מה שיחקתם השבוע?

CallMeCavanaugh

New member
מה דעתך עליו?

אני ממש אהבתי אותו בזמנו אבל נדמה לי שהייתי בדעת מיעוט.

sky121

New member
המשחק סביר

משחק לא יוצא דופן באופן מיוחד. מערכת קרב פשוטה אך אפקטיבית, גרפיקה טובה לזמנה. זהו בהחלט משחק חביב לפעם אחת לשחק בו, מושלם בשביל להשכיר ולשחק בסופשבוע.
&nbsp
היה אמור לצאת משחק המשך. זה היה תלוי בכמות העותקים שהוא צריך למכור, אך הוא לא מכר מספיק.

CallMeCavanaugh

New member
בהתחלה ניסיתי לשחק בו ברמה הכי קשה

אבל נשברתי בקטע עם המרדף של הכלב. גם בגלל רמת הקושי (כי באמת צריך לבצע את המרדף בצורה מושלמת בשביל להצליח ברמה הזאת) אבל בעיקר בגלל הפרצוף המבועת של טריפ רגע לפני שהכלב הורג אותה שהייתי צריך לראות שוב ושוב כל פעם שנכשלתי.

את נהנהת ממנו? לא הקשבת לאזהרות

אני עדיין תוהה מה זה שהמליץ לך עליו לקח לפני זה.

PlayGirl3

New member
הוא מתחיל לשעמם

סיימתי את הסיפור (אם אפשר לקרוא לזה סיפור) וכל המשימות הצדדיות ועכשיו אני סתם משתלטת על כפר אחד או שניים כל פעם עד שנמאס לי.

בעקרון זה די דומה לפאר קריי רק עם סיפור קצר וגרוע יותר.

CallMeCavanaugh

New member
The Wolf Among Us

לא היה לי הרבה זמן לשחק אז אני די בתחילת פרק 4, אבל הוא פשוט נהדר בינתיים. אני חושב שאני אוהב אותו יותר משאהבתי את המתים המהלכים בזמנו. אני מאוד אוהב את הרעיונות שעולים בו, שאותם לא אפרט כי לא שמתי אזהרת ספויילרים.
רק המנוע המקרטע שלו משגע אותי. זה לא מורגש לרוב אבל דווקא בנעימת הפתיחה יש כמה שיהוקים.

הולך להיות סרט על הסדרה הזו :)

איזה מגניב זה יהיה. המשחק בעצם הפך לסיפור המקדים הקאנוני של סדרת הקומיקס. חבל שלא עושים סדרה מצוירת:( נכון שסוף פרק 3 היה מדהים? :)

CallMeCavanaugh

New member
בהחלט

גם סוף פרק 1, באיזשהו מקום קצת התבעסתי שזו לא באמת הייתה שלגיה בסופו של דבר.
כשביגבי הולך לכיוון הבניין וכבר ברור לגמרי שזו היא, ואני ממש מילמלתי לעצמי "רק שזו לא תהיה היא", אבל כשמסתבר אחר כך שזו באמת לא היא זה מוריד מהעצמה של הסצינה הזאת.
&nbsp
עכשיו שאני יודע שהמשחק הוא פריקוול לקומיקס אני אדחה את תחילת קריאת הקומיקס עד אחרי שאסיים את המשחק, בעיקר כי אני לא רוצה שיגלו לי אם ביגבי שורד עד הסוף או לא.

תחילה גם אני הרגשתי כמוך לגבי זה.

אבל מהר מאוד התחלתי ממש לאהוב את שלגיה ושמחתי על זה :)

CallMeCavanaugh

New member
אני אהבתי אותה מהפרק הראשון

ודווקא בפרקים השלישי והרביעי היא התחילה לעצבן אותי, עם זה שהיא רוצה לשרוף את העץ של המכשפה ולשלוח את קולין בחזרה לחווה (ובהמשך גם את מר קרפד, אני מניח), אבל עדיין, היה מדובר בסצינה מאוד חזקה והיה קצת מאכזב שביטלו אותה ככה, למרות שהמשמעות של זה - שיש זונה שמתחפשת לשלגיה כי זה אומר שיהיו לה יותר לקוחות, הייתה משהו שממש אהבתי בסיפור.

כן גם אותי זה....

עיצבן לגבי שלגיה, התאכזבתי ממנה נורא, במיוחד אחרי כמה שהיא כן רגישה וחכמה ואיך היא כמעט היחידה במשחק הזה שאין לה שום סטיגמה לגבי ביגבי בגלל העבר שלו עיצבן אותי הגזענות הזו שלה כלפי מכשפות...
כאילו זה ברור יש לה היסטוריה עם מכשפות.. אבל עדיין, היא התגלתה כאטומה לפעמים וזה עיצבן.

בכל מקרה, דבר אחד ברור שזו לא שלגיה מהאגדות אלא דמות טובה יותר, שאנחנו יכולים גם לכעוס עליה.

PlayGirl3

New member
זה לא רק זה

העץ הזה גם שימש להכין קמעות לזונות שיראו כמוה...
לא חושבת שאפשר להאשים אותה שרצתה לשרוף אותו.

זה עדיין גועלי...

ואגוצנטרי מצידה, העולם לא סובב סביבה והיא רצתה להרוס למכשפה את מקור הפרנסה שלה בחיים שנורא קשים לfables ... היא יכלה לנסות להגיע לפשרה עם המכשפה.

PlayGirl3

New member
עם כל הכבוד

דודה עלה ירוק לא צריכה קמעות כדי להיראות אנושית ולכן מצבה לא קשה כמו של אחרים. היא יכלה למצוא עבודה רגילה או לעבוד בקומה ה-13 כמו מכשפות אחרות. אם המצב כזה קשה שתתגבר ותעבוד עם אנשים אחרים לטובת הכלל, ולא לטובת ניצול נשים וזנות. מה שכן, די טיפשי לשרוף את העץ הזה. היה עדיף מבחינתה להחרים אותו ולהביא למכשפות בקומה ה-13.

מה שכן עיצבן בשלגיה זה היחס שלה לפייבלס שלא יכולים להרשות לעצמם קמעות. זאת בעיה שהעירייה צריכה לפתור ואני מקווה שאם יהיה משחק שני הוא יעסוק במה שקורה באמת בחווה כי נשמע שגם שם לא חסרות צרות.

למה צריך לעשות לה את זה?

היית רוצה שישללו ממך את המקצוע שלך, את מה שאת טובה בו ולעבוד "בכל עבודה?" ורק מתוך נקמנות? היה אפשר לסגור עם המכשפה
את העניין הזה בלי לעשות ממנה אפר. כשלוקחים מאנשים את המקצוע שלהם את מה שהם טובים בהם לוקחים להם גם משהו מהכבוד ומהזהות.

המכשפה כמובן לא טהורה אבל היא שורדת בכלים שעומדים לרשותה. היה צריך לסגור איתה שלא תשמש בעץ למטרה שפוגעת בנשים. אני יכול לחשוב על המון שימושים חיובים.
שלגיה סתם היתה במקרה הזה ראש בקיר אף אישה אחרת לא ענינה אותה היא רצתה לנקום במכשפה נטו כי לדעתה כל המכשפות הן... טוב... מכשפות.

ההתנהגות שלה גרמה לי לחשוב רק אם היא מסוגלת לגלות אטימות כזו גם לגבי ביגבי בסופו של דבר. אני עדיין ממש אוהב
את הדמות שלה. אני פשוט לא יכול לסבול אגונצרטיות ושלא מסתכלים על התמונה הגדולה.

גם איך שלא כאב לה על הילד של הקרפד הרי היא יודעת למה היא שולחת אותו אז זה הציג את כל החום וטוב הלב שלה כלפיו באור שונה לגמרי.

זה קצת כמו במתים המהלכים, שריק הציל את הבחור ההוא שקטעו לו את הרגל בשביל להציל אותו ואז בכלל ריק רצה להוציא אותו להרוג... דו פרצופיות.

למעלה