בחלקים החשובים, לפני הגארבז', הוא החטיא
את הזריקות הקריטיות, או יותר נכון שלא כמו במשחקים אחרים הפעם הוא לא יצר רצף התקפי כדי לתת ל LA ריצה כלשהי. בדרך כלל, את ההחטאות הוא שומר לגאמפים שהוא מרשה לעצמו לקחת, אחרי ריצה שכזו, אם זה אחרי קליעות שלו או של החברים. במשחק אתמול היו לו הרבה זריקות שבאו לפני הנעת הכדור, עם הרבה זמן על ה-24, מה שנקרא forcing it. לפעמים זה נכנס לפעמים לא, אתמול הזריקות מסוג זה נכנסו הרבה פחות. כשאתה קולע באחוזים לא משהו (ואגב הוא באמת היה עם 12-29 בסוף המשחק, שזה יותר 40%, אבל לא נהיה קטנוניים), רצוי לנסות ליצור דברים אחרים, ואפילו אם שאר הקבוצה לא קיימת התקפית ואתה לא סומך עליהם לתת סל, תחדור ותוציא עבירה, תלך לקו. אתמול הוא נזכר ללכת לקו פנימה (ולקו) מאוחר מדי. הרבה יותר מעניין אותי בחירת הזריקות וההחלטות שלו במהלך המשחק מאשר האחוז מהשדה. באחוזים מהשדה, במיוחד אם אתה גאמפ שוטר, זה יום עסל יום בסל. לא הייתי מתלונן אם היה זורק 50 זריקות ביום שהוא עם 60% מהשדה. לקלעים יש ימי קליעה רעים, קח את ריי אלן למשל. היו לו משחקים גם של 1-11 מהשלוש וגם 10-11. אבל קובי הוא יותר מקלע. מקובי אני מצפה להבין מתי היד פחות מאופסת ומתי צריך להביא משהו אחר למשחק, כי הוא יודע לעשות את זה, הוא כל כך יודע.