מה קרה למשחק הנצלב?

Mana Sama

New member
מה קרה למשחק הנצלב?

מזמן לא שיחקתם בו.. בכל אופן אני מנדבת את עצמי להצלב הפעם כי הייתה פעם שהבטיחו לי ולקחו לי את התור =S שאלו כל מה שבראש שלכם =P

אוקיי.... את רצית את זה , את תקבלי

מה הפאטיש שלך ? ( איזה דברים מוזרים מושכים אותך ?)

alexandron

New member
איזה כיף,

אני חשבתי שביטלו אותו ולא היה נעים לי להידחף... אז, מה דעתך על המחדל הזה שבתל אביב קולים ערמונים ברחוב במקום בירושליים? מה בכלל דעתך על ערמונים? למה ערמונים יקרים כל כך? כמה עולים כיריים? מה ההבדל בין בלנדר לממחה? האם אפשר לדעתך להרוג מישהוא עם בלנדר? או עם ממחה? את יודעת להכין מרק בטטות? את בכלל יודעת להכין משהוא אכיל? חביתה אפילו? סנדביץ'? את לומדת בבית ספר נכון? מה את לומדת? (מהדברים המיוחדים, כלאמר). טוב. בינתיים.

שעטנז

New member
חחחחחחחחחחחח אהבתי../images/Emo70.gif

אחד ההזויים

Mana Sama

New member
עונהנהנה

מה דעתך על המחדל הזה שבתל אביב קולים ערמונים ברחוב במקום בירושליים? WTF חחחח מה אכפת לי מה בכלל דעתך על ערמונים? לא משו =S למה ערמונים יקרים כל כך? בתוך כל ארמון שוכן פוטנציאל להיות אגוז מלך 0.0 כמה עולים כיריים? כאלה של ברביות? XD מה ההבדל בין בלנדר לממחה? שאני יודעת מה זה בלנדר וממחה אני לא? XD האם אפשר לדעתך להרוג מישהוא עם בלנדר? או עם ממחה? בוודאי! מוציאים למישהו את הלב ושמים בבלנדר..לא נעים =S את יודעת להכין מרק בטטות? לא,אבל אני יודעת לאכול מרק בטטות! =P את בכלל יודעת להכין משהוא אכיל? חביתה אפילו? סנדביץ'? חביתה זה פויה,סנדוויץ' יאפ חח את לומדת בבית ספר נכון? מה את לומדת? (מהדברים המיוחדים, כלאמר). מי אמר שאני לומדת? =S פרשתי מהבצפר,תודה XD

Mana Sama

New member
אוי לי

רק עכשיו קלטתי את טעותי המרה *ערמון בטעות כתבתי ארמון XD

alexandron

New member
דווקא בסדר,

זה מסביר את המחיר... :) ולא הבנתי, מה באמת את לא בבית ספר? ממתי? את לא בת 16 בערך? מה את עושה במקום? עושה בגרויות לפחות?

Mana Sama

New member
אני אכן לא לומדת יותר

מלפני אממ..חודשיים אולי יותר אני בת 16 וחצי,אכן מה אני עושה במקום? אממ..כרגע כלום,ישנה עד הצהריים XD כמובן שההורים שלי לא מסכימים לזה ורוצים שאני אמצא עבודה או שאני אלך ללמוד משהו שמעניין אותי..העיקר לעשות משהו בבוקר בזמן שכל החברים שלי בבצפר..אני צריכה לחפש..לאדעת =S

justmegit

New member
|צולבת|../images/Emo79.gif

1. באיזה כיתה את אמורה להיות, י' או י"א? 2. איך בעצם פרשת? הלכת להנהלה והכרזת על זה או שפשוט הפסקת להגיע? מגי.

Mana Sama

New member
ובכן..

1. באיזה כיתה את אמורה להיות, י' או י"א? י"א 2. איך בעצם פרשת? הלכת להנהלה והכרזת על זה או שפשוט הפסקת להגיע? אממ..אחרי חופשת חנוכה התחלתי להגיע יום כן,יומיים לא וכאלה..והיו לי שיחות עם ההורים והיועצת והמחנכת ומי לא ואמרתי שפשוט אין לי כוח ללמוד יותר..שזה לא מעניין אותי מה שמלמדים וזה סתם בזבוז זמן שאני אשב בכיתה ולא אעשה כלום. "אולי תשקלי מחדש?" היועצת הציעה "יש לך עד יום ראשון לחשוב על זה" (הפגישה הייתה בשישי) חשבתי והחלטתי לתת לעצמי עוד הזדמנות למרות שבכלל לא האמנתי שמשהו ישתנה..זה היה יותר לנסות בשבילהם ולא בשבילי. וכמו שחשבתי,זה לא עזר. נכנסתי רק לשיעורי אומנות ולעוד כמה שיעורים בודדים אם היה לי חשק. פשוט הייתי יושבת בחוץ על הספסל ומציירת או קוראת ספר. אחר כך זה התחיל להגיע למצב שלא באתי חודש לבצפר בכלל. ואז הייתה שיחה עם המנהלת והיא החליטה שאם זה ככה אין לי מה לחפש בבצפר ואני בכלל לא הייתי עצובה,נורא שמחתי להשתחרר מהמסגרת הזאת. וזהו =] בקשר לבגרויות-עשיתי בגרות במתמטיקה ולשון שנה שעברה,למרות שהיו לי עוד בגרויות לעשות אז,החלטתי לעשות אותן השנה. כרגע יש לי לעשות את הבגרות האחרונה במתמטיקה,בגרות באומנות,בתנ"ך ובהסטוריה אבל בגלל שפרשתי מהבצפר אני אשלים את כל הסגרויות שלי במסגרת אחרת איפשהו מתישהו וממש לא אכפת לי

alexandron

New member
נראה לי

שזה שפרשת מבית ספר לא אמור לגרום לזה שלא תגשי לבגרויות. זה אפילו כשל שאת אומרת 'בגלל'. וזה מעניין שלא איכפת לך. כלאמר,- חבל לסגור אפשרויות... גם פסיכומטרי את לא מתכוונת לעשות? נראה לי שבלי בגרויות תגיעי למקום ממש מגעיל בצבא אם את מתכננת ללכת לצבא, אלא אם כן תעשי לפני איזה תואר באוניברסיטה... אני בכלל לא ממש הבנתי למה פרשת. את כאילו ילדה נורא חכמה שכזו מהסוג של חוגים במכון וייצמן? אז תכל'ס כמה זמן את כבר בבית ולא עושה כלום? שנה בערך? לא נמאס לך מהריבים עם ההורים? הם לא סילקו אותך מהבית?

Mana Sama

New member
אני חודשיים בבית

אמרתי את זה כבר =S בכל אופן,אני לא יודעת מתי אני אשלים את הבגרויות שלי אבל כרגע זה באמת לא אכפת לי אני ממש לא בקטע של מכון וויצמן..סך הכל הייתי תלמידה פחות או יותר בסדר..כאילו היו לי איזה 2 נכשלים בתעודה ובתעודה האחרונה שלי כמובן שהיו לי יותר כי לא הגעתי חודש רצוף ואני לא מתכוונת ללכת לצבא,איכס -.- ואמרתי כבר,ההורים לא מוחאים לי כפיים על זה,הם פשוט רוצים שאני אלמד משהו שמעניין אותי או אמצא עבודה בשעות הבוקר כדי לעשות משהו עם עצמי,זה הכל

alexandron

New member
סליחה,

פשוט ככה הבנתי מזה שאמרת שבמשך שנה את מבריזה מבית הספר ולא עושה שם כלום.

drnaji

New member
|צולב אותך| ../images/Emo3.gif

הנה 10 שאלות שעולות לי לראש עכשיו: 1.מה השיר שהכי עושה לך את זה? 2.איזה סוגי מוסיקה את הכ אוהבת? 3.איזה תכונה את הכי שונאת בעצמך? 4.איזה תכונה את הכי אוהבת בעצמך? 5.אם היית חיה איזה חיה היית? 6.איזה סרט הוא הסרט הכי טוב לדעתך? 7.מה גורם לך לבכות? 8.מה גורם לך לצחוק? 9.מה את חושבת הרושם הראשוני שמקבלים עליך? 10.משהו שהיית רוצה שידעו עליך בפורום אך טרם יצא לך לספר על זה.

drnaji

New member
עוד שתי שאלות הזויות ../images/Emo26.gif

1.נניח ואת כוכבת הסרט "הוסטל", ואת עומדת מול מישהו שאת שונאת, כאשר יש אזיקים על ידיו ורגליו. על השולחן יש מסור חשמלי, מספריים, מסרגה דקה מאוד, סכיני מטבח בגדלים שונים, פיגיונות, כלים של רופאי שיניים, וכו'. מה יהיה הסיפתח שלך בהתעללות? 2. נניח ובשר אדם היה נמכר בחנויות. עם איזה רוטב הוא היה הולך, לדעתך?

למעלה