מה תעשו אם...

שירליחצ

New member
טוב אם אתם כל כך דוסים

אז מזה הביטול תורה הזה??? יאלה לכו ללמוד אני עפתי...

19אריאל

New member
אז עכשיו אני דוס עייף...

ובפעם המאה אני יגיד לכם שאני זז לישון.

19אריאל

New member
אני יהודי שומר תורה ומצוות.

את הדוסים הטיפוסיים אני ממש לא סובל. חוצמיזה אל תשכח שנולדתי בבית חילוני .

19אריאל

New member
מה הקשר?

עיין ערך `כל צומת אפשרית בארץ`... כל החבר`ה שלך עומדים שם עם תיקים בגודל של עוג מלך הבשן...

שירליחצ

New member
יואוו תנסה להבין...

לא אמרתי שלא- אמרתי: מה הקשר בין התיק הענק לעובדה שאנחנו לא דוסים????????????????????? תקרא שוב!

19אריאל

New member
פסדר אז אין קשר...

אבל סתם התחשק לי לכתוב את המאפיינים הבולטים שלכם.

שירליחצ

New member
שאבעס זה לא שבת בכלל? חחח

סליחה על הבורות

19אריאל

New member
שטיייייגעעעעעןןן!!!

חעחעחע מה הקשר............ אתה יכול לחלום על דמי שדכנות... אם כך אתה אמור להיות מיליונר מכל הבנות ש`סידרת` לי פה בפורום... חחח

דרדאדוס

New member
יש פה עוד נקודה.

אני מתכוון לנקודה של שירלי(מי שלא קרא לקרוא..) זה נכון שמבחינת לסלוח באמת אמורים לסלוח ואם זאת הנקודה אז בנאדם שמוריד על דבר כזה הוא באמת לא בסדר, אבל אני הייתי מוריד בחורה כזאת בגלל שאני באמת לא חושב שבחורה שהסתובבה קצת מתאימה לי מבחינת אופי.. (הנה וידוי אני מתחזק כעיקרון כבר 8 שנים) וגם כשאני לא הייתי הכי חרדי שבעולם גם אז לא הייתי עושה דברים כאלו עם בחורות זה פשוט לא האופי שלי לעשות דבר כזה שלא עם אישתך לפי דעתי זה פשוט זול מדי.. בישביל זה אני חושב שזה מצביע גם על נקודות אחרות של בחורה.. זה לא עניין של לסלוח זה עניין של דרך חיים, אני באמת חושב שמישהו שהוא לא בראש הזה בחורה כזאת לא תתאים לו.

שירליחצ

New member
זה כבר משהו אחר!

נגיד יש מישהי שהיא מאוד ביישנית ומחפשת בחור צנוע ושקט , אז בטח שלא יתאים לה בחור פתוח מאוד ונועז שעשה את המעשים האלה- אבל לא בגלל המעשים עצמם- פשוט בגלל האופי. זתומרת, שגם אם אותו בחור לא היה חוטא הם לא היו מתאימים. אני מדברת על התאמה מלאה באופי כשהדבר היחיד שמפריע זה העבר של אחד מבני הזוג.

ובכן..

מאוד מאוד יפריע לי להמשך, אפילו יפגום במוטיבציה שלי. לא יצאתי אף פעם עם מישהו דווקא כדי להיות שמורה במאה אחוז לאחד שיהיה לי בעז``ה בעיתו ובזמנו, ככה שאין שום סיבה שזה לא יהיה הדדי. אני לא בעד לעשות דברים ולהסתיר (לא רק בנוגע לבני זוג) אלא לא לעשות מלכתחילה דבר שצריך הסתרה, כנות היא דבר חשוב ובין בני זוג הכרחית לדעתי.

למעלה