מה קורה...

מוררררר

New member
מה קורה...

יש לי שאלה... עד לא מזמן כל פרק ראו את ג´סטין וביאן מזדיינים ואם לא אותם אז זוג אחר...עכשיו בכמה פרקים אחרונים אין כלום...מישהו שם לב?מה קרה שם בדיוק? ועוד שאלה: למישהו יש מושג מה יש בפרק של מחר???

maayan15

New member
../images/Emo58.gif

היום בריאן מייקל וטד ייעצרו וייכנסו לכלא בעקבות נהיגה בשכרות (בריאן את לא יודע אין טעם בלשתות ולנהוג..או כמו שאומרים why drink and drive when you can smoke and fly.... בעצם...הוא עושה את שניהם...).. ואז הם נתפסים ומייקל (שעצבני בעקבות הקטע עם אבא שלו) מתחצף לשוטר...אז הם נכנסים לכלא. בינתיים..ג´ורג´ מת מהתקף לב בזרועותיו של אמט המסכן... וכולם שמו לב לירידה בזיונים (לפחות ככה נדמה לי..)

רינת4

New member
מה קרה,אין לי מושג. האמת? אין

לי תלונות. לעומת זאת-מה יקרה....טוב,אז לצערי אני יודעת:
ס פ ו י ל ר ג´ורג´ מחליט "להראות לאמט את העולם" והם טסים אין לי מושג לאן. באמצע הדרך,הם נכנסים לשירותים יחד,מתחילים עם הזמוצי-פוצי,כשלפתע ג´ורג´ מקבל התקף לב ומת... אמט בהלם כל שאר הטיסה. ממי מסכן... דבי מתחילה לצאת עם השוטר ההומופ(שכמובן השתנה לנו מול העיניים,תוך שנייה),מה שכמובן לא נראה למייקל,והוא שוב רב איתה,אבל בסוף מגלה שאין לו ברירה ומתמודד עם זה,לא לפני שבריאן וטד משתכרים בבר,ומייקל העצבני שלוקח אותם הביתה נוסע במהירות מופרזת. עוצר אותם שוטר,מייקל ממתחצף אליו והם נלקחים ללילה במאסר.בריאן כמובן לא חוזר הביתה בזמן,ג´סטין חושד אבל הוא מספר לו מה קרה. אני חושבת שמהבחינה הזאת הכל בסדר,אין לי מושג! ג´סטין עובד יותר מדי,וזה בא על חשבון הלימודים(כשלמעשה הוא עושה את זה כדי שהוא יוכל ללמוד...)ובריאן מציע לו הלוואה. ג´סטין שוב דוחה את ההצעה. אבל...הבוס של ג´סטין אומר לו לבוא למסיבה כלשהי(כי הוא ביקש יום חופש וזה התנאי)ונגרר שוב לסמים,וגם נטפלים אליו שם ובקיצר-סיוט! אחרי שהוא חוזר הביתה,אין לי מושג מה קורה אבל בסוף הפרק הוא מסכים לקחת הלוואה מבריאן,והם חותמים את זה בזיון כשיש לנו תקדים! ג´סטין זוכה להיות הטופּ! כל הכבוד לו!!!!!!!!!!!!!!
הנה קישור לאתר שיש שם קליפ של הקטע האחרון. תיהנו!!!

maayan15

New member
מה????

ג´סטין למעלה?....לא נראה לי.... בריאן, אהובי,יקירי, גבר סקסי ואלוהי שכמוך......מה ל-ע-ז-א-ז-ל קורה לך בזמן האחרון????? גררררר..... מעיין (טוב..את הספויילר שלי לא היה מדוייק במיוחד...היו לי כוונות טובות...)

רינת4

New member
../images/Emo58.gifקטן מעלי, וכן-../images/Emo58.gif

ג´סטין למעלה. תחיי עם זה!

maayan15

New member
אני לא אחיה עם זה!

טוב...בעצם אני כן...אבל אני לא יהיה מרוצה!

רינת4

New member
גם אני

לא מרוצה מהחתימה שלך,אבל הכמו שרשמת שם למישהי:טאף לייף! דרך אגב-הורדתי קטע מהפרק הבא מהאתר שהבאתי, ו...
ג´סטין מתחיל לעבוד עם מייקל על הקומיקס,וחוזר מאוחר הביתה,ו....... נרדם לבריאן באמצע!!! לא האמנתי כשראיתי את זה! איך הוא הצליח??? אני בחיים שלי לא הייתי נרדמת לבריאן קיני(יותר נכול לגייל מורגן הרולד השלישי)באמצע...פשוט לא היה קורה!

מוררררר

New member
סוף סוף!!!באמת הגיע הזמן

באמת חשבתי מלא למה ג´סטין תמיד נתקע למעטה!!!זה לא בסדר!!!סוף סוף הכל יסתדר!!! ככה צריך להיות!!!

רינת4

New member
לא להגזים...

אמנם ג´סטין התעלה על עצמו הפעם,אבל עדיין בריאן הא הגדול מכולם! אבל נכון,מגיעות לו מחיאות כפיים!

רינת4

New member
אה,ומי שחושבת ש

בריאן התכוון לחיות עם זה,טועה בגדול! שוב נוכל לצפות בבריאן הישן,אהובנו: כי
מייקל וג´סטין עובדים הרבה על הקומיקס,ואפילו נרדמים יחד באותה מיטה. בריאן,שמחכה להם ב"בבילון",מגיע הביתה ורואה אותם ישנים,מתעצבן(זאת לא מילה),קורע להם את הציורים,מבלגן את הסדר ואפילו...ממממ... משתין עליהם. כן,כן! דבר כזה עוד לא קרה! רק מה? בסוף הוא רואה שגיבור הקומיקס שלהם,זה לא אחר מאשר בריאן בכבודו ובעצמו,מה שגורם לו להבין שעדיין יש לו את זה,מרכך אותו וגורם לו לעשות עוד צעד חסר תקדים,שהוא.............ממש קשה לי להגיד את זה.....ובכן... בריאן קיני,גבירותי ורבותי,פעם ראשונה בהסטוריה... מ ת נ צ ל
אכן מראות קשים...

lolly1

New member
ו........

תיכנסו ללינק שרינת שמה....ותראו את הקטע..!!! זה ענק!!! זו התנצלות מדהימה!!!!!

maayan15

New member
אההההההההההההההההההההההה!

שיט...אנשים ישנים בבית שלי ואני לא יכולה לצעוק!!!! קודם כל, יפייפה מתוק שלי....לא קצת הגזמת?...כלומר...אהבתי את זה שהוא משתין עליהם...אבל...לקרוע? והסיבה לרצון שלי לצעוק מתנצל?!?!?!?!?!...אני פשוט מאוהבת בו....כלומרץץץ כן הלך בריאן שלא מתנצל (תודו שבאנגלית זה נשמע יותר טוב..)...אבל הוא פשוט מתוק!!!!!!!!.....אני מתה לראות את ההתנצלות....איך קוראים לקטע שבו הוא מתנצל כדיי שאני יוכל להוריד אותו....אבל...שיט!!....אין לי רמקולים!!!....אז מה?...מספיק רק לראות את זה.... אז איך אמרתם שקוראים לקטע?

רינת4

New member
לא זוכרת אבל-

תיכנסי לאתר, תלכי לvideo ושם הוא חילק את הקטעים לפי פרקים ולפי הסדר, ככה שלא יהיה לך קשה למצוא את זה. והאמת היא ש-ואני לא רוצה לבאס אותך-בלי רמקולים,זה קצת ייהרס... אבל זה עדיף על כלום,לא?

maayan15

New member
אני יודעת שזה ייהרס.....

אבל באמת עדיף על כלום!.. אני כבר ימים עם רמקולים שלא עובדים וכל יום אני אומרת לעצמי אני ייסדר אותם (אני בטוחה שפשוט ייצא חוט או משהו)...וכל יום אני לא עושה את זה וכל יום זה מעצבן אותי ואני מטומטמת!

למעלה