מה קרה למשחק הנצלב?

alexandron

New member
נראה לי שגם

אחד החוקים הוא שחייבים לענות ושחייבים לענות אמת. (הממ, זה שניים).

justmegit

New member
צלבו אותי הפעם? ../images/Emo79.gif

אני כבר דיי הרבה זמן בפורום הזה אבל אני לא מרגישה ממש שייכת לקהילת הפורום, המשחק הזה בהחלט עלול לעזור. מגי.

פיה שלו

New member
../images/Emo190.gif |צולבת| ../images/Emo190.gif

אממ.. למי את נמשכת יותר לנשים או גברים[ולמי יותר ברמה הנפשית והפיזית..] מה את אוהבת יותר פיצה או המבורגר הקשר הראשון שלך היה עם בת או בן היית מסוגלת לחיות במשולש אהבה? מה הדבר הכי דוחה שראית מה הדבר הכי דוחה שעשית מה הדבר הכי פרוע שעשית כמה את אוהבת אותי? =]

justmegit

New member
|עונה|../images/Emo79.gif

1. שאלה מכשילה.. כרגע אני נמשכת יותר לגברים, אבל עד לפני חודשיים בערך לא נמשכתי אליהם כלל. 2. אני תמיד מעדיפה בשר.
3. אף פעם לא הייתי בקשר אמיתי, אבל הכי קרוב לזה היה עם בחורה. 4. הייתה לנו פעולה באיגי שבא מישהו להסביר על מחלות מין, והוא הראה שקופיות.. 5. ירדתי למישהו. 6. רציתי לרשום כאן המון דברים, ואז נזכרתי שהם עדיין בגדר פנטזיה.. אני עוד צעירה. 7. אני אוהבת אותך יותר מכל אחד אחר שאני לא מכירה. ^^

פיה שלו

New member
תשובה 7 אחלה תשובה!

עוד שאלות?.... רצית תקבלייי אם היית חיה איזה היית כנ"ל לגבי צבע מה את מרגישה עכשיו קרה פעם שמרחת נזלת על משהו? אם כן על מה [מחעחעחע] מה המאכל הכי מוזר שטעמת מה בחיים לא תסכימי לטעום מה בחיים לא תסכימי לעשות האם תסכימי להצטלם בעירום? ואם ישלמו לך בתמורה? =]

justmegit

New member
|שובעונה|../images/Emo79.gif

1. פנטר ג'ינג'י. 2. בורדו שנוטה לאדום. 4. למה את לא אוהבת אותי? 5. אני לא יודעת מה זה היה, אבל זה נחשב כמעדן לעשירים, וזה לא היה מבושל. XO 6. אבוקדו. 7. בוקקה 8. כן, וזה יתלה בגלריית ענק בלונדון, ואיזה סוטה יקנה את זה במיליונים. 9. כבר אמרתי כן, אבל אם את מתעקשת..=]

justmegit

New member
שוב דילגתי על שאלה. :X../images/Emo79.gif

מה את מרגישה עכשיו? חשק עז לקרוד לצלילי הפסנטר שמתנגן לי באוזניים.

justmegit

New member
אופס, דילגתי על שאלה..../images/Emo79.gif

כשאני חושבת על זההיית מסוגלת לחיות במשולש אהבה? אני חושבת שכן, זה מצתייר לי כמצב אידיאלי.

alexandron

New member
האמת, לא יפה, כוכב נופל ביקשה קודם

אבל אם כבר אז שיהיה: על איזה ירק אני חושבת עכשיו? באיזה גיל קיימת יחסי מין לראשונה (אם בכלל)? זה לא מוקדם מדיי קצת? את אוהבת ג'ינג'ים? את מעשנת? שותה? מה ואיזה? ממתי? ניסית סמים פעם? מה הפנטזיה הכי הכי שלך שנראה לך שאני אולי הייתי יכולה להגשים לך? את טובה במטמטיקה? במה את הכי הכי טובה בעולם?

justmegit

New member
באמת? לא ראיתי.. סליחה. :X עונה../images/Emo79.gif

1. חסה, אני אוהבת חסה, חסה זה טעים. XD 2. 14, עם בת, אבל אני עדיין לא בדיוק יודעת אם אפשר להחשיב את זה.. 3. למה, מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? 4. פיכס, ג'ינג'ים [מלבד קיו מפרוטס באסקט XD]. ג'ינג'יות לעומת זאת זה אחלה..=]. [אם יש כאן ג'ינג'ים, אל תעלבו]. 5. מעשנת ווינסטון לייט, מגיל 14. שותה, מגיל 13 וחצי, מה שיש. 6. לא. [האהא, הרסתי לך את הדימוי של הנוער המפוקפק. ^^] 7. כרגע? אני נואשת לחיבוק. 8. נכשלתי ב3 יחידות..:X 9. אני לא כשרונית.. עוד שאלות? מגי. ^^

alexandron

New member
הה מצאתי.

זה רק אני או שמשהוא לא כל כך בסדר בפורום? בכל אופן, חשבתי על חציל. זה תמיד חציל. גם אם את לא כשרונית בטוח יש משהוא שאת טובה בו יותר מאשר בדברים אחרים...? למה לא נחשב?

justmegit

New member
מה מצאת? ../images/Emo79.gif

משהו לא מסתדר בפורום? איפה? זה אחלה פורום.. אני לא סובלת חציל, עמך הסליחה. אני באמת לא מצליחה לחשוב על שום דבר שאני טובה בו באופן יוצא דופן.. למה לא נחשב? אין לי תשובה מספקת גם לזה..

למעלה