אבי בן 1231
Well-known member
מזון בריא אך לא כשר, או מזון כשר ולא בריא
ישנן במקרה הזה רק שתי אפשרויות!!
לא מכירה מזון כשר לא בריא.מזון בריא אך לא כשר, או מזון כשר ולא בריא
גם אני לא אוכלת אוכל לא כשרלא מכירה מזון כשר לא בריא.
מזון לא כשר, לא אכלתי, וכנראה לא אוכל.
בלי לחשוב פעמיים, אתענג על המזון הבריא.מזון בריא אך לא כשר, או מזון כשר ולא בריא
כשהוא אמר "מזון בריא" הוא כנראה התכוון לבשר חזירבלי לחשוב פעמיים, אתענג על המזון הבריא.
תולעת יכולה לצאת מכל סוג של בשר, לא רק מבשר חזיר.כשהוא אמר "מזון בריא" הוא כנראה התכוון לבשר חזיר
אני הייתי חושב המון פעמים לפני שהייתי מכניס את החרא הזה לתוך פי.
אני לא אומר שלא יתכן תולעים בבשר בקר.תולעת יכולה לצאת מכל סוג של בשר, לא רק מבשר חזיר.
גם בחזיר יש תולעים רק אם הוא רקוב ובשר רקוב על המנגל נשאר רקוב ומסוכן לבריאות.אני לא אומר שלא יתכן תולעים בבשר בקר.
עד כמה שהבנתי תולעים בבשר בקר זה בעיקר בשל בשר רקוב.
אבל תולעים בבשר חזיר אלו תולעים שחיות בתוך החיה כטפיל.
אגב תולעי החזיר שורדות אפילו את המנגל הכי חם.
זוכר שלגדר הטובה היו מגיעים אזרחים לבנונים עם בעיות מעיים קשות
בדקו ומצאו שזה כתוצאה מאכילת חזיר על טפיליו.
אבל היי סופרמן, אם אתה מעוניין להכשיר דווקא את החזיר...
סבבה, תרגיש חופשי.
מוזר, כי עפ"י מה שידוע לי, מוסלמים לא אוכלים חזיר ובניגוד אלינו, שם רובם המוחלט מקיימים את זה.זוכר שלגדר הטובה היו מגיעים אזרחים לבנונים עם בעיות מעיים קשות
בדקו ומצאו שזה כתוצאה מאכילת חזיר על טפיליו.
מה עם נוצרים, דרוזים, בהאים ואחרים? להם אין כללי ״כשרות״ (גם לדרוזים אסור חזיר, אבל לא דברים אחרים).מוזר, כי עפ"י מה שידוע לי, מוסלמים לא אוכלים חזיר ובניגוד אלינו, שם רובם המוחלט מקיימים את זה.
השבת לבד בגוף השאלה.מה עם נוצרים, דרוזים, בהאים ואחרים? להם אין כללי ״כשרות״ (גם לדרוזים אסור חזיר, אבל לא דברים אחרים).
רק תיקון קטן, הדרוזים אינם מוסלמים.השבת לבד בגוף השאלה.
בלבנון יש בעיקר מוסלמים או דרוזים ושניהם מוסלמים.
דרוזים נחשבים לסוג ב' של המוסלמים. הקהילה הדרוזית מקורה ככת אסלאמיים וכידוע האסלאם היא הדת שבסיסה בקוראן, ספר קדוש של מוסלמים.רק תיקון קטן, הדרוזים אינם מוסלמים.
הספר הקדוש לדרוזים הוא ״רסאיל אל-חכמה״ ולא הקוראן. נביא הדרוזים הוא יתרו ולא מוחמד.דרוזים נחשבים לסוג ב' של המוסלמים. הקהילה הדרוזית מקורה ככת אסלאמיים וכידוע האסלאם היא הדת שבסיסה בקוראן, ספר קדוש של מוסלמים.
אגב, הדרוזים הם הקהילה הדתית שאינה נחשבת למוסלמית על ידי המוסלמים.
את שכחת נתון חשוב.מוזר, כי עפ"י מה שידוע לי, מוסלמים לא אוכלים חזיר ובניגוד אלינו, שם רובם המוחלט מקיימים את זה.
אז איך בחיפה יש עדיין חזירים?את שכחת נתון חשוב.
40 אחוז מתושבי לבנון הינם נוצרים
ונוצרים אוכלים חזיר.
ומה שסיפרתי בקשר לגדר הטובה, אלה היו תושבים מהדת הנוצרית.
מאחר והאפשרות האחת תחייב אותי למות מרעב (בהקצנה קלה), לא יהיה לי מנוס אלא לאכול את האוכל הכשר שאינו בריא.מזון בריא אך לא כשר, או מזון כשר ולא בריא
מזון בריא אך לא כשר, או מזון כשר ולא בריא
לא ניתן לראות.בבקשה
בריא ולא כשר.מזון בריא אך לא כשר, או מזון כשר ולא בריא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.