מה שהיה אתמול:

LiRs Lullaby

New member
לא התכוונתי להודעה "כזאת",

התכוונתי ל"הודעה מהסוג שאתה תאהב לכתוב על התכנית ותקווה לטוב"

blur2

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני אשמור את זה לשרשור השבועי
ליל"ט

LiRs Lullaby

New member
כבר חתמתי על העצומה

בשביל שבהפקה ידעו שיש כזו ויש אנשים שלא אוהבים את ההתערבות שלהם ויוכלו לשנות בעונה השנייה אבל זהו. להחרים את הגמר לא יעזור לך להוריד את הרייטינג אלא אם תצליח לשכנע כאן אנשים שאשכרה קובעים את הרייטינג - 560 משפחות. אני לא אחת מהן.

מסויאס

New member
לא נראה לי שזה יעבוד בכלל אין בזה הגיון

כי מה שהבנתי הרייטינג נקבע מאיזה 500 משפחות משהו כזה.

שאפולי

New member
זה בולשיט!

תבינו, זה הבייבי של ערוץ 10! קרש הקפיצה שלהם! ולאינטרנט יש כח, הנה העצומה שרצה כבר נשלחה לבעלי הזיכיון של התוכנית באמריקה המטרה: ללמד את ערוץ 10 שכמו שהם סחפו מדינה שלמה, הם יכולים גם להפסיד אותה.

l סיו l

New member
נמאס כבר מכל השרשורים על ה"הכל מכור" ובלה בלה

שטויות במיץ עגבניות. אי אפשר לראות ולהנות בשקט,תמיד צריך לחפש את הדברים הרעים. זה כבר נהיה מרגיז לשמוע את "דן תחמן" ו"דן שתול של ההפקה"
הכל מקנאה לדעתי. הבן אדם הוא מלך,והוא גאון. וג'יבארו אולי הם היחידים שגרמו לתוכנית הזאת להגיע לרייטינג שהיא הגיעה. אז תעשו לי טובה טוב?

LiRs Lullaby

New member
תזכירי לי איך אפשר לקנא בדן?

מה מלך ומה גאון - הוא סומן להדחה והיה צריך להיות מודח כבר פעמיים. והייתי מדיחה אותו עוד כמה פעמים אם זה היה אפשרי. כמה זחוח ויהיר אפשר להיות כמה? הוא ניצל אך ורק בזכות ההפקה. ותעשי לי טובה את - זה שאת מעריצה שרופה שלו לא הופך את דן לקדוש. כל שאר חברי השבט שלו מכירים בו כ"שקרן" בהצבעה רשמית. מה שהופך אותו לשקרן די גרוע אבל העיקר שהוא מרוצה מעצמו, הטמבל.

l סיו l

New member
הוא היחיד שמשחק את המשחק באמת../images/Emo4.gif!

זה הישרדות זה לא צדיקות אוקי?! הבנתי שבגרסה האמריקאית היו הרבה אנשים שהגיעו לניצחון בדרכים הכי שפלות שיש, זה המשחק,מה לעשות. לא רוצה לא צריך לראות. לא מבינה את כל השטויות האלה על התחמן לא תחמן גאד |=

LiRs Lullaby

New member
אבל עובדה שכולם חושבים שהוא כן תחמן

ומשקר יותר מהשאר. מה את נפגעת בשמו? אז יופי לו שהוא משחק את המשחק, אבל הוא הכי שקוף שיש ואם לא עזרת ההפקה הוא היה גם הכי מודח שיש.

l סיו l

New member
אני באמת לא רוצה להתווכח כי אני חושבת

שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח. וזאת הדעה שלי,וזהו. אני לא נפגעת בשמו או משהו,אני פשוט מאוד אוהבת את הבן אדם הזה ומאמינה בו. וזהו,הדרך שלך היא הדרך שלך,כל אחד חושב אחרת ועושה אחרת. אין לי מה להגיד יותר [: לכן אני מפסיקה את הוויכוח כאן.

y oh why

New member
הוא לא תחמן מוצלח ולא נעליים, מלבד ההדחה

הראשונה של עומר כולם כבר קלטו אותו על ההתחלה, כולם כבר יודעים להזהר ממנו, וכולם כבר יודעים שהדברים שהוא אומר לא אמינים, אם הוא היה תחמן אמיתי אז אף אחד לא היה עולה על הרמאויות שלו כל כך בקלות. הסיבה היחידה שבזכותה הוא עדיין במשחק זה לא בגלל שהוא "מלך" ושהוא "תחמן מוצלח" כי הוא לא, והוא לדעתי גם רחוק מזה, הסיבה שהוא עדיין במשחק זה בגלל שבהפקה רוצים רייטינג ולכן משאירים אותו צמוד לחזה. (ואני אפסיק את הויכוח כאן.
)

l סיו l

New member
זאת דעתך,ואמרתי אני מכבדת אותה.

ובאמת נפסיק את הוויכוח,זה לא יגיע לשום מקום.

RageBot

New member
את/ה לא קשור בגרוש

הם ניצחו בדרכים תחמניות, ואני מכיר את כולן כי ראיתי כל עונה אמריקאית. אז תאמין לי שאני יכול לזהות כשאני רואה התערבות של ההפקה. דן היה יוצא מזמן מהתוכנית אם ההפקה לא הייתה מתערבת, פעם אחר פעם אחר פעם, וזה פשוט לא צריך להיות ככה, לא צריך להיות ככה. דן לא הגיע לאן שהוא הגיע בזכות המשחק שלו, אלא בזכות זה שההפקה מצילה אותו פעם אחר פעם, אתה אולי זה שלא ראה אף עונה אמריקאית שלא יכול לשפוט מתי מישהו באמת יודע איך לשחק את המשחק כמו שצריך.

LiRs Lullaby

New member
פעם ראשונה שיוצא לי להסכים איתך!../images/Emo2.gif

אגב.... אתה מודע לזה שעכשיו ג'יבארו פשוט הולכים להדיח את סבאנה אחד אחד, כן? גם עידן לא יצליח לשכנע את דן שהוא זקוק לו אחרי מה שקרה במועצת השבט.......

y oh why

New member
אני דווקא מאוד מעריך שחקנים שהם תחמנים

וכאלה שמצליחים לסובב את כולם ובסוף להשאר האחרונים במשחק, אבל דן הוא לא כזה, הוא סך הכל wannabe, הוא תחמן לא מוצלח, התחמונים שלו שקופים, הרמאויות שלו שקופות, והגיע לו ללכת כבר מזמן לבית. הוא ניסה לרמות, ניסה לתחמן כשהיה שבט בנים , אבל לא הצליח לו, הרמאות שלו יצאה שקופה, הוא עשה מהלכים לא נכונים והגיע לו ללכת לבית כבר בשלב הזה. כנראה שההפקה רוצה רק רייטינג(מן הסתם) ולא תחרות הוגנת, ולכן משאירים תחמנים לא מוצלחים כמו דן, ודן הוא תחמן שקוף שכבר מזמן היה אמור להיות בבית אם לא היה מישהוא מלמעלה שדואג לו.

למעלה