מה צפוי לנו הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה צפוי לנו הלילה

3:00 - הסלטיקס עוד לא התאוששו מהסיבוב הראשון והכל כך מתיש מול הבולס וכבר הלילה עם יאלצו להתמודד מול המג'יק והסופרמן שלהם. 5:30 - הלייקרס יארחו יריבה קשה בדמותם של הרקטות מיוסטון - הולך להיות חם!!! אחלה משחקים ושב נחזור על המנטרה מהשבועיים האחרונים - איפה השידורים לעזאזל????

go lakers go

New member
יש שידור היום בESPN שעה 5:30בבוקר LA - יוסטון

תוכל לעודד את יוסטון

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא תאמין אבל באופן ממש מוזר

אני לא נוהג לעודד קבוצות שלא קוראים להן שיקאגו בולס

go lakers go

New member
אני לא מאמין , ואתה כפוי טובה ../images/Emo8.gif

אני עודדתי את שיקגו 7 משחקים מול בוסטון , לא שזה עזר
לא יודע מה איתך , אני כל משחק שאני רואה , ולא משנה איזה ענף , חייב לבחור צד אחד בכדי שיהיה לי עניין במשחק . אני די בטוח שהיית אתמול בעד מיאמי בגלל וויד , ואני די בטוח שתהיה היום בעד יוסטון בגלל קובי .וזה בסדר , אחרת אין עניין מעבר למשחק. זו דעתי לפחות .

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני נוטה לכיוון יוסטון אבל אין לזה קשר לקובי

האמת שהסידרה הזאת מאוד בעייתית עבורי... מצד אחד אני מאוד אוהב את רון ארטסט אבל לא מת על יאו (חתיכת נקניק ארוך!!). אני לא פריק של קובי אבל יש לי אליו המון כבוד וציינתי את זה לא פעם ולכן אני גם לא ממש אבכה אם הלייקרס יעלו לסיבוב הבא (מה גם שזה דיי צפוי שהם יעלו). בקבוצות שנשארו בפלייאוף יש שחקנים מסויימים שאני מעדיף אבל בתכלס לא ממש מעניין אותי מי תיקח את האליפות (הקבוצות שאני ממש נגדן גם ככה כבר לא שם) והעיקר שיהיה מעניין.

../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif

אם לא בוחרים קבוצה שאתה רוצה שתנצח, אי אפשר להתחבר למשחק, לפחות ככה זה אצלי

rapgamer4ever

New member
מגניב

עוד 2 סדרות מתוך ה-3 המעניינות שבחצי הגמר. בבוסטון- אורלנדו נראה לאיזו מסקנה הגיע ריברס לגבי הפאוור פורוורד שלו. הימור שלי- יפתח עם ביג בייבי ויעביר די מהר את פירס לעמדה 4. אני חושב שלאורלנדו יש סיכוי טוב לנצח הלילה. והלייקרס יארחו בסטייפלס אחרי מנוחה ארוכה מאוד, אולי קצת ארוכה מדי. רבע ראשון של הורדת חלודה והם יברחו מתישהו ברבע השני או השלישי בדרך לפער דו ספרתי. אני מתכוון להתעורר ללייקרס-יוסטון בשביל הכדורסל, לא בשביל הדרמה.

איזה יופי ../images/Emo13.gif אין תגבור מחר

וקמתי לפני שעתיים ככה שאני פשוט אשאר ער לשני המשחקים

קאמבק גדול של בוסטון

2:40 לסיום ורק 6 לאורלנדו, אחרי שכבר היה כמעט 30 ברבע השלישי

לא הולכים לרונדו כשרוצים סל!

אחר ישהמשחק כבר חזר להיות סביב ה8 הפרש הסלטיקס עשו המון סטופים בהגנה אבל בהתקפה פשוט הלכו על האיש הלא נכון... לא הולכים אל רונדו כשאתה מחפש סל, בטח שלא ביום כמו היום שהוא לא קולע משום מקום, הם היו חייבים ללכת יותר לפירס... אבל בוסטון לא הפסידו את המשקח בגלל איך שהם שיחקו במחצית השנייה אלא בגלל המחצית הראשונה, רק 36 נקודות למחצית שלמה, ביזיון. זה נגרם מזה שאנשים מפחדים מהווארד בצבע ובמקום לחדור ולעלות ללייאפ מאבדים כדור מהפחד או מוסרים במקום להדביק להווארד עבירות וללכת חזק לסל, בנוסף גם מראש מתפשרים על ג'אמפרים... בוסטון יכולה להיות מרוצה מהמחצית השנייה אבל בראשונה הם נראו נורא, ריי אלן היה פי 2 יותר טוב מבשחק הראשון נגד הבולס בו הוא הלך על 1/12 (היום היה לו 2/12) וזה בין השאר גרם להפסד, אם לראו תאת ההתאוששת של אלן מול הבולס מרמז על משהו אפשר להיות אופטימיים...

OrEl74

Well-known member
מנהל
המג'יק מנצחים 95:90 וגונבים את הבייתיות

לדעתי הפתיחה החזקה של אורלנדו נובעת בעיקר מהעייפות של בוסטון. בחצי השני הסלטיקס כבר התאוששו ונראו הרבה יותר טוב, אני מעריך שבמשחק הבא הדברים יראו אחרת. סופרמן סיים את המשחק עם-16 נק' ו-22 ריב', לואיס 18, טורקוגלו 15, פיאטרוס עלה מהספסל ונתן 17. פירס סיים עם23 נק', רונדו עם 16 נק', 10 ריב' ,8 אס' ו-7 איבודים, פרקינס הוריד 16 ריב' וחסם 3. ריי אלן עם 9 נק' ב-2 מ-12 בלבד אבל להזכירכם במשחק הראשון מול הבולס הוא סיים עם 6 נק' ב-1 מ-11 כך שסביר להניח שהוא יתאושש בהמשך הסידרה.

יאו קיבל מכה בברך

הוא סובל קשות - זה לא נראה טוב הרקטות משחקים בדיוק לפי הספר עד כשיו (מובילים ב6 5 דקות לסןף) מתישים את קובי שלוקח הכל על עצמו - השאר לא פוגעים .

למעלה