מה צפוי לנו הלילה

הם לא צריכים את המשחק הבא בל.א.

ברור שזה יעזור להם מאוד וכמעט יסגור את הסדרה (למרות שהרוקטס הובילו פעם מול דאלא 2-0 אחרי 2 משחקי חוץ והפסידו) אבל הם לא חייבים את זה כדי לעלות לגמר המערב..

rapgamer4ever

New member
הם יצטרכו לנצח עוד משחק חוץ כדי לקחת את הסדרה

אני משוכנע בכך.

reem077

New member
לייקרס כל המשחק רדפו אחרי יוסטון

מבחינת פסקי זמן והרכבים על המגרש אני לא חושב שפיל ג'קסון הפסיד את המשחק (לפחות לא בהחלטות שהוא עשה במהלכו), אבל אולי הוא הפסיד את המשחק בהכנה המנטלית. מה שכן הפריע לי זה שביינום לא צריך לתפוס את המקום של אודום, אודום שיחק כל העונה, צריך לכבד את זה שיש לו חלק בזה שהלייקרס הם פייבוריטים לאליפות, זה מתסכל שחקן שעבד קשה כל העונה לא לשחק בפלייאוף, ולקבל דקות רק בגלל עבירות של ביינום וכמה החטאות של סלים קלים. אודום צריך לפתוח, ביינום היה פצוע כל העונה, שיכנס לאט לאט כמחליף, הוא חלוד תאכלס רק קובי החזיק את הלייקרס בחיים מבחינה התקפית, לפאו היה יום נוראי, וכשלא הולך לגאסול הלייקרס נראים רע ומהצד השני- כיף לראות את יוסטון משחקים טוב ובעיקר משחקים חכם היה משחק נחמד, נראה איך הסדרה תתפתח ואולי תהיה פה הפתעה

Oxycodone

New member
פיי איזה כיף לקום ככה בבוקר

ולראות שיוסטון ניצחו את הפייקרס :) אני מת על יאו הגיע הזמן שהוא יהיה חזק בפלייאוף ואני מחכה לראות את גוש סמית שובר ללברון את העצמות בלילה !

go lakers go

New member
יוסטון עשו ללייקרס בית ספר

ברוקס עשה קרקס לפישר . יאו עשה קרקס מגאסול/ביינום/לאמאר. אדלמן עשה קרקס לפיל . קובי לבד לא יכול לנצח איזה סיוט

NadavG

New member
קובי לבד כן יכול לנצח, אבל לא ביום כזה

כרגיל ביום שקובי קולע באחוזים רעים, LA מפסידים. כרגיל באטייה יודע בדיוק איך לשמור את הג'אמפ של קובי - יד בפנים שמסתירה לקובי את זוית הראיה (במקום לנסות להגיע לחסימה, מה שלא אפשרי מול גאמפים של קובי). אבל בכלל, LA היום שחזרו את היכולת הזוועתית ממשחק ההפסד ליוטה, פשוט הסריחו את המגרש. לא רק באחוזים נוראיים, גם בבחירת הזריקות, והנעת כדור מסורבלת ואיטית. גם בהגנה לא התחילו לעבוד עד לדקות האחרונות כשהיה מאוחר מדי. ושאף אחד לא יעבוד עליכם, מה שיוסטון נתנו הבוקר הוא משחק בינוני ומטה. לא יותר מכך. ראוי מאוד לציון ארטסט, שפשוט מדהים אותי כל פעם מחדש, איך שחקן חסר יכולת בעבר הופך העונה להיות ג'אמפ שוּטר מצוין, שמוסיף על הגנה טובה שגם ככה היתה לו. זה כאילו לא אותו שחקן (בהרבה מובנים).

rapgamer4ever

New member
מסכים שיוסטון לא היו גדולים התקפית

אבל ארטסט מעולם לא היה חסר יכולת. והוא גם לא ג'אמפ שוטר מצוין, פשוט היה לו יום קליעה טוב.

go lakers go

New member
14 מ31 זה אחוזים רעים ? זה 45 אחוז

הוא נתן גם 8 בורדס ומסר 4 אסיסטים ( ואם גאסול /לאמאר/ביינום/פישר לא היו מחטיאים כמו טירונים היו לו לפחות 10 ) גאסול היה חושך בהגנה ובהתקפה לאמאר חזר להיות שכונה פישר לא מסוגל לשמור על שום רכז בליגה אדלמן התעלל בפיל כל המשחק לא באטייה ולא ארטסט הסתדרו עם קובי .

rapgamer4ever

New member
מבחינת אחוזים זה ממש לא משהו

45 אחוז זה בינוני אבל כשזה מגיע בלי הרבה עונשין ושלשות זה חלש. הוא קלע 32 נקודות ב-33 נסיונות. יאו לדוגמה שקלע באחוזים טובים מהשדה אבל לא מדהימים עשה 28 נקודות ב-22 נסיונות.

ikrmr

New member
45% מהשדה אלו אחוזים טובים

בס"ד ממוצע הקריירה של רובם ככולם של הכוכבים הגדולים ביותר שהיו מעולים ביכולת התקפית הוא סביב ה-50% וחלקם אף פחות בכמה אחוזים (כל האחוזים המובאים הם של העונה הסדירה): פיט מאראביץ' סיים עם 44.1% מהשדה (רק בעונתו האחרונה הייתה קליעה לשלוש ובה סיים עם 15-10 ב-0.35 זריקות למשחק), ג'רי וסט סיים עם 47.4% (בזמנו עדיין לא הייתה קליעה לשלוש והוא היה קלעי מעולה גם מהטווחים האלו), ג'רי לוקאס שהיה שחקן פנים סיים עם 49.9% [17 נק', 15.6 רי', 3.3 אס'], אלג'ין ביילור שהוא לדעת רבים הפאוור פורוורד הטוב בכל הזמנים (המתחרים הרציניים ביותר שלו הם בארקלי, דאנקן, גארנט וק' מלון) סיים עם 43.1% וגם ג'ורדן סיים עם 49.7% מהשדה וגם אם נשמיט את השנתיים בוושינגטון נקבל 50.8%, ואף בירד סיים עם 49.6% וגם אם נביא בחשבון שבירד שיחק כל הקריירה עם עצמות שבורות ומרוסקות באצבעות ידו הקולעת אז גם ללא בעיה זו היה מסיים לא הרבה מעל 50%. ואלו מעט דוגמאות. לכן 45% מהשדה הם אחוזים טובים+ והם הגבול בין אחוזים טובים לטובים מאוד ו-50% מהשדה הם הגבול בין אחוזים טובים מאוד למעולים. באחוזים מהשלוש 30% הם הגבול בין בינוני לטוב, 35% הם הגבול בין בינוני לטוב מאוד ו-40% הם הגבול בין טוב מאוד למעולה (שיא כל הזמנים [מעונת 79/80'] באחוזים מהשלוש בקריירה בעונה הסדירה במספר זריקות שנחשב רשמי הוא 45.3% של סטיב קר).

OrEl74

Well-known member
מנהל
חובת ההוכחה על הלייקרס עכשיו...

יוסטון הראו מה הם יכולים לעשות בהגנה ועכשיו הלייקרס צריכים להוכיח שהם יכולים להתגבר על זה. קובי היה טוב בהתחשב באיך שהקבוצה שלו נראתה ועדיין זה המשחק הכי גרוע שיהיה לו בסידרה הזאת כי עכשיו ברור לו שהוא צריך להעביר הילוך. מפתיע אותי שפאו לא הסתדר עם יאו, לפחות בהתקפה ציפיתי שהוא דיי יפרפר אותו. ולאמר לא מסוגל לעשות כלום מול ההגנה של יוסטון, הוא פשוט נקניק מידי. כפי שכבר אמרנו לפני שהסידרה התחילה, הבעיה של יוסטון זה חוסר יציבות ואחרי משחק כזה של ארטסט אני מניח שבמשחק הבא הוא יהיה דיי מעאפן. בכל מקרה יוסטון נתנו לנו הבוקר הרבה סיבות לאופטימיות בקשר לסידרה הזאת
אה כן... בחרתי צד בסידרה

go lakers go

New member
די נו . ניר ויובל אתם לא רצינים

עוד זריקה אחת לקובי בפנים והוא 50 אחוז . וניר , אני מתחייב בפניך שיהיה לו לפחות משחק אחד בסדרה הזאת עם פחות מ45 אחוז . נגד יוטה כל הסדרה 5 משחקים היה לקובי 46.7 אחוז וויד נגד אטלנטה 7 משחקים 43.9 אחוז ריי אלן 7 משחקים מול שיקגו 45.1 אחוז פול פירס 7 משחקים מול שיקגו 42.7 אחוז ברנדון רוי 6 משחקים מול פורטלנד 45.9 בן גורדון 7 משחקים 38.8 דרון מול לייקרס 41.7 צונסי 6 משחקים 45.6 גו גונסון מול מיאמי 41.5 פול מול דנבר 41 גייסון טרי מול ס'א 39.5 אחוז אני יכול להמשיך עד מחר .... מ31 לקלוע 14 זה בסדר גמור . זה לא בינוני , בטח לא חלש . עוד קליעה אחת וזה 50 אחוז . פיל ג'קסון אחראי מספר 1 להפסד . 4 רבעים הוא לא התמודד מול אדלמן . פישר על ברוקס ? בדיחה . סאשה על ארטסט בדיחה .גאסול בהגנה זו בדיחה רעה , ובהתקפה אלמלא 4 דנקים הוא לא היה קולע סל שדה אחד . לאמאר שכונה . היחיד שעזר קצת לקובי היום היה אריזה . כל היתר חושך .

OrEl74

Well-known member
מנהל
תמשיך לדבוק בסטטיסטיקות

זה שהוא קלע ב-50% או קרוב לזה לא מרשים אותי לרגע. דווקא בגלל שהוא היה ביום לא רע הייתי מצפה ממנו שיעשה הרבה יותר ושיקח את המשחק עליו. הוא ראה שהחברים שלו לקבוצה מעאפנים ובתור הכוכב הגדול הוא זה שהיה צריך להדליק אותם ולהלהיב אותם ובכל דרך אפשרית, אפילו אם זה אומר לסיים את המשחק עם 50 זריקות. כשהכוכב שלך מתפרע אתה לא יכול להשאיר אותו לבד במערכה אחד משחקני הסלטיקס אמר את זה לגבי גארנט בעונה שעברה שכשהוא משחק ככה וקופץ על כל כדור השחקנים האחרים מרגישים לא נעיםלא לעשות את זה בעצמם. נראה לי שאפשר לצפות מקובי להרבה יותר ממה שהוא עשה אתמול. ובניגוד למה שרבים חושבים אני לא כותב את זה כי אני "שונא" את קובי אלה להיפך... אני תופס מקובי כאחד מהספורטאים האמיתיים היחידים שיש כיום בליגה וכאחד כזה אני מצפה ממנו "להקיא דם" על המגרש, לקפוץ על כל כדור ולהילחם הכי חזק שהוא יכול. לדעתי הבוקר הוא לא עשה את זה ולכן אני מאמין שהוא יבין לבד שבמשחקים הבאים הוא צריך להיות הרבה יותר אגרסיבי ונחוש.

QuickSilverAviv

New member
עזוב לשנייה אחוזים(רק לשנייה!)

חוץ מהרצף סלים שקובי שם ברבע השלישי, ועוד איזה סל-שניים בתחילת הרביעי, הוא היה חושך רוב המשחק. אבל הוא היה חולה, ולכן ניתן לסלוח לו, אבל לגבוהים של הלייקרס אי אפשר. קודם כל - נתחיל מההתקפה: גאסול וביינום הם הגבוהים הכי נקבות מכל הקבוצות שעוד בפלייאוף, ונראה לי שהם הוכיחו את זה היום. ברבע הראשון והשני היו מקרים שצ'אק הייז שמר עליהם בפוסט, והם אפילו לא התקרבו לסל, וכמה שהייז שומר טוב, אלו שניים מהגבוהים ההתקפיים הכי טובים בליגה, ולשניהם יש יתרון גובה של 15 סנטימטר עליו(!). הדבר השני שעיצבן אותי אצלהם זה השמירה על יאו - ברבע השלישי והרביעי היו כמה מקרים רצופים שהם עשו עליו דאבל טים(ביינום+פאו) והוא פשוט הסתובב ושם עליהם דאנק בלי להתאמץ. אבל הכי עיצבן אותי אצלהם, זה הקלות שארון ברוקס שם ליי-אפים בהתקפה עומדת, אם הם לא יכולים לסגור את הצבע מול כזה גמד בהתקפה עומדת, מה הם שווים בהגנה?! וחוץ מזה - לקובי לא יהיה עוד כזה משחק, אבל ההגנה של יוסטון תמשיך לתקתק, זאת עוד תהיה סדרה מעולה.

rapgamer4ever

New member
לא אמרתי שקובי היה חלש...

הוא היה סביר. אין לי טענות אליו, הוא מסר והשאר החטיאו. מצד שני הוא גם לא היה גדול, זה הכל.

Orenseg

New member
הוא היה 12 מ29 כשהלייקרס שלחו את הרוקטס לקו

דקה וחצי לסיום במינוס 9. הפער לא ירד מ6 כי הרוקטס קלעו את הזריקות מהקו באחוזים טובים. הלייאפ והדאנק שהוא הכניס ב42 השניות האחרונות לא שינו כלום. חוץ מהם הוא זרק רק עוד שתי זריקות מהצבע, ו27 ג'אמפרים. יכול להיות שהוא היה חולה, אבל זה לא אומר שבאטייה לא הסתדר איתו. מ5 הדקות האחרונות שראיתי וממה שקראתי על שאר המשחק זה פשוט לא נכון.

באטייה הסתדר יופי

לפי ESPN קובי עשה 3 מ5 על ארטסט, עוד כל מיני לים על שומרים שונים 8 מ22!! על באטייה מה שבאטייה עושה שממש יפה זה שכשקובי עולה לג'אמפר, באטייה לא מנסה לחסום אותו הוא יודע שאין סיכוי, הוא פשוט שם את הידיים שלו מול העיניים של קובי ומסתיר לו את הסל...

NadavG

New member
בחלקים החשובים, לפני הגארבז', הוא החטיא

את הזריקות הקריטיות, או יותר נכון שלא כמו במשחקים אחרים הפעם הוא לא יצר רצף התקפי כדי לתת ל LA ריצה כלשהי. בדרך כלל, את ההחטאות הוא שומר לגאמפים שהוא מרשה לעצמו לקחת, אחרי ריצה שכזו, אם זה אחרי קליעות שלו או של החברים. במשחק אתמול היו לו הרבה זריקות שבאו לפני הנעת הכדור, עם הרבה זמן על ה-24, מה שנקרא forcing it. לפעמים זה נכנס לפעמים לא, אתמול הזריקות מסוג זה נכנסו הרבה פחות. כשאתה קולע באחוזים לא משהו (ואגב הוא באמת היה עם 12-29 בסוף המשחק, שזה יותר 40%, אבל לא נהיה קטנוניים), רצוי לנסות ליצור דברים אחרים, ואפילו אם שאר הקבוצה לא קיימת התקפית ואתה לא סומך עליהם לתת סל, תחדור ותוציא עבירה, תלך לקו. אתמול הוא נזכר ללכת לקו פנימה (ולקו) מאוחר מדי. הרבה יותר מעניין אותי בחירת הזריקות וההחלטות שלו במהלך המשחק מאשר האחוז מהשדה. באחוזים מהשדה, במיוחד אם אתה גאמפ שוטר, זה יום עסל יום בסל. לא הייתי מתלונן אם היה זורק 50 זריקות ביום שהוא עם 60% מהשדה. לקלעים יש ימי קליעה רעים, קח את ריי אלן למשל. היו לו משחקים גם של 1-11 מהשלוש וגם 10-11. אבל קובי הוא יותר מקלע. מקובי אני מצפה להבין מתי היד פחות מאופסת ומתי צריך להביא משהו אחר למשחק, כי הוא יודע לעשות את זה, הוא כל כך יודע.

למעלה