מה שיחקתם השבוע?

PlayGirl3

New member
תחשוב על זה ככה

אם שוטר היה מגיע אל מישהו הביתה ומוצא מעבדת סמים או מכונות להדפסת שטרות מזוייפים והבן אדם היה מתחנן "לא אדוני השוטר, זאת הפרנסה היחידה שלי! אל תיקח אותה ממני!". זה נראה לך הגיוני?
כמו שאמרתי, היא יכלה אם רק רצתה להשתמש במקצוע שלה בקומה ה-13, אבל לא היה בא לה כי היא לא אוהבת לעבוד עם אנשים אחרים. במקום זה היא בחרה בחיי פשע. חבל.

זה מורכב יותר בעיני.

הדילר או הזייפן שניהם עצלנים שמחפשים כסף קל ולא איכפת להם אם זה יפגע באחרים, אצל דודה עלה ירוק המצב מורכב יותר, למרות שמה שמתקשר לסמים.

את קצת מפחיתה מהסבל שלה, זה שאין לה צורה לא אנושית של איזו מפלצת כמו הזונה שנרצחה או צורה של קרפד, לא אומר שהיא לא מרגישה חריגה בעולם של האנשים הרגילים, גם בשבילה היא הגיעה לעולם שדי שונה מאוד ממה שהיא הכירה, והאנשים היחידים ששייכים לעולם שהיא באה ממנו תמיד ייתיחסו אליה בחשדנות כמו לביג בי.

בקיצור היא אישה בודדה ומסכנה. כמו ביגבי גם אליה מתייחסים בצורה מגעילה, ראו את זה דרך שלגיה ובטוח יראו את זה גם בהמשך הסדרה/סרט/קומיקס.

לא מדובר פה בבל ובחיה שהם דאגו רק לפינוק ומותרות. את שוכחת שהמכשפה היא גם נתיב לאנשים להשיג קמעות זולים יותר ולא חוקיות וככה היא עוזרת גם למסכנים שהעיריה לא דואגת להם או לכל הפחות יכלה לעשות את זה עם העץ שלה אם שילגיה היתה
מגלה יותר חמלה כלפיה.

PlayGirl3

New member
לא השתכנעתי

גם לה לא היה אכפת במי הקסמים שלה יפגעו, ולא מטובת פייבלס אחרים, היה אכפת לה רק מהשכר דירה שלה.

CallMeCavanaugh

New member
האמת היא שלא חשבתי על זה

זה באמת נכון ובאמת קשה להאשים אותה בעניין הזה (גם הדודה עלה ירוק אמרה את זה במשפט של האיש המעוקם בסוף).
אבל זה עדיין לא פוטר אותה מעניין שליחת קרפד והילד לחווה, למרות שבקטע הזה גם אני אשם - הרי אישרתי את השליחה שלהם בזמן שאת קולין השארתי בעיר, למרות שבדיעבד אני (אני איתי, לא אני ביגבי) מוצא לזה הצדקות - לקולין המסכן מגיע יותר מלקרפד השחצן ואני מניח גם שלביגבי יש קצת רגשות אשם בנוגע לבית שהוא הרס לו.

CallMeCavanaugh

New member
סיימתי ושמתי לב לחור בסוף

בסוף בסוף, בשיחה בין ביגבי ונריסה, היא אומרת לו שהיא, פיית' ולילי תכננו לברוח ואז היא סיפרה הכל לג'ורג'י. איך היא סיפרה לג'ורג'י אם היה לה הסרט על הצוואר?
אפשר היה פשוט לוותר על זה, זה היה סתם להוסיף עוד טוויסט על הטוויסטים שכבר היו. היא יכלה פשוט להגיד שזו היא ששמה את הראש של פיית' בכניסה בלי להיכנס לסיפור על הבגידה בחברות שלה.
&nbsp
עכשיו נראה לי שאחזור אחורה בשביל לעשות כמה בחירות הפוכות ולקבל את הערכים החסרים בספר. גם בשביל הפלטינה אבל יותר מזה - כי זו אחת הפעמים הבודדות בשנים האחרונות שממש מעניין אותי לקרוא את החומר הנוסף שיש במשחק (בניגוד לסקיירים עם הספרים המשעממים שלו, למשל).

PlayGirl3

New member
לא הבנתי מה החור

הסרט לא אמור למנוע ממנה לדבר על כל דבר, אלא רק על הקללה של הסרט ומה שמי ששם לה את הסרט (ויויאן וג'ורג'י) הגדירו לה. לדבר עם ג'ורג'י לא אמורה להיות לה בעייה.

לא יודעת אם שמת לב אבל בסופו של דבר לא ברור אם זו באמת נריסה או פיית' שמתחזה לנריסה עם קמע. בגלל זה לביגבי היה פלאשבק בסוף השיחה שלהם לפגישה שלו עם פיית'- היא אמרה את אותו משפט בדיוק.

CallMeCavanaugh

New member
זה לא מה שג'ורג'י אמר

בפגישה הראשונה איתו הוא אומר שהמערכת תוכננה כך שאף אחד לא ידע שום דבר. אפילו ג'ורג'י בעצמו לא יודע מי הלקוחות של הבנות והוא לא יכול לדעת, לפחות לא מסיפורים מהן.
בגלל שהתכנית נהגתה במועדון, נשמע סביר שגם היא תהיה תחת ההגנה של הסרט.

CallMeCavanaugh

New member
אבל כמובן ששמתי לב לעניין הזה בסוף

וגם חיכיתי שהיא תנופף לו לשלום עם שתי אצבעות.

voguemaster

New member
TLOU כמובן

מתקדם לאט מאוד, יש יותר מדי דברים שמפריעים לי לאחרונה לשחק
. אני מוכרח לציין שאחרי קצת מחשבה יש קצת חור בעלילה של המשחק אבל ניחא..

evilplate

New member
גם אני לא ראיתי חור

העלילה סכ"ה די פשוטה, זה לא איזה מדע בדיוני עם מסעות בזמן,יותר מתבססת על מערכות היחסים של הדמויות והתהליכים שהן עוברות, מה היה שם החור?

voguemaster

New member
אני יודע, וברור שזה לא הפוקוס של המשחק

אבל סתם היה מוזר, הקטע שבפרק ה-PROLOG יש פתאום כ"כ הרבה INFECTED כאשר בעצם אומרים במהלך המשחק שלכל אחד לוקח יומיים להפוך ל-INFECTED. כלומר, מאיפה פתאום צצו כ"כ הרבה RUNNERS באותו פרק קצר שהוא בורח מהבית עם הבת שלו? הרי אין מצב שכ"כ הרבה אנשים מתוך העיר שיש שם נדבקו בפטריה הזאת, זה פשוט לא אמין
. קביל, כן... במסגרת העובדה שגם ככה זאת פטריה שמשפיעה על חרקים

evilplate

New member
מאיפה אתה יודע מתי הם נדבקו בזה?

יכול להיות אלו אנשים שעובדים מחוץ לעיר, דווקא בפרולוג רואים שהרוב הגדול של התושבים בעיר בסדר עדיין.
לא רואה בזה חור ממש, לא שזה קריטי כמו שאמרת אבל זה ספציפית לא נראה לי בעייתי.

voguemaster

New member
פשוט בגלל הזמנים של המחלה

כי אם לוקח יומיים להפוך אז צבירת הזומבים (אני יודע שהם לא באמת זומבים) צריכה להיות הדרגתית בצורה כלשהי. היה נראה לי מוזר שפתאום יש כ"כ הרבה..

voguemaster

New member
ד"א, מסיבה דומה

לא סביר שיהיו הרבה RUNNERS בכלל. בתוך ה-QUARANTINE אין כמובן. מחוץ לאיזורים האלה ומחוץ ליישובים מוגנים לא אמורים להיות RUNNERS - הסיכוי להיתקל באחד כזה הוא רק כאשר מישהו עבר שם כמה ימים לפניך ונדבק. רוב הסיכויים שתראה רק קליקרים.

evilplate

New member
למה לא סביר?

מה לא יכול להיות שיש עוד קבוצות של שורדים שעברו באיזור שאתה נמצא בו יומיים לפניך ושם הם נדבקו ועכשיו הם בשלבים של RUNNER?
&nbsp
יש עדיין לא מעט ניצולים גם באיזורי הסגר וגם מחוץ להם, כמו במתים המהלכים, תמיד יש אנשים בכל מני איזורים, גם אם זה מספר קטן ביחס למה שהיה לפני.
&nbsp
אתה באמת מציין דברים שהם לא ממש חורים, בגישה כזו אתה לא תוכל לראות שום סרט שהוא לא דרמה משפחתית או משהו ושמכיל איזה אלמנט קצת בדיוני, תמיד אפשר לבוא בקצת קטנוניות ולבחון ככה כל אלמנט שהבמאי שם בעולם שלו.
&nbsp
אפילו בסרט דרמה עוד תאמר משהו כמו "איך היא חזרה מהסופר כל כך מהר בלי שבעלה יבחין, וככה היא תפסה אותו מדבר עם המאהבת בטלפון, מה לא היו תורים? פקקים בדרך לשם? לא סביר בכלל" או משהו, אין לזה סוף :)

voguemaster

New member
ברור שזו קנטרנות

וברור שאני לא נותן לזה להשפיע על חוויית המשחק שלי. זה לא כ"כ קריטי. פשוט לשם הדיון שהתחלנו ציינתי את זה

evilplate

New member
אני לא זוכר בדיוק את הזמנים

אבל לא הגיוני שהרבה אנשים שעובדים מחוץ לעיר נחשפו לוירוס בכל מני איזורים שכבר התחילה בהם ההדבקה בארה"ב?
באמת בנאדם, אין פה ממש חור.
&nbsp
חור צריך להיות משהו יותר מובהק שברור שהיתה פה פאשלה, אם אני פותר לך אותו במשפט וחצי אז גם המפתח יכל לעשות זאת רק שהוא לא טרח כי זה לא באמת משנה.

למעלה