אני מתה כאן מצחוק לאון עם שתי קוקיות מגולגלות ותלבושת של מתעמלת קרקע ואני לא יכולה להתאפק. זה קורע
י יחפהבפארק New member 28/6/13 #40 אני מתה כאן מצחוק לאון עם שתי קוקיות מגולגלות ותלבושת של מתעמלת קרקע ואני לא יכולה להתאפק. זה קורע
מ מוטי חוף מציצים New member 28/6/13 #42 דור באימונים היה תותח עם הכדור בזמן אמת לא הלך לו כל כך טוב דרך אגב יניב משתלב יפה בפרשנות עם משה גרטל קרע אותו מצחוק בסוף עם סין. השופטות הן היו המאמנות שלהם אתמול. והן בין הטובות בעולם בענף (לא בשיפוט) .. הוא הסביר.
דור באימונים היה תותח עם הכדור בזמן אמת לא הלך לו כל כך טוב דרך אגב יניב משתלב יפה בפרשנות עם משה גרטל קרע אותו מצחוק בסוף עם סין. השופטות הן היו המאמנות שלהם אתמול. והן בין הטובות בעולם בענף (לא בשיפוט) .. הוא הסביר.
י יחפהבפארק New member 28/6/13 #43 כן ראיתי את זה משימה מוצלחת ביותר. אין לי מה להגיד. והיה לו מזל ליניב שהאח הגדול שם אותו בתור שדר והוא עושה זאת על הצד הטוב ביותר. איזה הבדל בין יניב של המשימה הזאת לבין יניב של השבוע הראשון.
כן ראיתי את זה משימה מוצלחת ביותר. אין לי מה להגיד. והיה לו מזל ליניב שהאח הגדול שם אותו בתור שדר והוא עושה זאת על הצד הטוב ביותר. איזה הבדל בין יניב של המשימה הזאת לבין יניב של השבוע הראשון.