מה צריך להיות כאן?

shayCn

New member
נכון

זה ממלא לך את כל מה שחסר בפורום..

אני חושב שהשפיטה פה הרבה יותר נקיה מבמציאות

במציאות יש הרבה מקום לדיעות קדומות, איך האדם מתלבש, איך הוא נראה, איזה מבטא יש לו ועוד ועוד ועוד.

כאן זה נקי לגמרי. שופטים לפי הפעילות הנוירונלית ותו לא. זה החלון הכי עמוק ושקוף שאפשר לקבל לנפש האדם.

LdsPdV

New member
תראה (2)

ברור שהכרות בפורום לא שווה להכרות במציאות.
למרות שלאורך (במבחן) הזמן, לדעתי הפער הולך ומצטמצם...

אבל (ויש אבל גדול), קח בחשבון שגם מי שפגשת במפגש לא בדיוק כמו שהוא במציאות, אלא ניסה להתאים את עצמו לסיטואציה...

shayCn

New member
אני לא חושב ככה..

אתה בטח מדמיין 'מפגש פורום' כמו איזה ארוע כזה..חתונה באולם,
כולם בבגדים מהודרים..ג'קטים רצים שם,כולם מנומסים כאלה עם כוס שמפניה
ביד..

*עכשיו תמחק הכל *

דמיין לך שטיח גדול באמצע דשא..חח ממש גדול,בירות,ערק,מטבוחה,נרגילה ו-30 חבר'ה שמשוחחים בחושך פלוס
עוד כמה שמנסים לארגן תאורה נורמלית :)

אז זהו..אתה יכול לדעת כשמישהו מתנהג בצורה אותנטית או מלאכותית.
סוג של רגש.שיקול דעת.אם הוא מלאכותי,אז אתה תקלוט ששפת הגוף שלו לא חופשית.שהוא מנסה להכנס לעמידה מסויימת-קלאסית או מתחמק
ממצבים מסויימים..אתה פשוט יושב בצד ומסתכל סביב.
כשבן אדם הוא אותנטי אז הוא יצחק,ישוחח יותר מכמה מילות נימוס.הוא לא ישתדל להגיד לך 'דברים נכונים',אלא ידבר בחופשיות,כי טוב לו והוא עושה חיים/שלא טוב לו והוא לא נהנה מהמפגש-וגם את זה אתה עשוי לשמוע.
בקיצר..שלא יעבדו עליך..בן אדם משדר את מי שהוא הרבה יותר במציאות מאשר בוירטו.מחוץ למסך המחשב אי אפשר לעבוד עליך.

LdsPdV

New member
טוב...

אם אתה רוצה שאני אגיע למפגש אתה יודע מה צריך לעשות...

shayCn

New member
אממ..

אני פרשתי מעיסקי ניהול מפגשים,
מה עוד שאני נתפס כדמות ברוטאלית ואגרסיבית
שפוגעת בקהילה אז אין סיכוי כבר שאארגן משהו בעתיד.
תנסה לברר עם מישהו מהמקובלים בחבר'ה

לפעמים מה זה בא לי לקלל במציאות

אבל אני מאופקת.

בוירטואל משום מה לא קורה לי.

נראה לי שאני מקרה הפוך- חחח כמו בכל דבר בחיים שלי- בוירטואל אני יותר מעודנת מאשר אי שם במציאות.

בשורה התחתונה, את לא מקללת כאן ולא שם

וכך גם אנה בגינס.

בנאדם שמקלל או מתנהג בצורה גסה או מתנשאת, או שמתהפך על אנשים כאן, יעשה את זה גם במציאות, הוא כבר ימצא את ההזדמנויות. חוסר כבוד לאדם היא תכונה שקיימת בו, ואין דבר כזה שלא יצא גם במציאות.

יש כאלה שמקללים ויש כאלה

שעושים את זה בתככנות מתחכמת.
כל אחד והכלי נשק שלו.

שניהם פסולים בעיני.

זה נקרא איפוק

האיפוק זה לא שלא עולה בך הרצון, אלא שאת מונעת מעצמך לרדת לרמה הנמוכה הזו איתו. לכל אחד יש את הגבולות שלו, ואפשר לראות אותם יופי לאורך זמן בפורום.

ואני אחדד את מה שאני אמרתי:

אנשים שמרשים לעצמם דברים בוירטואליה, מרשים לעצמם את אותם הדברים גם במציאות. ואני לא מדבר על טרולים, אלא על כותבים קבועים.

לגבי מפגש הפורום, כל בנאדם שמתנהג שם שונה, האמת היא הפורום, ולא המפגש. במפגש הוא מתנהג שונה כי הוא מתבייש, או שהוא מנסה להרשים לטובה.

אף אחד לא מסוגל לבנות דמות וירטואלית

למשך חודשים ושנים. זה יכול לעבוד טוב בהתחלה, אבל בסופו של דבר האופי האמיתי יוצא ובגדול.

זה כמו באח הגדול, בתחילת העונה כולם מציגים דמויות צבועות ומלוקקות כיאה לתכנית שצופה בה כל המדינה. בסופו של דבר כולם נשברים והאופי האמיתי יוצא. ככה גם כאן. הייתי עד פה ליצירת דמויות וירטואליות, וזה עובד טוב לפרק זמן מסוים, ובסוף תמיד יש קריסה לאותה דמות ידועה שהיא האדם.

לא כל מה שאתה כותב

נקרא בצורה שבה כתבת את זה.
זה נתון לפרשנותו של הקורא.

לעיתים אני יכולה לכתוב משהו בציניות שיכול להיתפס ברצינות ע"י מישהו אחר.. וזו רק דוגמא אחת.

אני מסכימה עם מה שסוזי ואי ביי כתבו לך.
אנשים שמגיבים חושבים לפני שהם כותבים, במציאות אין לך את זמן החשיבה..

לגמרי

ולכן אני לא אשפוט אדם על סמך תגובה אחת שכיוונה למסקנה מסוימת, או אדם שלא קראתי מספיק דברים שהוא כתב (כי ייתכן שיש לו צורת התבטאות לא שגרתית). אבל אם באופן עקבי יש תבנית מסוימת של אדם שלא ממעט במילים, היא כנראה מעידה על משהו אמיתי.

לגבי זה שאנשים מגיבים לפני שהם חושבים, נכון. עם זאת, יש בפורום הזה אופציה שאני שונא, אבל היא נהדרת כדי לתפוס גם רגעים שאנשים הגיבו בלי לחשוב, והאופציה (או למעשה העדר האופציה), היא העדר האופציה לערוך תגובות. אנשים מגיבים פה מאות תגובות, בבוקר כשהם קמים, בצהריים, בלילה, בכל מצב צבירה. הדברים האמיתיים שהם חושבים יצאו כמו חתול מהשק, זה רק עניין של זמן עד שהם יגיבו על משהו בלי לחשוב יותר מדי.

למעלה