הלו??!! יש אוזניות בבית?????!!!!!!!
M maayan15 New member 21/9/02 #23 לא חשבתי על זה.... אבל נדמה לי שהבעייה באה מכפתור כלשהו שנגעתי בו במחש ולא משהו חיצוני...
M maayan15 New member 21/9/02 #15 חחחחחח...... ג´סטין? נרדם?....תמיד טענתי שיש משהו דפוק רצינית בילד הבלונדיני הזה.... מעיין (עדיין מנסה להבין איך מישהו יכול להירדם לבריאן באמצע....גררר....)
חחחחחח...... ג´סטין? נרדם?....תמיד טענתי שיש משהו דפוק רצינית בילד הבלונדיני הזה.... מעיין (עדיין מנסה להבין איך מישהו יכול להירדם לבריאן באמצע....גררר....)
מ מוררררר New member 21/9/02 #24 איך??? אני הורדתי את הקטע אבל אני לא מצליחה להפעיל אותו...איזה תוכנה יש לך שבה את רואה את הקטע???
מ מוררררר New member 21/9/02 #26 ואיך הורדת את זה? מאיפה הורדת את זה??? את יכולה איכשהו לשלוח לי את התוכנה? אני לא מצליחה להוריד אותה
ר רינת4 New member 21/9/02 #29 לא חושבת, יש תוכנות בתשלום,אבל יש גם את התוכנה הבסיסית של הרילפלייר, שההורדה שלה היא בחינם. צריך רק לחפש...
לא חושבת, יש תוכנות בתשלום,אבל יש גם את התוכנה הבסיסית של הרילפלייר, שההורדה שלה היא בחינם. צריך רק לחפש...
ר רינת4 New member 21/9/02 #30 עכשיו הסתכלתי באתר, ואם תסתכלי-בתחתית העמוד יש אפשרות להורדה חינם של התוכנה realone player,שהיא מספיק טובה,ובה אני משתשמשת...
עכשיו הסתכלתי באתר, ואם תסתכלי-בתחתית העמוד יש אפשרות להורדה חינם של התוכנה realone player,שהיא מספיק טובה,ובה אני משתשמשת...