מה קורה ליהודים?

שמלת תחרה1

Well-known member
1. המשטרה מסרבת לתת ליהודים להסתובב עם דגלים מסביב לירושלים העתיקה?
2. יהודי קורא להרוס את כותל המערבי עד עפר.
למה אנחנו שונאים את עצמנו?
מדוע אנחנו נותנים נשק לאוייבנו?!
התסריטאי והשחקן הישראלי רשף לוי העלה פוסט לעמוד הפייסבוק שלו, שם התבטא בצורה חריגה ולא פופולארית כאשר קרא באופן מקומם לריסוק הכותל המערבי עד עפר, ואת הבור שנפער – להשכיר לנטפליקס.

שמלת תחרה1

Well-known member
התסריטאי והשחקן הישראלי רשף לוי העלה פוסט לעמוד הפייסבוק שלו, שם התבטא בצורה חריגה ולא פופולארית כאשר קרא באופן מקומם לריסוק הכותל המערבי עד עפר, ואת הבור שנפער – להשכיר לנטפליקס.

העיר העתיקה ועוד ארגונים ביקשו אישור מהמשטרה כדי לקיים מצעד דגלים סביב החומות, בין היתר היכן שיודו אבנים לעבר אוטובוסים. לטענתם​

יוגי379

Member
כי כך אנחנו בנויים. אגואיסטים על לפרודה האחרונה.
האם זה אומר כי כך אנו צריכים לחיות? לא.
אם נתחיל להעלות את חשיבות אהבת הזולת, במקום פירסומות על אני לא יודע מה, נפרסם עד כמה טוב לשדרג את הקשרים שבינינו, את קשרי הקהילה, המעשים הטובים. אם נקבל ציונים על חברות. אם במקום אלף שיעורים פרונטליים בבית הספר נעשה פעם בשבוע, מעגלי שיח שבהם נדון על חשיבות ההדדיות, אז אני מאמין שנוכל לעשות שינוי.

כוכבית מצויה

Well-known member
יש לי חשדות שאם נמוטט את הכותל עד עפר תקרוס גם הרחבה והמסגדים שעליה, לא בטוח שזה רעיון כל כך גרע

שחר 676

Well-known member
הבה נקרא לתינוק בשמו - אני לא אתפלא אם מדובר בשמאלן "נאור ומתקדם".

כפי שכתבתי איו ספור פעמים בעבר בעבר - תופעת השנאה העצמית / אוטואנטישמיות הולכת ומתגברת בקרב מחנה פוליטי מסוים |יעני|

יהודי אשר מייחל לחורבן הכותל המערבי והר הבית - ממש נהדר.....לא לחינם חלק ניכר ממחנה פוליטי זה קרוי בפי רבים "מחנה הגויים לעתיד"....

אבי בן 1231

Well-known member
הבה נקרא לתינוק בשמו - אני לא אתפלא אם מדובר בשמאלן "נאור ומתקדם".

כפי שכתבתי איו ספור פעמים בעבר בעבר - תופעת השנאה העצמית / אוטואנטישמיות הולכת ומתגברת בקרב מחנה פוליטי מסוים |יעני|

יהודי אשר מייחל לחורבן הכותל המערבי והר הבית - ממש נהדר.....לא לחינם חלק ניכר ממחנה פוליטי זה קרוי בפי רבים "מחנה הגויים לעתיד"....
אל תתפלא כל כך, ידידי, השנאה היא דו סיטרית!!
אנחנו עדיין לא עם אנחנו עדיין, לצערי, שבטים!!!

שחר 676

Well-known member
אל תתפלא כל כך, ידידי, השנאה היא דו סיטרית!!
אנחנו עדיין לא עם אנחנו עדיין, לצערי, שבטים!!!
ברור שהשנאה דו סטרית - אפילו לרגע לא טענתי אחרת אבל ההבדל הוא שלי אין שום בעיה להודות בשנאתי לאותם "גויים לעתיד" ואילו רובם דווקא טוענים שהם בכלל לא שונאים - הם מרחמים |יעני|

ואנו בכלל לא שבטים - יש יהודים גאים ויש יהודים בעל כורחם ששושלתם העתידית נדונה להתבוללות בשל אותה אוטואנטישמיות המוטמעת בצאצאיהם מדור לדור.

אם אני לא מתבלבלת עם אחר, הוא סיפר בתכנית הסטנד-אפ שלו שבו הוא מארח כל פעם סלב אחר שאת הילדים שלו לקח לחגוג בר מצווה בכותל, לכן מפליא אותי האמירה שלו.

משתפרת1

Well-known member
תוסיפו לרשימה: בחדשות דיברו על הירידה במתיחות ובהסתה, והגניבו משפט שמחרתיים תיאסר כניסת יהודים להר הבית. יתכן ששמעתי לא טוב?

משתפרת1

Well-known member
אולי לזמן מוגבל ינסו לשמור על היהודים מפני עימותים עם ערבים בהר הבית.
כן, ובאותה צורה אפשר לשמור עלי מפני טילים שמגיעים מעזה. לאסור עלי להתגורר בטווח הטילים. וגם לא בטווח הטילים שמגיעים מלבנון. אופס, בכל הארץ. אז ישמרו עלינו מפני הטילים בכך שיגרשו אותנו מהארץ.

כן, ובאותה צורה אפשר לשמור עלי מפני טילים שמגיעים מעזה. לאסור עלי להתגורר בטווח הטילים. וגם לא בטווח הטילים שמגיעים מלבנון. אופס, בכל הארץ. אז ישמרו עלינו מפני הטילים בכך שיגרשו אותנו מהארץ.
אני מניח שזו רק הגנה זמנית להקל על המצב.

זו דרך שגויה.
כמו שכתבתי, אני לא מבין בפוליטיקה אבל אני חושב שצריך להתייחס ליהודים ולערבים בדרך שווה כבני אדם ולא לעשות אפליות גזעניות בגלל כמה מטורפים. העם שלנו סבל מספיק מאפליות כאלה. אנחנו צריכים לשמש אור לגויים.

כוכבית מצויה

Well-known member
כמו שכתבתי, אני לא מבין בפוליטיקה אבל אני חושב שצריך להתייחס ליהודים ולערבים בדרך שווה כבני אדם ולא לעשות אפליות גזעניות בגלל כמה מטורפים. העם שלנו סבל מספיק מאפליות כאלה. אנחנו צריכים לשמש אור לגויים.
אבל ההצעה שלך להרחיק את היהודים היא התייחסות לא שווה ליהודים וערבים.

אבי בן 1231

Well-known member
אין צורך שיגרשו אותנו אנו צריכים פשוט לעזוב ואז יהיה משעמם בעולם.
למועצת הביטחון לא תהיה עבודה והיא תתפזר.
ואולי בעוד אלפיים שנה שוב יחזרו ציונים להבריא את האזור מביצות ושממה שיביאו המוסלמים לכאן!!

משתפרת1

Well-known member
אין צורך שיגרשו אותנו אנו צריכים פשוט לעזוב ואז יהיה משעמם בעולם.
למועצת הביטחון לא תהיה עבודה והיא תתפזר.
ואולי בעוד אלפיים שנה שוב יחזרו ציונים להבריא את האזור מביצות ושממה שיביאו המוסלמים לכאן!!
הם בסך הכל דואגים לרווחתנו ובמקום שנטרח לעזוב כדי לשמור על בטחוננו הם מוכנים לחסוך לנו את המאמץ, ולזרוק אותנו לים.

אולי יש כמה יהודים שחושבים שהר הבית והכותל משמשים מפגש מסוכן ליהודים וערבים, אבל ברור שלא כולם חושבים ככה ואין לי ספק שהרוב יקבע להשאיר את התרבות היהודית.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה עניין של אהבליות שמאלנית. אותה דרך שמאמינה שאם רק ניכנע לטרור הערבים יישבו בשקט וייצא לנו טוב מזה. זאת הדרך שהובילה אותנו לאוסלו לפני כמה עשורים וסיבכה אותנו לעשרות שנות דם וסבל, זאת הדרך שמובילה פעמים רבות את ההנהגה הצבאית והמשטרתית ומתוך כך משפיעה גם על הדרך המדיני, וזאת הדרך שמובילה את ההחלטות המצערות של היום.

טוב עושה חה"כ בן גביר וצועדי המצעד שהם מסרבים להיכנע לכך. טוב יהיה אם יגיעו לפשרה, אבל אם לא, טוב יעשו אלה שיצעדו עם ובלי אישור. כמובן שזה גם טוב לאנשי השמאל והתשקורת, שיהיה להם את מי להאשים אם בסוף המחבלים יחליטו לתקוף :).

למעלה