מה קרה לגילי ?

אתה יודע שכל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות

כמו שאתה מתבונן בתיאום הדחה של ביז'ו וטהוניה ולבנה,
אני ראיתי את תאום ההדחה של גילי לאון ודור והנה יש לך כאן תאום הדחה שעכשיו כנראה האח הגדול משלם עליו ביוקר
http://omritv.co.il/archives/10719

אז זה לא משנה מי צודק או מי לא צודק. להאשים בתאום הדחה צריך להיות כזה שאפשר להוכיח אותו. כאן יש תאום הדחה שאי אפשר לטעות בו. לעומת זאת הדיבורים של ביז'ו וטהוניה בשבוע המדובר לא היו ברי הוכחה. גם אם בפועל היה תאום הדחה, צריך שתהיה הוכחה כי אחרת כל עורך דין יוציא אותם זכאים מחמת הספק. פה רואים שלשה חברים מדברים על הדחה ספציפית ועל אסטרטגיה.
זה שכולם מתאמים, זה בטוח. החכמה היא לא לעשות את זה כמו אחרון המטומטמים.

בדיוק הבאתי את זה כאן הרגע

לא בורח מיזה

כולם שם עוסקים בתאומים ובעברות (לא רק תאומים)אשר לא היו עוברות לסדר היום בעונות 1 2 שבכולם אי אפשר לטעות.

הקללות ו צורת הדיבור טהוניה-לבנה-ביז'ו
מאפילים על הפשלות של מחנה גילי שהוא ילד טוב ירושלים ,בהשוואה לשתי הבנות יוצאות הדופן והבלתי נסבלות הללו.כלל אדון שופופ.

יש מספר דיבורים של הדיירים האלו ,שעל פחות מיזה העיפו דיירים בעונות קודמות. אם נתחיל להביא עו"ד וכו.

אני חושב שבגללן צריך לשים כיתוב על ערוץ 20 18+ ..אולי נחפש עו"ד שיעבוד על העניין הזה.
ילדים רואים ערוץ 20 אילו קללות איזו צורת דיבור.... ירחם השם.

כעת מסתבר זה הולך ככה

עומרי טוען
"באחד הקטעים שהצלחנו להשיג, אמר הדייר גילי מילי שהוא יעמיד להדחה בשבוע הבא (שזאת ההדחה האחרונה בעצם) את ש' ו-ע' שהן הדיירות שלי וענת."

ובתגובה לזה ענו לו :

"שגילי בכלל אמר "היא יצאה בשן ועין" האזנתי לזה שוב והיא צודקת אולי כדאי שגם אתה תקשיב שוב...
אהבתי · 5 · לפני ‏12‏ שעות · נערך"

תשמע

אני לא בן אדם גאון כמוך. אני כשנולדתי, אלוהים לא הוריד לי 10 קבין של חכמה כמו לך, לכן אני קשת הבנה.
אני צופה מספיק בתוכנית, ולדעתי אני צופה יותר מדי. הרבה יותר ממה שהחוק במדינה מרשה. אבל ההבנה שלי היא שונה משלך.
אני לא מבינה איך אתה יכול לתמוך בגילי מיילי וחבריו, בדיוק כמו שאתה לא מבין איך אני יכולה לתמוך בלבנה וחבריה.
אבל אני נותנת לך את הקרדיט שאתה החכם באדם. תהנה אח שלי מהחכמה שקיבלת, אבל בבקשה אל תזלזל באינטליגנציה שלי.

לא קשור למי גאון של אמא כן או לא .

באותה המידה אני לא מבין איך את אנטי גילי בכלל.
את בכלל ראית את 1000 הקללות של טהוניה שאפילו רבע קללה לא הראו מעולם בערוץ 2 ?

בקיצור אנחנו חלוקים אמרתי לך מזמן וזה בסדר.

ואני גם ממש לא מבין איך את יכולה לתמוך בלבנה שכל כולה
ההתנהגות צורת ההליכה וסגנון הדיבור
מזכירות לי את הנופש שהיה לי בכלא 6 הצבאי.
חודש הייתי שם......בצפר של החיים אגב.
אותו הדבר טהוניה.

ואף אחד לא מזלזל באינטליגנציה של אף אחד..... כולה מחלוקת בין היחפה להוא מהחוף =)
תהני גם את אחות שלי.

אני מוצי את עצמי מהכלל כי כופר בעיקר...

אמנם אני לא הרשע מההגדה אבל מבקש לדעת מה כל כך חשוב או מעניין באח הגדול שחבורת מבוגרים ושפויים כאן בפורום מתלהבים ולפעמים מתלהמים על כל תג ותו. האמת ניתנת להאמר שלא ראיתי אפילו מאית השניה מכל הסדרה לדורותיה אבל פעם, לפני איזה 13 שנים ראיתי את הגירסה האיטלקית (Grande Fratello) והתאהבתי במרינה (שבסוף ניצחה...) ו..זהו. וכאן מתווכחים על משהו מבויים עם טיפוסים שהם לא בדיוק ריקי מחדרה, ממש כמו הנכדים שלי שצועקים על השחקן בהצגה בנהלל "תכניס לו", "תיזהר מאחוריך"..וכו' וכו'.
לדעתי אם זאת היתה מה שהיא: אופרת סבון כמו שושלת (אגב, היא בשידור חוזר ב"ייס") אז הייתי מבין אבל כאן זה מתיימר להיות מה שהוא לא...
אז כפרתי בעיקר?

היי בני

השאלה שלך לגיטימית לגמרי. גם אני לגמרי שואלת את עצמי מה מושך אותי בזה? אין לי מושג. לא יודעת. זה כמו שאני לא ממש מבינה מה מושך אותי בסיגריה ומה גורם לי להתגעגע אליה. הרי היא מזיקה ומסריחה ולא מוסיפה לי כלום מבחינה פיזית או רגשית.
האח הגדול בנוי בצורה כזאת שאם נכנסת אליו פעם אחת והוא גרם לך להרגיש משהו שהתמכרת אליו, אז אתה תמשיך לצפות בזה עונה אחר עונה כמו מכור אמיתי. התוכנית הזאת כנראה עובדת על הראש שלנו בצורה כזאת שאין לי הסבר. אני לא פסיכולוגית ולא סוציולוגית. לא יודעת להסביר את התופעה הזאת מלבד להודות שאני מכורה לזבל הזה כמו שאני מכורה לכל הדברים שאני בהחלט יכולה לחיות בלעדיהם

וברשותך, אני יכולה להעביר את ההודעה הזאת שלך לאשכול של מוטי על האח הגדול? אני מעדיפה שכל מה שקשור לאח הגדול יהיה באשכול אחד מרוכז.

קשקשה9

New member
היי בני

כבר התחלתי לנסח תשובה ויחפה הקדימה אותי וניסחה מצויין
אז מצטרפת

שרוני68

New member
אבל מוטי, ילדים קטנים לא אמורים לצפות

בערוץ 20....

(לא הספקתי לקרוא את כל השרשור, אבל
ממה שהספקתי, אני איתך. ושוב, לא צופה בערוץ,
אז זה רק מעדכונים שאני מקבלת
).

צופים גם צופים באבו אבוה צופים מדוע לא.

האח הגדול זאת תוכנית לכל המשפחה לא רשום 18 +

גם עבור ילדים בני 14 15 מתבגרים זה פסול. והם צופים בטונות.

זה כן אמור להיות עבורם
פשוט היה צריך להעיף אותה מזמן... זה מה היה אמור.
ואנשים עוד באים בטענות שקריות על ההתנהגות של גילי....לא מתקרב לטהוניה בכלל.

שרוני68

New member
אז אם לא רשום, אז לדעתי

אמורים לרשום.

בכל מקרה, איפה ההורים שלהם?
למה הם נותנים להם לצפות בדבר הזה?

*עכשיו ראיתי מה כתבת על לבנה.
אז רק לגבי לבנה, אנחנו חלוקים בדיעותנו.
לגבי, טהוניה- מסכימה.

עזבי רשום לא רשום

גם עבור בני 18 ומבוגרים זה לא תקין. גם לא עבור הורים וסבים.
גם עבורי לא תקין. לפני שאת באה בטענות להורים,אני בא בטענות להפקה מדוע לא מעיפים אותה ???

לגבי טהוניה ברור שקוף שאת מסכימה איתי.
לבנה יותר "עדינה "
אבל אם את לא צופה ב 20 אז את לא רואה כלום . 22 =ביום ,בלוף תוכנית אחרת . בדיוק כמו שמיקי לוין רשמה בשתי כתבות שלה.

בטוח שגם במאקו כולםםםם צופים

כולל ילדים נערים בכל הגילים
כמו שאני נכנס למאקו חופשי..... כולםםםםםםםםםםםםםם יכולים להכנס
אין בעיה בכלל

תשמע יצא לי לצפות עכשיו בתחרות השחיה

במשחקים האולימפיים של האח הגדול, ואני רוצה להגיד לך שהמשימה הזאת הרבה יותר מוצלחת מכל שאר המשימות שהיו עד עכשיו.
המשימה הזאת עושה להם טוב. הם מחייכים, הם מרוצים, הם משקיעים, והאח הגדול עשה עבודה טובה עם הצוותים ועם השחזור של המשחקים. שימוש מוצלח בבריכה ושימוש נכון ביניב אשר לא יכול מסיבות גופניות להשתתף בתחרויות.
היה שיתוף פעולה מצויין בין האנשים בכל נבחרת ונבחרת ובסה"כ ישבתי במשך יותר משעה בחדר שלי כשהקטנצ'יק איתי במיטה, מצד אחד משתעשעת איתו ואוכלת לו את האוזניים ומסניפה לו את הצוואר (אחרי מקלחת) ומצד שני מסתכלת על השחיה הצורנית ושמע, מה אני אגיד לך, נמרח לי חיוך ענק על הפרצוף. זה היה ממש נחמד, וזה הזכיר לי את המשחקים האולימפיים כשראיתי את נבחרת השחיה הצורנית של רוסיה וזה היה כל כך יפה וכל כך נהניתי מזה עד שכתבתי בזמנו לדאגרוטיפ כך:

דאגרוטיפ יקרה

ואני מותשת גופנית ונפשית
מרעננת את נשמתי
במימי הבריכה האולימפית עם השחייה
הצוּרנית
ואני
ראיתי שתי נימפות רוסיות
מצוירות
חותכות את המים הצלולים והכחולים
מתחת למים
והן רוקדות ריקוד מודרני של שתי בובות
על חוט