מה קורה לי?!?!!?

מה קורה לי?!?!!?

איפה מתחילות הבעיות שלי...!?!? אההה.. כן... יש לי בעיות ריכוז... מישהו יכול להסביר לי איך זה שכל החיים שלי הייתי מקבלת 100 במבחנים בלי ללמוד, בלי להיות נוכחת בכיתה ועכשיו הציונים שלי שואפים ל-0??? איך זה שיכולתי לשבת 12 שעות על התחת ולפתור תרגילים במתמטיקה ובשלב כלשהו אמא שלי פשוט הייתה צריכה לקחת לי את הספרים כי 12 שעות זה מוגזם... איך זה שעכשיו אני יושבת בכיתה, מסתכלת על כולם כאילו אני צופה במעין סרט בלי קול...? רואה את כולם מדברים, את הפה שלהם זז, שומעת את המילים, ואין לי מושג מה הם אומרים... מישהו יכול לעזור לי להתמודד עם המצב המסריח שלי??? מילא תמיד היו לי הפרעות קשב וריכוז...אבל זה רק לאחרונה... ואני מרגישה שזה מתדרדר איך מתגברים על פרפקציוניזם??? למה אני לא יכולה לגשת למבחן, לקבל 70 ושלא תהיה לי בעיה עם זה...? עכשיו אני פשוט לא ניגשת למבחנים כי אני יודעת שאני לא אקבל 100.... ועוד שאלה קטנה....מישהו עובר את מה שאני עוברת עכשיו? או עבר? תודה לכל מי שיענה...

TauraMan

New member
מוכר... מאוד מוכר../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

העובדה שעד עכשיו הציון '100' בא לך בקלות, לא דרשו ממך להשקיע, להקשיב ולהתאמץ הביאה אותך למצב שאת לא מוכנה להתאמץ, את מעדיפה לא להעמיד את עצמך במבחן מאשר להכשל. תנסי להרגע, תלמדי עם חברות, בקצב של אנשים שעובדים קשה כדי לקבל את ה'100'. בשלב מסוים הדברים מתחילים להסתבך ומה שהלך לך פעם בקלות לא ילך באותה קלות. אל תנתקי את עצמך, כמה 'נכשל'ים רק יחשלו אותך.

neko

New member
הרבה אנשים עוברים דברים כאלה.

אבל מה שאת מתארת נשמע באמת כבעיית קשב וריכוז קשה, והייתי ממליץ לדבר עם פסיכולוג, או אפילו (אם זה דרסטי) טיפול תרופתי. אולי כדאי לך לבקר בפורום "תמיכה - ADHD", שעוסק בבעיות היפראקטיביות וריכוז בין היתר. עם הפרפקטציוניזם אין מה לעשות - פשוט ללמוד לתעל את האנרגיות שלך נכון, ולא לקחת ציונים נמוכים קשה. כולם, גם הגדולים ביותר, נכשלו כמה פעמים בחיים.

Gon4arenko

New member
Don`t afraid!!!

Don`t afraid! As for me i must do bagrut this year and every day think that will not do it and what? I continiue study hard ! You must study hard and all will be OK

Gon4arenko

New member
Don`t afraid!!!

Don`t afraid! As for me i must do bagrut this year and every day think that will not do it and what? I continiue study hard ! You must study hard and all will be OK

Gon4arenko

New member
Don`t afraid!!!

למעלה