מה קרה לגילי ?

לא כל כך הצלחתי להבין

מהקישור שהבאת, מה הבעיה שלו?
יש לי הרגשה שזאת סערה בכוס מים. בטח האח הגדול קרא לו לסדר וגילי המגלומן החליט שהאח הגדול מקלקל לו את המשחק. גילי חושב שהוא נמצא בהישרדות והוא המנהיג של שבט אחד שיוצא נגד השבט השני. באח הגדול זה לא הולך ככה. באח הגדול צריכים לחיות ביחד כל הזמן וכל עניין ההדחות צריך להיעשות בחדרי הלב ולא בחדר השינה.

Aronsona

New member
שמעתי איזה דיבור

שגילי אמר, לאחר ההדחה של פאולינה לשלושת נרצעיו, ללכת על שלי במקום טהוניה, מבלי תגובה של האח.
לאחר שכך הם עשו בפועל והדיחו את שלי, שהרי זה בדיוק האמא של התיאומים, הגיעו בנושא תלונות מאד חריפות להפקה.
אולי זה קשור.

במקרה אני שמעתי את השיחה

בזמן אמיתי ואני הייתי בשוק. איך האח הגדול לא מפסיק את השיחה הזאת. במשך חצי שעה או שעה אחרי שפאולינה עלתה במדרגות, הם לא הפסיקו לדבר על כך שצריך לעזוב את טהוניה וללכת על השוליים שלי ויניב. איכשהו בגלל הריב שהיה הם החליטו בכל זאת לוותר על יניב וללכת על ביז'ו. אני הייתי בטוחה שיש כאן תיאום הדחה פר אקסלנס.

Valkyrie1

New member
על מה השוק בדיוק?

ההדחה עצמה של פאולינה גם הייתה אחרי תיאום מובהק.

ההעמדות האחרונות שבהם היה תיאום על שלי,
במקביל היה תיאום מובהק על גילי ולאון.
או שנדמה לך שזה בטעות ומקריות שחמישה אנשים מאותו מחנה הצביעו גילי ולאון.

את לא הבנת מה אני אומרת

אני אומרת שהייתי בשוק מכך שהאח הגדול לא הפסיק את השיחה כי זה לא היה בליחשושים או בקריצות עין. זה היה תיאום בריש גלי ודי בגלוי. ברור שכל הזמן יש תיאומי הדחות. צריך לדעת איך לתאם מבלי להיתפס. זה הכל. האח הגדול היה צריך להפסיק את השיחה הזאת ולהעיר להם על כך שהם עוברים על חוקי הבית. זאת הייתה שיחה שלא ראיתי כדוגמתה באח הגדול בשום עונה. כמובן שאחרי זה גם הקבוצה השנייה הרשתה לעצמה לתאם הדחה אבל עשתה את זה קצת יותר בשושו.

Valkyrie1

New member
אז אני שואלת שוב, על מה את בשוק בדיוק?

כי בפעמים הקודמות שציינתי, האח כן הפסיק את השיחה?
האח לא מפסיק אף פעם ונתן לתיאומים לרוץ חופשי עוד לפני שהיה תיאום על שלי.

איך לא ראית?

הייתי בשוק כי לא ראיתי קודם לכן

תיאום שכזה. בכל אופן, אני לא ראיתי ולא שמעתי. אני מקווה שזה בסדר מצידי שלא ראיתי ולא שמעתי ואני לא עומדת למשפט כאן

דרך אגב

לדעתי וזה באמת הימור שלי, גילי קיבל אזהרה מהאח הגדול, להפסיק את כל החיקויים של שלמה ארצי ועוד כל מיני אמנים אחרים, כולל של הגשש החיוור ועוד. יש כאן עניין של זכויות יוצרים. תגמולים. אסור למשל לצטט בפומבי שיר מלא של יוצר. אתה חייב לשלם תגמולים אם אתה עושה את זה. לכן, גם כאן בתפוז אסור להעלות מילים של כל השיר של איזה משורר מבלי לתת לו את הקרדיט ובכלל רצוי להביא רק בית אחד או שניים מהשיר.
עכשיו, גילי מבואס מזה כי כל החיקויים האלה היו חלק מהמשחק שלו. לכן הוא אמר שהאח קילקל לו את המשחק והמציא חוקים חדשים שהוא לא ידע עליהם. זה בהחלט מסתדר לי. אני בטוחה שאתם לא תשמעו את גילי שר יותר את שלמה ארצי. מותר לו לשיר ולהמציא מילים חדשות אבל לא לשיר מילה במילה שיר שלו.

מוקה22

New member
צ"ט יחפה מחזקת את דברייך

כנראה שזו הסיבה,
רק מה ,שכן מותר לשיר שירים של משהו אחר, אבל לא בצורת חיקוי
אחרת כל מי ששר בפומבי וללא מתן קרדיט, היה צריך לשלם זכויות יוצרים,,,,, זו רק דעתי, או שאולי אני טועה בזה,

בפורום הגדול כבר כתבו שאולי ההודעה הדרמתית שתהיה ביום ראשון ש-ידיחו "חו"ח" את גילי, אם האח צריך להדיח את גילי בשל תיאומי הדחה, אז הוא צריך להדיח את רוב הדיירים, ואני לא מתומכי גילי, נהפוכו,,,לכן סימנתי " " ליד המילה חו"ח,
הבנתי שגילי גם מחכה את אליקו, ואולי גם הוא פנה להפקה

היי מוקה

כן, יכול להיות שזה בגלל החיקוי. זה כמו לעשות סטנד אפ קומדי על חומר של אנשים אחרים ולא חומר שאתה כתבת.
אני כמעט בטוחה שזה לא קשור לתיאום הדחות בכלל.
לפי דברי גילי: האח הגדול קילקל לי את המשחק והמציא חוקים חדשים שלא ידעתי עליהם.
ככל שאני חושבת על המשפט הזה, אני כמעט בטוחה שזה המקרה.

קשקשה9

New member
היי בוביק

אם זה כך אז איך זה שמיד כשיצא מחדר האח הוא ישב על המזרן תופף עליו ושר בקולי קולות שלמה ארצי?

קשקשה9

New member
רגע ...לא כלכך מהר

להרים ידיים

לא יודעת מה מותר או אסור
לחקות,לשיר במדוייק ממש לא יודעת
למרות שהסברה שלך מאוד הגיונית בעיניי
טופ העיקר שלא משעמם

יאללה הולכת לתקתק כמה עניינים וניפגש מאוחר יותר

Aronsona

New member
ברור לי לחלוטין שיש תאומים להדחות

אבל כזאת גם אני עוד לא ראיתי.
ממש לעשות פיפי מהמקפצה והמציל סובב את הראש.
ויותר מזה, אני רואה את גילי מיילי מחזיק ביד את המיקרופון כדי שלא ישמעו אותו וגם על זה האח לא מעיר.
לא יאומן.

מה יש פה בכלל להבין ???זה לא מסובך

"חבל שסגרו לי את המשחק,האח הגדול הטיל עלי סנקציות חדשות שלא ידעתי שהם קיימות בכלל"
הפרטים הקטנים ממש לא חשובים, העיקר רמת העיקרון. ( זה בכלל לא קשור לתאום הדחות כולם מתאמים האח מעלים עין)
וזה הקש ששבר את גב הגמל.
כבר ביום שישי שעבר גילי קלט
שהאח הגדול מקדם את טהוניה ועושה לה הנחות
כאילו קרא את שני המאמרים האחרונים של מיקי לוין שאת מזלזלת בה.
דרך אגב לאון ופאולינה קלטו את זה מזמן.

בתגובה אחרת שלך כאן מבינים שאת לא בדיוק צופה במספיק זמן בתוכנית.
אז איך את יכולה להגיע להיות אנטי גילי בכלל.
חסר לך חומר רב שלא מראים ב2

למעלה