מה קרה,אין לי מושג. האמת? אין
לי תלונות. לעומת זאת-מה יקרה....טוב,אז לצערי אני יודעת:
ס פ ו י ל ר ג´ורג´ מחליט "להראות לאמט את העולם" והם טסים אין לי מושג לאן. באמצע הדרך,הם נכנסים לשירותים יחד,מתחילים עם הזמוצי-פוצי,כשלפתע ג´ורג´ מקבל התקף לב ומת... אמט בהלם כל שאר הטיסה. ממי מסכן... דבי מתחילה לצאת עם השוטר ההומופ(שכמובן השתנה לנו מול העיניים,תוך שנייה),מה שכמובן לא נראה למייקל,והוא שוב רב איתה,אבל בסוף מגלה שאין לו ברירה ומתמודד עם זה,לא לפני שבריאן וטד משתכרים בבר,ומייקל העצבני שלוקח אותם הביתה נוסע במהירות מופרזת. עוצר אותם שוטר,מייקל ממתחצף אליו והם נלקחים ללילה במאסר.בריאן כמובן לא חוזר הביתה בזמן,ג´סטין חושד אבל הוא מספר לו מה קרה. אני חושבת שמהבחינה הזאת הכל בסדר,אין לי מושג! ג´סטין עובד יותר מדי,וזה בא על חשבון הלימודים(כשלמעשה הוא עושה את זה כדי שהוא יוכל ללמוד...)ובריאן מציע לו הלוואה. ג´סטין שוב דוחה את ההצעה. אבל...הבוס של ג´סטין אומר לו לבוא למסיבה כלשהי(כי הוא ביקש יום חופש וזה התנאי)ונגרר שוב לסמים,וגם נטפלים אליו שם ובקיצר-סיוט! אחרי שהוא חוזר הביתה,אין לי מושג מה קורה אבל בסוף הפרק הוא מסכים לקחת הלוואה מבריאן,והם חותמים את זה בזיון כשיש לנו תקדים! ג´סטין זוכה להיות הטופּ! כל הכבוד לו!!!!!!!!!!!!!!
הנה קישור לאתר שיש שם קליפ של הקטע האחרון. תיהנו!!!