מה שהיה אתמול:

y oh why

New member
ההשרדות האמריקאית האחרונה שראיתי היתה 7,

וכרגע אני מתחיל בצפיה של 8. ראיתי גם את 4 3 2 ו-1 אבל לפני שנים, ובהשרדות האמריקאית מה שקרה זה שההפקה עשתה לפעמים טוויסטים, ויותר נכון רק טוויסט אחד שבו העבירו חבר שבט אחד לשבט השני, והיה גם "שבט המתים" (קצת שונה מאי המתים, אבל הרעיון דומה) שחזר למשחק והתחרה מול השבטים הרגילים. ולמרות שזה היה צפוי, זה היה מענין, היו תככים, היו מזימות, זה אומנם יכול להיות צפוי שסבאנה יעיפו את ג'בארו אחד אחד, אבל התככים והמזימות של כל פרק לא ממש צפויים וידועים, ויהיו תככים, ויהיו מזימות. ואגב, אם אני זוכר נכון אז בהשרדות 7 הנאמנות השבטית לא החזיקה יותר מדי זמן, כך שצפויי לגמריי זה לא היה בדיוק. בכל מקרה, מה שקרה בתוכנית האחרונה היה מאוד מאכזב, סבאנה הרוויחו את היתרון המספרי שלהם ביושר, והחבר'ה בהפקה פשוט הרסו להם אותו.

LiRs Lullaby

New member
ואז מה הקטע?

שאתה מתחיל לראות אנשים בוגדים אחד בשני או לפחות מנסים לעשות הכל כדי להישאר במשחק. זה הקטע. ואנשים שצפו באמריקאי כבר אמרו שבאמריקאי זה קורה ועדיין לא שמעתי מהם שההפקה התערבה כדי להציל את השבט בחיסרון מספרי. בטוח שגם באמריקאי מתערבים - בכל זאת, הם אמורים לעשות טלויזיה מעניינת - אבל לא בצורה כל כך בוטה כדי להשאיר את המתמודדים ה"מעניינים". לשם כך הם מביאים אנשים מעניינים מראש במקום להסתמך על שתי דמויות שינהלו את העניינים.

ערוץ 10 קנה את הסדרה והוא חושב שהוא יכול גם

להרוס אותה כי היא שלו עכשיו. הערוץ הזה עושה לנו בושות בכל העולם.

מסויאס

New member
נכון מאוד הם חושבים אנשים דפוקים

לא יראו את כל הקומבינות אבל מה לעשות שהם עשו את זה כל כך שקוף.

שאפולי

New member
תגיד מה דעתכם? ../images/Emo42.gif

הרי הסדרה כבר צולמה פרט לגמר והרי אף אחד פה לא באמת יפסיק לראות..\ מה דעתכם שמעכיו כל אחד משכנע את החברים שלו והסביבה שלו לא לצפות בגמר? בהגמר- שידור חי- ואף אחד לא רואה! מה אומרים? זה ילמד לקח לעונ 2 לא?

y oh why

New member
איך בדיוק זה משפיע על אחוזי הרייטינג?

אוקי, אני מבין שזה יוריד את הרייטינג, אבל איך ערוץ 10 ידעו שהרייטינג ירד? הם הרי לא יודעים מי צופה בסדרה ומי לא....

שאפולי

New member
מה??? מה קרה לך?

הרי במהלך כל התוכנית (כל תוכנית אגב, אבל בייחוד כאלה שאמורות להנפיק רייטינג גבוה) יש עובדי ערוץ שמהופנטים לטבלאות הרייטינג! אז לא ידעו שאני לבנת בן מרחוב החיטה לא רואה אבל יראו שבמקום 35% להם הם מצפים יהיו 12% וזה חביבי עונש שלא מהעולם הזה

Paranoid Eyes

New member
חופשי עונש.. ואני מסכימה איתך

יש גם עצומה שרצה באינטרנט. לדעתי חשוב לחתום עליה. הגזמה פראית מה שהולך שם! גועל נפש!!!

שאפולי

New member
יופי! חתממתי!

אגב, הוגשה עצומה גם למפיקים האמריקאים של התוכנית וגם לערוץ 10 שמכחיש מכל וכל.. יאללה כולם! לחתום! ומחרימים את הגמר! תשכנעי גם שכנים וכו'

blur2

New member
מישהו צריך לפתוח עצומה נגדית לזאת שלכם.

זה לא שלא היו פשאשלות והתערבות של ההפקה, היו וגם כנראה עוד יהיו. הבעיה מתחילה בזה שהרבה אנשים החליטו שזהו זה, בגלל איזו התערבות של ההפקה הכל כנראה מכור, ההפקה מנסה לסובב את הכל לטובת מתמודדים מסויימים וכו' וכו'... עד כדי כך שכשאפילו שיש פרקים מעולים שהשתפרו בעקבות הביקורת - עדיין מחפשים, כן, מחפשים.. חופרים כאילו אין מחר, העיקר למצוא משהו שלא בסדר בתוכנית. וכשזה לא עובד? מנסים יותר חזק.. ואם אפשר לתת ביקורת עד לפני שהפרק בכלל התחיל אז למה לא? אז יופי, הצלחתם לגרום לאנשים כמוני להרגיש חרא שאנחנו אשכרה נהנים מהתוכנית הזאת. סליחה באמת, אנחנו כנראה צריכים להיות לא שפויים אם אנחנו לא מאמינים שכל הזמן מנסים לתחמן אותנו ולעבוד עלינו בעיניים. זה לא אתם, זה אנחנו.

Paranoid Eyes

New member
קודם כל, לא אנחנו הקמנו את העצומה

דבר שני ההתערבות שם מעוררת בחילה. בתאכלס.. אני עדיין נהנית באיזשהי צורה, אבל זה לא כיף שאני כבר יודעת הכל מראש , רק בגלל שההפקה צפויה. זה מעצבן, זה לא ריאליטי אמיתי, זה סתם תוכנית טלויזיה עם תסריט במסווה ריאליטי.

blur2

New member
את יודעת הכל מראש? ההפקה צפויה?

לפני שנייה מישהו התלונן על זה שיש מיליון טוויסטים בתוכנית! ברצינות, איבדתם אותי לגמרי. מרוב שאתם רוצים לבקר את התוכנית (ללא העברת איזשהי ביקורת אמיתית) כבר איבדתם את עצמכם. שם הפורום בהחלט הולם את עצמו, ואני מתחיל לחשוב שזה לא רק בגלל הסדרה.

blur2

New member
../images/Emo201.gif

זה לא משהו אישי, ההודעה היא כללית מבחינתי ומכוונת לאותם אנשים שבאופן שיטתי מחפשים איך להרוס לאנשים אחרים ולרדת על התוכנית הזאת. אני לא אוהב להגיד דברים כאלה (ושוב, לא מכוון אליך), אבל אם אתם כ"כ לא אוהבים את הסדרה, כל-כך סובלים - פשוט אל תצפו ותחסכו מאיתנו את הבלבולי שכל שלכם שחוזרים על עצמם בלי סוף. ככה גם אנשים כמוני יוכלו לגלוש בפורום הזה בהנאה ואשכרה להתלהב מהפרקים כשהם טובים (בלי לראות מיליון הודעות על כמה שככה וככה...) וגם עליכם לא "יעבדו בעיניים" ולא יהיה מישהו שיעבור "כל גבול".

Paranoid Eyes

New member
אוי נו

ברור לי שהיא כללית.. אבל אני חושבת שזו זכותינו להביע מחאה, אני לא מבינה מה לא בסדר כאן. איך אני הורסת לך את הצפיה בתוכנית? תצפה בתוכנית ואל תקרא פה הודעות, הנה זה לא יהרוס לך. פה זה פורום של התוכנית, לגיטימי הבעת מחאה בתור אנשים שגם צופים בתוכנית.

blur2

New member
זאת בהחלט זכותך להביע את דעתך, זאת לא הבעיה.

שוב, כמו שכתבתי למעלה.. הבעיה מתחילה כשאותם גולשים לאורך שרשורים שלמים כותבים את אותם הדברים פעם אחר פעם. אפשר להביע מחאה וזה בהחלט לגיטימי. אבל כשאדם אחד תוקע בכל חור הודעות כמו "ההפקה עובדת עלינו בעיניים" וכו'.. אני חושב שיש גבול. אולי יש מקום לפתוח שרשור מרכזי רק לנושא הזה, לא יודע - לשיקול המנהלים. אבל כמו שאני רואה את זה כל הודעה שניה כאן מלכלכת על התוכנית בדרך זו או אחרת וזה גורם להרגשה רעה להרבה מאוד אנשים, לא רק לי. צדקת, זה פורום התוכנית. אם את לא נהנית ממנה והצפיה בה כל-כך מעיקה עליך מה -את- עושה כאן? אני מאוד נהנה לצפות בה, עם כל הבעיות שבה.. וזה המקום לדבר על התוכנית שהיא מבחינתי הכי טובה בטלוויזיה כרגע. אז אולי את צודקת, אולי אני באמת צריך למצוא מקום אחר לדבר עליה ולהשאיר את הפורום הזה למי שרק רוצה לרדת על ההפקה בוקר וערב. תהנו למצוץ להם את הדם.

Paranoid Eyes

New member
למה אתה נעלב באופן אישי, לא ברור לי..

לצורך העניין.. אני כותבת פה אולי 2-3 הודעות בשבוע בלחץ. אני לא עוקבת אחרי כל מה שקורה כאן ובאיזו כמות משמיצים את התוכנית. אני שמחה שאתה נהנה, אשריך. שא ברכה.

blur2

New member
הממ..

לא באמת לקחתי את זה באופן אישי, אבל עניתי בצורה אישית בגלל המשפט " תצפה בתוכנית ואל תקרא פה הודעות, הנה זה לא יהרוס לך."
הסיום של ההודעה שלי הייתה בעצם תמיהה אם זה באמת מה שאני צריך לעשות... אני אחשוב על זה, אבל כרגע אני חושב שחסרים פה הרבה אנשים שיאזנו דברים שאת ואחרים כותבים.

Paranoid Eyes

New member
לא נכון

דווקא נראה לי שיש פה שמאזנים. תשמע, אמרתי לך שאני כן באיזשהו מקום נהנית.. כי זה הישרדות.. ואני מכורה להישרדות האמריקאית.. אז.. ובכל זאת.. בהישרדות האמריקאית אף פעם הדברים לא היו כאלו צפויים.. ההתערבות פה היא מתחת לכל בקורת.

למעלה