מה צפוי לנו הלילה

carmelo

New member
ויליס ריד :)

מעניין אם אוהדי הלייקרס יגידו שהוא זייף את הפציעה כמו פירס...

rapgamer4ever

New member
דיוויס יצא ב-6 עבירות

וזה עוד ביום שדוויט כמעט ולא ביקר בעונשין. כשיהיו לו את משחקי ה-12 הליכות לקו, ויהיו לו, אני לא יודע מה הסלטיקס יוכלו לעשות.

rapgamer4ever

New member
*ואפקט דוויט:

42-22 לאורלנדו בנקודות מהצבע. הוא מסתדר הגנתית מול שני גבוהים שעושים את הנקודות שלהם בצבע ומצליח לעשות את זה עם עודף.

Orenseg

New member
דייויס לא עושה את הנקודות שלו בצבע

בטח לא כשהוא פותח בחמישיה ליד פרקינס. 60% מהזריקות שלו העונה היו ג'אמפרים, והלילה 7 מתוך ה10 (קלע 4 מתוכן). הסלטיקס מותשים וזה ניכר בתוצאה. הם די נדפקו מלוח הזמנים של הסדרה הזו. משחקים 1-6 נערכים בכל יומיים, עם יום מנוחה אחד באמצע. רק לקראת משחק 7 יש מנוחה של יומיים. כשהגארדים הפותחים שלהם (ללא ספק נקודת החוזק במצ'אפ מול המג'יק) קולעים 4 מ24, הם נכנסים לבור עמוק מדי. בסדרה מול הבולס הסלטיקס הפסידו את משחק 1 כשאלן קולע 1 מ12 ו0 מ6 ל3. ב6 המשחקים הבאים הוא חזר לעצמו עם 28.2 נקודות למשחק ב49.5% מהשדה ו4.5 שלשות למשחק ב51.9%. הפעם אלן פתח את הסדרה עם 2 מ12 מהשדה ו1 מ7 ל3, ושוב הפסיד בבית. לא ברור מתי קורטני לי יחזור ובינתיים המצ'אפ של אלן הוא JJ רדיק, אז אני לא מודאג לגביו.

לפי הסדרה מול הבולס

אלן הולך לקלוע מול אורלנדו ב99% מהשדה ו103.8% ל3 ככה שאני לא מודאג מההמשך...

rapgamer4ever

New member
נו אז לא מהצבע אבל מקרוב לסל, מה זה משנה

אין לי ספק שאלן יקלע טוב יותר בהמשך, אבל גם אין לי ספק שהוא לא יקלע כמו שקלע נגד שיקאגו. רדיק (ופייטרוס שמילא הרבה דקות אתמול) לא ממש שומר עליו בבידוד אלא יודע שהוא יכול להצמד אליו כי יש גיבוי מאחורה. ואני הבנתי שלי אמור לחזור במשחק השלישי.

Orenseg

New member
לא מקרוב לסל

אתמול הוא קלע מ15ft, 17ft, 18ft, 19ft והחטיא מ20ft, 21ft ו22ft. תראה בעצמך. לפני כמה חודשים ציינת שהחולשה של המג'יק היא נגד גבוהים שזורקים (וקולעים) מבחוץ. ביג בייבי לא ממש גבוה, אבל משחק בעמדה 4 וזורק מבחוץ. הוא מאוד שיפר את הזריקה הזו העונה ובפלייאוף זה בלט מאוד. גם במשחק מול ההיט.

rapgamer4ever

New member
אמרתי את זה גם לפני כמה ימים

נדמה לי, לפחות. אולי הסיבה שהוא לא קלע טוב היא בגלל שהוא לא זרק מקרוב לסל. נגד הבולס ובאופן כללי כשראיתי אותו הוא לא בדיוק גבוה של לונג 2. זריקה חופשית מהטווחים 15-19 פיט היא זריקה שכמעט כל פאוור פורוורד לוקח. אם תגיד לי שהוא לא זרק אותן פנוי לגמרי... תכלס אני אופתע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון בדרך לניצחון מרשים!

ידעתי שהם יעשו הרבה מאוד צרות ללייקרס אבל לא ציפיתי שהם ינצחו את הראשון ועוד ב-LA. 10 הפרש, דקה וחצי לסיום...הכל עוד יכול לקרות אבל עושה רושם שיוסטון לא מתכוונים לתת למשחק הזה לברוח להם.

6 הפרש 25 שניות לסיום

יאו במשחק הירואי, עשה מיני פירס כשיצא כשנשארו 4 דקות לסיום אבל חזר למרות פגיעה בברך. כדור של יוסטון, בהצלחה!!

יוסטון קולעים בהצלחה

יאו עם 2 לאורי עם 2 נראלי וויאצ'יץ' מחטיא שלשה! ויוסטון מנצחת!!!

rapgamer4ever

New member
ניצול הזדמנות מעולה של יוסטון

הלייקרס קצת חלודים אחרי המנוחה הגדולה, הם היו ביום קליעה לא טוב והרוקטס ניצלו את זה עד הסוף בעזרת משחק חכם דרך יאו וברוקס, משחק טוב של ארטסט והגנה טובה מאוד של באטייה על קובי. קובי ניסה לשתף את האחרים אבל זה לא ממש הלך והיו כמה דקות בהן עשה את הרוב לבד. זה עוד וי שיוסטון צריכים לסמן לעצמם. ביינום חלש מאוד.

endorms

New member
יוסטון מנצחת את המשחק הזה

למרות שנותרה דקה וחצי לסיום. ממה שראיתי יוסטון עשו בדיוק את מה שהם עשו מול פורטלנד בסיבוב הראשון. הרבה פנימה ליאו. הרבה בידודים לארטסט. הרבה פיק אנד רול ובסה"כ משחק קבוצתי וחכם עם הגנה חזקה בצבע. מה שכן, השמירה האישית שלהם מצויינת. אני לא יודע האם זה קשור לסקאוטינג או לאדלמן אבל ממש כיף לראות אותם שומרים אישית חזקה כמו של פעם. המון כבוד ליאו מינג. האיש הראה עצבים ורעב שלא ראיתי ממנו באף סיבוב בפלייאוף הקודם. מוריד את הכובע. דווקא הלייקרס הפתיעו - אבל לרעה. הייתי מצפה שיבצעו איזושהי סוג של התאמה לסגנון האיטי של יוסטון שמשחק פנימה. במיוחד שיחשבו על פתרונות יצירתיים יותר בהתקפה מאשר קובי באחד על אחד. אבל נדמה שהם חשבו שהסידרה הזאת לפרוטוקול בלבד ושהביתיות תספיק להם לגרד ניצחון. למה לא יותר פיק אנד רול בין גבוהים? עבד מצויין בכל פעם שזה קרה. למה לא יותר לואו פוסט לקובי אולי עם פאו בחוץ ואודום בריבאונד? זה יכל ליצור הרבה בעיות. לא ברור בכלל. אני טועה או שפיל ג'קסון מפסיד את המשחק הראשון לראשונה בקריירה שלו? נראה שיוסטון באו מוכנים למשחק הזה ולסידרה בכלל. אין ספק שהלייקרס יכולים וצריכים לנצח משחק אחד ביוסטון אבל ממה שראיתי המשחק נדמה שלא יהיה משחק אחד קל בסידרה הזאת ללייקרס. האם הם מוכנים לזה מנטלית בסיבוב השני? הזמן יגיד. הלייקרס ולא יוסטון הם אלו שיצטרכו לבצע את ההתאמות ולבוא עם התשובות במשחק הבא. בוקר טוב ויום טוב לכולם.

שנה שעברה הלייקרס הפסידו את הראשון לבוסטון

ואני מניח שהיו עוד מקרים... או שהתכוונת למשחק הבית הראשון?

go lakers go

New member
שפיל מנצח את המשחק הראשון בסדרה הוא 43 - 0

לזה נראה לי הוא התכוון . אבל היום הוא הפסיד ... ובגדול . יאללה למשרד .

endorms

New member
לזה בדיוק, תודה. ובתגובה למה שכתבת קודם...

אני לא חושב שאדלמן עשה לפיל ג'קסון "בית ספר", כדברייך. מה הוא שינה במהלך המשחק? איזה שפן הוא שלף מהכובע בפתיחה? התשובה היא כלום ואף אחד. יוסטון שיחקו בדיוק כמו שהם שיחקו מול פורטלנד (לפחות בשני משחקים שאני ראיתי). זה כל כך צפוי שזה מתסכל לפעמים. 1) כדור ליאו 2) אם אין מסירה מעבירים כדור לצד שני 3) יאו שוב מנסה לקבל. אם הוא מצליח הוא משחק אחד על אחד ואם לא אז הוא מוציא כדור אם יש שמירה כפולה והם מניעים אותו או חודרים. 4) אם לא זה ולא זה מצליח אז הוא מפנה לשחקן שמנסה למסור לו או בא לעשות איתו פיק אנד רול. 5) בו זמנית יש לפחות שני שחקנים שכבר יורדים להגנה. זהו. בזה זה נגמר. פשוט כמו בליגת נערים. ככה היה כל המשחק. ההגנה שלהם זה כבר עניין הרבה הרבה יותר מורכב ומרתק. אולי להודעה אחרת. ייאמר לזכותם שהם הוציאו את תוכנית המשחק (ההתקפית וההגנתית) לפועל בצורה כמעט מושלמת. לכן אני גם לא חושב שהם יכולים לשחק 'הרבה יותר טוב' כמו שמישהו אחר ציין. לפחות לא בחוץ. ההפתעה הייתה דווקא לייקרס שנדמה שלא עשו שום דבר על מנת לשבש את תוכנית המשחק הזו. עם כל הנאמר למעלה עדיין חשוב לציין שכמה זריקות יותר מוצלחות של פאו או של פישר והמשחק היה נראה אחרת לגמרי. בסדרה הזו לבטח לא יהיה משעמם. וטוב שכך...

go lakers go

New member
ענית בעצמך לשאלה שלך

אדלמן לא שלף שום שפן מהכובע , זו בדיוק הנקודה . פיל הגיע שאנן ורדום למשחק , והמשחק הוכרע לטובת יוסטון בגלל הקצב שלו . קצב איטי שמתאים ליוסטון ולא לליקרס . כאן בדיוק הנפילה של פיל . אדלמן כפה על פיל קצב משחק איטי 4 רבעים .שים לב , לייקרס לא ניצחה אפילו רבע אחד מתוך 4 . 2 רבעים הסתיימו בשיוויון , ו 2 רבעים יוסטון ניצחה . איפה עוד פיל טעה ? ראית מה ברוקס עשה לפישר ?? כל התקפה הוא עקף אותו בקלילות ועשה צעד וחצי לסל .פישר לא מסוגל לשמור על שום רכז בליגה .ניחא דרון התעלל בו אבל ברוקס ?שפישר היה על המגרש לייקרס מינוס 11 , שפארמר היה על המגרש לייקרס פלוס 4 וששאנון מינוס 3 אתה רוצה עוד ? סאשה שומר על ארטסט ? מה זו בדיחה ? 3 גבוהים ( גאסול/ביינום/לאמאר ) לא הסתדרו עם סיני אחד . כמה זריקות של פאו היו משנות את המשחק ? פאו רק הטביע היום , כל זריקה אחרת שלו לא פגעה בכלום . לאמאר שוב רץ לסל כאילו הוא רכז וזורק סלעים. שכונה . אדלמן ניצח בנוקאאוט את פיל במשחק , והעליונות של יוסטון לא היתה בספק אפילו לרגע . ואלמלא קובי ברבע ה3 עם רצף קליעות , רבע 4 היה כולו גארבצ'טיים . הכי מדאיג אותי שקובי היא טוב פלוס ( בשבילי 45 אחוז מ31 זריקות זה טוב ) 32 נק' 8 ריב' 4 אס' 2 חטיפות , ויוסטון ניצחה בקלילות .

endorms

New member
אמנם לא ראיתי הרבה העונה את הלייקרס

אבל ממה שראיתי אני לא מצליח להבין ממה הפליאה/גועל שלך. הלייקרס אף פעם לא היו ידועים בהגנה האישית שלהם. היא תמיד הייתה בינונית מינוס לטעמי. גם של פישר, גם של וויאצ'יץ, גם של גאסול ולטעמי גם של בריאנט. אם כבר אז בהגנת מעבר הם הרבה יותר טובים. לא ההגנה הפסידה להם את המשחק ולא ההגנה תנצח להם את הסידרה. בטח לא אם הם ימשיכו לשחק בכזו שלומיאליות בהתקפה ולשחק ישר לתוכנית המשחק ההגנתית של הרוקטס. לדעתי, זה היה הצד של המגרש שבו המשחק הראשון הוכרע (התקפת הלייקרס מול הגנת הרוקטס) וזה גם הצד שיכריע את הסידרה. הצד השני שאותו אתה מבקר בחריפות כזו אף פעם לא היה מוצלח במיוחד לא אצל הלייקרס (הגנה) ולא אצל יוסטון (התקפה) ולכן לדעתי הוא חשוב פחות. אל תשכח גם שהלייקרס היא אחת הקבוצות הכי מושפעות התקפה-הגנה שיש בליגה. אם הולך להם בהתקפה אז הם יכולים לשמור כמו מטורפים ולכפות איבודים והחטאות, אבל אם לא אז הם מחפשים את עצמם כל המשחק (כמו שהיה במשחק הלילה). בכל מקרה, אל תהרוג את השליח
גם אני רוצה בנצחונם של הלייקרס אבל מעריך מאוד כדורסל ברמה גבוהה (ולכן מאוד נהנתי הלילה).

rapgamer4ever

New member
../images/Emo45.gif

זה עניין של קצב משחק. ברבע השלישי כשהתחילו קצת לרוץ הלייקרס הצליחו לסגור את היתרון, בהמשך כשחזרו לשחק לאט יותר, יוסטון בנתה אותו חזרה. כל הכבוד ליוסטון אבל לדעתי אין להם ממש סיכוי לנצח גם את המשחק הבא בל.א. היום היה צירוף הזדמנויות מצוין שאפשר להם לגנוב את המשחק.

למעלה