מה שהיה אתמול:

אבו זקן

New member
נכון

והעיקר: דן ונעמה מסוגלים להוציא מהפה שני משפטים רצופים שאינם מעילים שבע קלישאות ותשע שגיאות בעברית.

ובנוסף

היה יותר נחמד, אם לא היו רצות שמועות על שלושת הזוכים, זה הורס את המתח והציפייה.

nushidavid

New member
וואי זה ממש ממש נכון!!!! :)

עזרו לסבאנה לזכות ... ג'בארו היו שבט חזק מאוד ובגלל שכל ההפקה עזרה לסאבנה לזכות הם ככה חלשים היום. חוץ מזה שזה לא היה פייר שהם התחלקו איתם בארוחת שבת ... ושסבאנה זכו במשהו הם לא התחלקו... וטוב מאוד שהם אכלו את הגבינות והקרקרים מול העיניים שלהם כפויי טובה

nushidavid

New member
גם ששתפו את שני השבטים יחד

הם נשארו כל שבט לעצמו.. אז מזה משנה??!

back again

New member
התוכנית פשוט נמאסה

כל כך אהבתי את התוכנית אבל לצערי ההפקה פשוט הרסה אותך. בניגוד אלייך אין לי שום בעיה עם אתגר הכח העפול. משימות זה סבבה אבל הבעיה היא שהכל כאילו נראה תפור מראש. אני מדבר על העברת דן לפני כמה פרקים לקבוצת הבנות (בדיוק כשההפקה קלטה שהוא הולך לעוף) ובפרק האחרון עם תחרות הריקודים. מה זה כאן? נולד לרקוד? מה זה השטויות האלה? מה לא ידעתם שמרינה תזכה? והיא אפילו לא רקדה את הריקוד שלהם. סתם הזיזה את הטוסיק. לסיכום: היתה אחלה תוכנית, ראיתי כל פרק אבל לצערי ההפקה הרסה את התוכנית. זה כבר ממש לא הישרדות. נראה כאילו יש יד מכוונת מלמעלה שמחליטה מי שורד ומי לא. כל הכבוד למושיק שקיבל את זה ברוח ספורטיבית. אני בכולופן לא מתכוון לראות את הפרקים הבאים באדיקות שבה ראיתי את הפרקים שכבר שודרו. אני גם בטוח שבניגוד למגמת הרייטינג של הסדירה בפרקים הבאים הרייטינג יירד. עמישראל לא פרייר.

הכי יפה רקדו--עידן קפו ודן מנו

למרות שלא סובל את דן מנו הוא היה פי 10 טוב ממרינה. אחד מהם היה צריך לזכות או דן או עידן ההפקה דפקה את הצופים,הצופים מחזירים להפקה...בשידור הבא!---->>אין רטיינג

AmitNHB

New member
בחייאת... די כבר לבכות. ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

הכל כבר נאמר. כן ההפקה מקדמת את מי שהיא רוצה, ולא נראה כי הם עושים מאמצים להסתיר זאת. הבעיה היא שמלכתחילה עשו עבודה גרועה בבחירת האנשים לתכנית. יש שם יותר מידי אנשים אפורים, שלא ממש תורמים לאספקט הבידורי של התכנית, ולמקרה שאתם משלים את עצמכם, זה כל מה שחשוב ! אתם כל הזמן מתלוננים כאן על נעמה ודן, אבל בלעדיהם לא הייתם רואים את התכנית בכלל.

y oh why

New member
אני לא נגד נעמה ודן.

זה נכון שאני מאוד לא מסמפט את שניהם, אבל אני לא נגדם, דן הוא לא תחמן מוצלח, הוא תחמן שקוף, אחד כזה שכולם מגלים את הרמאויות שלו ואת התחמונים שלו, בתור תחמן לא מוצלח היה מגיע לו ללכת הביתה כבר בשלב של שבט הבנים, וזה שהוא נשאר למרות שהגיע לו ללכת הביתה, זה לדעתי לא הוגן ומוריד את העניין בסדרה.

AmitNHB

New member
אני מסכים, אבל בשלב זה זה לבכות על חלב שנשפך.

פשוט עשו עבודה גרועה בבחירת האנשים, אבל זה מה שהיה להם לעבוד איתו. יש שם 2 אנשים וחצי שמנסים לשחק, ואם היו מעיפים אותם, כל פרק היה נראה כמו הפרק של רביעי שעבר. עדיף שיהיה מעניין ולא הוגן, מאשר הוגן ומשעמם. אני מסכים שדן לא שקרן מוצלח ושהגיע לו לעוף מזמן ואני מסכים שהגיע לנעמה לעוף אתמול, אבל אם זה אכן היה קורה, היה אפשר לסיים את הסדרה כאן ועכשיו ו לעשות ספיישל התחת של מרינה בכל פרק.

LiRs Lullaby

New member
מאיפה אתה יודע שהיה הוגן ומשעמם?

הרי אם ההפקה לא הייתה מתערבת היינו זוכים גם לראות את שאר חברי סבאנה מתחילים ללכלך אחד על השני, וזה כן היה מעניין. לראות את השבט של ה"מאוחדים" כשהם מתפרקים היה יכול להיות קלאסי. ועל כל הקטע של בחירת מתמודדים -

AmitNHB

New member
עד ה"קלאסיקה" של פירוק סאבנה, היו עוברים 5

פרקים משעממים טילים בהם היו מדיחים את חברי ג'יבארו אחד אחד, כאשר אפילו הסדר שלהם היה ברור עד כדי חסינות (דן, נעמה, מרינה, משה, יעל), וכל המומנטום שערוץ 10 צבר לאחר שנים על גבי שנים היה יורד לטמיון.

LiRs Lullaby

New member
אז זהו, שגם את זה אנחנו לעולם לא נדע.

הרי המתמודדים וביניהם מרינה, עידן ומשה עוד היו יכולים לנסות ולהציל את העור שלהם בעזרת תחבולות (עידן היה רוצה לנטרל בהמשך מישהי כמו ליה, מרינה כבר נדבקה למושיק, משה שקרן כרוני), ליה כבר התחברה ליעל ויכלה לנסות לעשות יד אחת נגד מושיק כי הוא הכי חזק והיה זוכה ברוב החסינויות והיו יכולים גם להיות טוויסטים כאלה שהיו בסך הכל נותנים שווין מספרי ואז לראות מה קורה במצב כזה. זה, ועוד מיליארד אפשרויות אחרות והוגנות.

AmitNHB

New member
אני לא מבין משהו...

"והיו יכולים גם להיות טוויסטים כאלה שהיו בסך הכל נותנים שווין מספרי ואז לראות מה קורה במצב כזה." הרי זה בדיוק מה שהיה בפרק האחרון ?!

LiRs Lullaby

New member
בפרק האחרון היה שוויון מספרי? באיזה שלב?

אני לא חושבת שהיה אחד כזה. קודם היה לסבאנה יתרון של אחד, ובעקבות הכח הכפול שמונע משניים להצביע - כח שלא היה נותן לסבאנה כלום דרך אגב, הורידו להם שתיים, ולג'יבארו היה יתרון של אחד. אז איפה כאן השוויון המספרי?

AmitNHB

New member
O.K. לא הבנתי את כוונתך קודם לכן.

התכוונת לכך שיצרו שיויון מס' בהצבעות (חשבתי שהתכוונת בפועל בין המשתתפים) עם זה אני מסכים ואמרתי שהיה יותר חכם לתת למרינה לבטל ק לאחד את ההצבעה.

Y SoulMate Y

New member
במקרה שההפקה לא הייתה מתערבת...

רק תחשוב לרגע, שאם ההפקה לא הייתה מתערבת, אז סבאנה מובילה ביתרון מספרי על ג'יברו 6:5, נכון? ;] במועצת השבט, סבאנה פשוט היו מורידים אחד אחד משבט ג'יבארו, ואז מה הקטע? יש מקרים שההפקה חייבת להתערב בהם ולחרוג קצת מהחוקים הפורמליים. לפעמים גם יש להפקה פייבורטים(אהמאהמדןאהמאהמ) שהם מקדמים אותם בכוונה במשחק, ועוזרים להם, ובתאכל'ס? זה רלוונטי לחלוטין, אני חושב שנגיד... דן, הוא עושה ת'תוכנית בהרבה יותר מענייננת בגלל כל התיחמונים שלו וכו', אז מן הסתם שההפקה תרצה שמישהו כזה יישאר במשחק. בכל מקרה, אני בעד שינויים בחוקים וכו', כל עוד שזה לעניין טובת התוכנית =] נ.ב מישו' כתב שבארה"ב לא חורגים מהחוקים...לא ראיתי ת'הישרדות האר"הבית מהעונה הראשונה אני חושב ;] אבל בכל זאת... אני בטוח ב99% שההפקה מתערבת לפעמים ומשנה את החוקים ככה זה טלווזיה נו :\ בואו לא ניהיה תמימים =]

eti911

New member
נכון שיש לסבאנה יתרון מספרי, אבל-

למה בחרו ב"אתגר הכוח המשולש"? היו יכולים לומר למרינה או למישהו אחר שזכה, שיבחר מישהו אחד שלא יצביע, ולא שניים.

Y SoulMate Y

New member
ואז מה היה קורה? :]

הם 11 חברי שבט היו עכשיו בפרק האחרון לפני ביצוע ההדחה, נכון? 6 מסבאנה, 5 מג'יברו. בהנחה שאתגר הכח הכפול היה "אתר הכח היחדי" ;] אז... הם היו 5 מול 5 בהדחה, ואז נגיד היו 5 אצבעות נגד מושיק, ו5 אצבעות נגד מרינה מה עושים במקרה כזה? :\ חוצ'מזה, אנ'לא מבין למה כולם מתרגשים מזה, זה לא איזשו' טוויסו שהם עשו, כבר היו אתגרי הכח הכפול, שלחבר שבט אחד היו 2 הצבעות, אז קצת שינו את זה, כי הם הפכו לשבט חדש, זה לא כ-ז-ה נורא =]

LiRs Lullaby

New member
מה עושים במקרה של שוויון?

כל אחד נלחם על מקומו, זה מה שקורה. אז"ש. זה לא טוויסט שכבר היה, למנוע משני אנשים את זכות ההצבעה. בכח הכפול הקודם ניתן היה להצביע לשני אנשים שונים מה שסירס את הזכות הזו, ובכח החדש פשוט מנעו משניים לא להצביע. שזה פשוט להפוך את היוצרות ולתת את היתרון המספרי למי שלא הגיע לו בכלל.

למעלה