מה שהיה אתמול:

blur2

New member
...

יכול להיות שאני נהנה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את הגרסה האמריקאית...
שמח שגם את נהנית במקום מסויים. שוב, הביקורת לא מופנית כלפיך כמעט בכלל.

אוהד 49

New member
תשמע משהו..

אם זה ניראה כמו חרא, ואם זה מריח כמו חרא- זה חרא! אתה בעצמך כתבת "כל הודעה שניה כאן מלכלכת על התוכנית .." אם זה ככה, אז כניראה שיש סיבה, לא? אם כל הודעה שנייה מלכלכת על התכנית כניראה שזה מוצדק. אחרת, לא היית רואה את זה ב'כל הודעה שנייה'..
זה שיש טוויסטים זה הכל טוב ויפה (ואפילו גם נחוץ. בכל זאת- זה הפורמט, וזאת התכנית) אבל לא כשזה כל-כך שקוף ובצורה כל-כך גרועה וניראית לעין. לא כשעובדים עלינו וחושבים שאנחנו טיפשים! שלא יעשו את זה בצורה כל-כך מפגרת.. כמו שהעבירו את דן לבנות (כשהוא כבר היה לא עם רגל אחת, אלה עם 5 רגליים בחוץ!) ועל סמך איזו סיבה? "אתגר הכוח הכפול" - נו באמת, הרי ברור שההפקה יודעת שדן זכה פעמיים- למה לעשות את זה בצורה כל-כך בזויה שקופה ומעצבנת?? לפחות שיעשו את זה בצורה חכמה. כאילו מה, הם עד כדי כך מפגרים שאמרו לעצמם "אה, אף אחד לא ישים לב וידבר על זה" וזה בטח יעבור בשתיקה..(?) את מי אתה הכי אוהב? מי הפייבוריט שלך? כשהוא יילך על חשבון מישהו אחר (שבאמת מגיע לו ללכת) ובצורה לא הוגנת (מושיק הלך במקום דן) ועוד רק בגלל ההפקה המטומטמת הזאת שעשתה 'טוויסט' ברגע האחרון- רק אז אתה תבין..

LiRs Lullaby

New member
תכלס, זה גם לא רק בפורום הזה.

בביקורת בוואינט (סמדר שילוני מעבירה ביקורת שבועית על שני הפרקים) על הפרק שהיה היו תגובות של איזה 500+ אנשים... לא היה לי כח לקרוא את הכל אבל בערך 80% מהם זועמים על ההפקה וטוענים שהם מתערבים יותר מדי. בד"כ תכנית רגילה לא סוחפת כל כך הרבה תגובות אז קשה לי להאמין שאלו המון טוקבקיסטים בתשלום. גם לא נראה לי שצריך טוקבקיסטים בתשלום כשההפקה דואגת לפשל מספיק.....

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

עד התכנית האחרונה באמת שהייתי הכי מאלה שמנסה להנות מהתכנית עם כל הדפיקות של ההפקה אבל הפרק האחרון היה באמת כבר השיא. הבנאדם שהכי ראוי היה לנצח, הבנאדם הכי אמיתי והכי אנושי, שעשה הכל מטוב לב ובלי שום תחבולות ומזימות- עף- על חשבון אחד שהכיייייי לא מגיע לו בעולם(!!!!!). וזה שפוט לא היה הוגן.. כי דן מתקדם רק בזכות ההפקה. הרבה אומרים "הוא משחק את המשחק הוא משחק את המשחק" אבל בת'כלס- הוא כבר היה צריך לראות את התכנית מהבית, לפני 3 פרקים..לפחות..

blur2

New member
איך בדיוק דן זכה בזכות ההפקה?

הוא פאקינג זכה בחסינות! או שאולי יותר סביר בעיניך שההפקה העבירה אותו קורס מזורז בקוביות ואמרה לו להודות לאמא.. ולגבי ההעברה של דן לשבט הבנות - כן זה היה אידיוטי ויש דרכים הרבה יותר טובות לבחור נציג מקבוצת הבנים שיעבור לקבוצת הבנות, מסכים לגמרי זה פאק של ההפקה. אבל מכאן ועד להגיד שבכך הם הצילו את עורו - שטויות במיץ. אם הבנות היו מפסידות הוא היה עף בטיל. והנה עוד עובדה קטנה, דן הוא זה שפתר את המשפט בכלל! הבנות כמעט לא עשו כלום בקטע הזה! כך שאם הוא היה נשאר בשבט הבנים ופותר את המשפט הוא עדיין היה ניצל מהדחה! גם לי חבל על מושיק, הוא היה השורד שלי... אבל זה שהוא עף זה חלק מהמשחק. הרבה מהתגובות הרעות שהתוכנית מקבלת נובעות מהסתה שחוזרת על עצמה ואני חזרתי וכתבתי את זה שמדובר בקבוצה של אנשים שמלכלכת בוקר וערב על התוכנית... בין אם זה מערוץ 2 או אנשים שמכורים להישרדות האמריקאית ברמה כזאת ששום דבר שהיו עושים בגרסה הישראלית לא היה מספק אותם.

LiRs Lullaby

New member
בקלות.

ואני כבר אמרתי שדן הוא שתול של ההפקה - למה לפי דעתך נתנו לו גם לעבור לקבוצת הבנות לפני שהודח משבט הבנים (הפתעה! מי זכה פעמיים בכח הכפול? מה? דן? לא נכון! לא ידענו את זה מראש בייייייכללללל) והוא גם היה היחיד שעמד לבד ופתר את המשפט? כי ככה נמנעה ממנו ההדחה! ובפרק האחרון ההפקה שמרה עליו עם משימת הריקוד הסובייקטיבית לחלוטין ובכך נתנה למרינה שני קולות נוספים שכמובן לא ישמשו נגד שבט ג'יבארו. אני לא שייכת לא לערוץ 2 ולא למעריצי האמריקאית. אני שייכת למעריצי ז'אנר ה"תנו לתכנית לזרום בשקט אינעל רבאק ותפסיקו להתערב בה כל הזמן".

blur2

New member
הגבתי על הפסקה הראשונה שלך כבר

והמשימה הייתה לגיטימית לחלוטין ונועדה מן הסתם כדי ליצור יותר לחץ ומתח. אני ממש בספק שההפקה אמרה לשופטים לבחור מישהו מג'יברו לשעבר.. וכבר דנו בזה, זאת משימה שכבר הופיעה בעבר בגרסה האמריקאית, וגם אם לא so what?! אנחנו לא יכולים ליצור משלנו? אנחנו לא יכולים להמציא טוויסטים משלנו? "תנו לתכנית לזרום בשקט אינעל רבאק ותפסיקו להתערב בה כל הזמן" ואז תגידו שהתוכנית משעממת. אין לזה סוף..

LiRs Lullaby

New member
מתי הגבת עליה?

חשבתי שאני הגבתי אליך...? או שכבר הספקת לכתוב למה זה לא משונה בכלל שבהפקה נאלצו לשאול מי זכה בכח הכפול פעם אחת ודן לא הצביע? למה הוא עצמו נראה נבוך מהסיטואציה? אם זה לא היה התערבות, אז למה לא הושיבו שניים לצורך איזון מספרי? למה לא העבירו אותו עוד יום קודם לשבט הבנות? למה שאלו מי זכה בכח הכפול במקום לשאול את הבנות את מי הן רוצות להעביר? אם הוא לא שתול של ההפקה - אני בטוחה שהוא לפחות מקבל איזה פוש קטן כדי להשאיר אותו בתכנית. אם הם היו מפסידים זה הרי לא היה מזיז כלום - 4 משבט ג'יבארו (דן, נעמה, מרינה ויעל) מול 3 משבט סבאנה (ליה ורה ושחר). משימת הריקוד לגיטימית לחלוטין כמו משימת ה-SOS. כלומר לא לגיטימית בכלל. משימה שהיא סובייקטיבית, ניתנת לשיפוט רק ע"י גורם "חיצוני" ולא ניתן לקבוע בה באופן חד משמעי מי הזוכה. למה שנגיד שהתכנית משעממת? כי אין בה טוויסטים כל שנייה ואנשים אשכרה יכולים לעבוד על האסטרטגיה שהם בנו מההתחלה? אם ההפקה הייתה מביאה אנשים מעניינים מראש במקום לחלק אנשים לשבט ה"אשכנזים היבשים" ושבט ה"ספרדים התוססים" הם לא היו צריכים להתערב כל הזמן בנעשה ולהמציא כל הזמן טוויסטים מעוררי השתאות. ולא השתאות במובן החיובי. כל מה שהיינו רואים היה את המתמודדים מנסים להציל את התחת של עצמם. וגם זה יכל היה להיות מעניין. בוא נקווה שאת העונה השנייה הם יתכננו קצת יותר בקפידה.

blur2

New member
../images/Emo178.gif

אם אתה נכנס לפורום שעוסק בכזאת חרא של תוכנית, מה זה אומר עליך?

LiRs Lullaby

New member
בואי, תני לי לעזור לך,

שבוע שעבר היה כאן שרשור ההימורים השבועי. היו כמה קטיגוריות, כמו מי יודח, מי יזכה בחסינות, מי ישאר על אי המתים וכו'. אמרתי לעצמי - אה, 6 מול 5 - דן בטוח הולך הביתה בפרק הבא. סבאנה לא יתנו לו להישאר (וכמו שראינו גם צדקתי) אבל רגע.... לא, זה לא יכול להיות, דן לא יכול ללכת עכשיו הביתה. ההפקה צריכה לעשות משהו כדי להציל אותו. נו, אז תנחשי מה הימרתי? שדן בעדיפות הראשונה ללכת הביתה אבל יזכה בחסינות. כי לא משנה מה - הדבר היחיד שבאמת צפוי כאן זה שהוא כבר לא יילך הביתה. כל השאר - אללה יוסטור, את זה עוד אפשר לנחש. ובקשר לזה שלא נעים לך לשמוע אנשים לא אוהבים שעובדים עליהם, אין לי מה לעשות, מלבד לומר לך, שכנראה גם אולמרט לא אוהב שצועקים לו "תתפטר". אז מה - לא צריך לומר כי זה נורא לא נעים? אולי פשוט נאסור על אנשים להביע דיעה שאנחנו לא אוהבים כי מישהו עלול להיפגע? זכותי לצפות בתכנית ולהעביר עליה ביקורת, ונמאס לי מאנשים שאומרים כל הזמן "אם לא נעים לכם אל תצפו, רק תפסיקו להטריד אותנו". תלכו אתם ותפסיקו להטריד אותי.

LiRs Lullaby

New member
למה?

יש משהו לא רלוונטי בתגובה שלי אליך, למעט הבילבול במין שלך?

blur2

New member
נו באמת

"זכותי לצפות בתכנית ולהעביר עליה ביקורת" "זאת בהחלט זכותך להביע את דעתך, זאת לא הבעיה. שוב, כמו שכתבתי למעלה.. הבעיה מתחילה כשאותם גולשים לאורך שרשורים שלמים כותבים את אותם הדברים פעם אחר פעם. אפשר להביע מחאה וזה בהחלט לגיטימי. אבל כשאדם אחד תוקע בכל חור הודעות כמו "ההפקה עובדת עלינו בעיניים" וכו'.. אני חושב שיש גבול. אולי יש מקום לפתוח שרשור מרכזי רק לנושא הזה, לא יודע - לשיקול המנהלים. אבל כמו שאני רואה את זה כל הודעה שניה כאן מלכלכת על התוכנית בדרך זו או אחרת וזה גורם להרגשה רעה להרבה מאוד אנשים, לא רק לי." http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1935&msgid=112683840

LiRs Lullaby

New member
טוב, אנחנו מדברים כאן על התכנית...

ומה לעשות שרוב הדברים קשורים להפקה?! אתה רציני? איך אפשר להעביר ביקורת על המשימות מבלי להעביר ביקורת על ההפקה? איך אפשר לדבר על המתמודדים מבלי לדבר על ההפקה? איך אפשר לדבר על ההתנהלות וההימנעות הבלתי פוסקת של דן מהגיליוטינה מבלי לדבר על ההפקה? הכל קשור אחד בשני, ושוב, אם לא נעים לך לקרוא את זה, זו די בעיה שלך. לי ולעוד כמה אנשים לא נעים לראות אחרים שקוראים להפסיק לדבר על הבעיות בהפקה. אפשר לעשות שרשרופלצת אחד ענקי על כל ההפקה ושאר השרשורים יהיו שרשורי אוף. מתאים לך? ככה לא תצטרך לפגוש באלה שחושבים שלהפקה מגיע ציון "טעון שיפור". או לחילופין - תפתח הודעה שאתה יודע שלא תוביל לאי הנעימות הזו.

blur2

New member
את שוב לא מבינה את הנקודה שלי,

ונמאס לי כבר לנסות להסביר אז אני אעזוב את זה. מה גורם לך לחשוב שאם נעשה שרשור מרוכז שמדבר על הפאשלות של ההפקה לא יהיה על מה לדבר? יש מספיק דברים לדבר עליהם בהישרדות שלא קשורים לכמה שההפקה גרוע / מלוכלכת / אינטרסנטית / .......... וזה בדיוק מה שעשו כאן לפני שהגיעו לכאן האינטרסנטים האמיתיים

blur2

New member
דבר ראשון אני לא אפתח הודעה כזאת

כי אני כן נהנה מהתוכנית. דבר שני זה דבר שתלוי במנהלים אם הם בכלל מעוניינים לעשות דבר כזה... יש להם מספיק שרשורים לאחד אם כן.

למעלה