מה צפוי לנו הלילה...

go lakers go

New member
נו באמת תום

זה מסוג הכתבות והכתבים שרואים במחוזותינו חדשות לבקרים . אחרי כל תצוגה של שחקן מהללים ושמים כתר ואחרי כל תצוגת נפל ישר זורקים ומפטרים . ביינום לא יזוז לשום מקום הוא רק בן 21 ( אם אני לא טועה ) , רק חתם על חוזה חדש בתחילת העונה , ושחקנים בגילו עדיין בק'ולג .מה שכן , מדאיג שפיל לא ספר אותו היום ובמשחק 4 ( הכל התחיל במשחק 3 שהוא עדיין פתח בחמישיה אבל צבר 3 עבירות ב5 הדקות הראשונות ברבע 1 , ו5 עבירות סה'כ ב7 דקות ) . לדעתי פיל צריך להכניס אותו ואת פארמר בכח לרוטציה .בשביל טבעת יש ללייקרס עדיין 3 סדרות ו 12 נצחונות . נקווה לטוב . לגבי לאמאר , אין לי באמת מה לומר . את דעתי עליו אתה יודע ( שחקן שכונה ) . מבחינתי מה שהוא עשה בסדרה מול יוטה זה חלום . אני אשמח לצאת טמבל ושהוא ימשיך לככב. אגב , הוא כבר הודיע שהוא נשאר בLA ויסכים לוותר על המון כסף . ואת האליפות אם תבוא , יכריעו השחקני ספסל ואריזה . וולטון , שאנון ,סאשה , אריזה , ביינום ( או לאמאר ) . קובי יתן כל הפלייאוף משחקים של פלוס מינוס 30 , 5 , 5 , ופאו יתן משחקים של פלוס מינוס 20 , 10 וימשיך להיות חור בהגנה ( בוזר חגג עליו כל הסדרה ) . תום , הימור שלך לברצלונה/מסי היום ??

תום116

New member
מסכים

לגבי ביינום ופארמר. בכלל, זה עוד הוכחה לעד כמה הסגל שלנו טוב השנה, כאשר שחקנים כמו אנדרו וגו'רדן מתייבשים בספסל, ועדיין אנחנו משחקים ככה. אין ספק, שיש לנו סוללה רצינית השנה והאפשרויות שלנו מצויינות. אם גם פארמר ייכנס לעניינים, יחד עם שאנון ובלי להזכיר את פיש- גם בעמדה הזאת אנחנו מסודרים. לאמאר- מה שמרגיז בקטע הזה, זה שלא זכור לי פעם אחת העונה, שגם אנדרו וגם לאמאר היו במקביל בכושר טוב! זה לא ייאמן! למה זה או זה או זה. מעצבן. LO עשה התקדמות אדירה, בתחילת העונה הוא היה פשוט...לא יודע איך להגדיר אפילו את מה שהוא היה. רק נזק הוא עשה. אבל כיום הוא שחקן אחר לגמרי. לגבי בוזר, זה קשור מאוד לעובדה שאנדרו בקושי שיחק. אם אנדרו היה משחק, שזה היה אמור להיות יותר התפקיד שלו(פאו בכלל לא סנטר בעיקרון), אז בצבע היינו נראים הרבה יותר טוב. משחק די קשה, הידינק זה מאמן שדווקא במשחקי חוץ יכול להפתיע את כולם. אני מניח שברצלונה ינצחו, הם בכל זאת יותר איכותיים והמשחק בבית, אבל לא בסדר גודל של תוצאה שהם ניצחו את באיירן או ליון. ניצחון של בארסה, אבל יהיה מעניין גם בברידג'.

תום116

New member
2:07 חובה גם ללא לייקרים!

איזה מהלך פנטסטי. השואו היום הגיע בעיקר מכיוונו של לאמאר. קובי, אחרי קליעות מדהימות במשחק הקודם, הסתפק לרוב בקליעות "רגילות".

go lakers go

New member
כיף שיש בחור כזה שמכין כל יום קליפ של הלייקרס

כל משחק הוא מכין קליפ ,גם בהפסדים . ומשחקים שלא יוצא לי לראות ישר אני מקפץ בבוקר ליוטיוב ומקיש את שמו lalousse24 . תום אם תלחץ על השם שלו בצד ימין למעלה תמצא אלפי סרטונים שלו על לייקרס וקובי . דווקא היום אריזה כיכב שם עם כמה דאנקים , וקובי עם כמה אסיסטים לפאו .

תום116

New member
עוד מיני קליפ נחמד, חימום לקראת יוסטון

http://www.youtube.com/watch?v=Po5jjkZAK9s&feature=related רק להיזכר בדברים האלה, שאני מאמין שקובי זוכר היטב, והוא יבוא לוהט מתמיד. הטראש טוק ביניהם זה באמת משהו מצחיק. עשינו סוויפ השנה על יוסטון, אבל זה קצת מטעה כי שתי משחקי החוץ באמת היינו קרובים מאוד להפסד(קובי, הודות לארטסט שעצבן אותו, הציל אותנו בשלשות מ-2 מטר מאחורי קו השלוש בערך), גם במשחק האחרון בסטייפלס היה משחק צמוד. זה לא כמו הסוויפ על קליבלנד שהראנו עליונות מוחלטת, וזה יכול להשפיע גם אם נפגוש אותם בגמר. תיהיה יופי של סדרה אני מאמין, אבל זה קצת מסוייג כי אם פורטלנד איכשהוא תצליח לנצח את שתי המשחקים הבאים(זה לא שהיא הייתה רחוקה מלנצח שם), אז משחק 7 אצלה. לך תדע.

go lakers go

New member
LA ניצחו ביוסטון בלי לאמאר וביינום ובקלילות

ביינום היה פצוע , ולאמאר הורחק לילה קודם ( התבוסה בחוץ לפורטלנד )בגלל שקם מהספסל ( העבירה של אריזה על רודי ) . כולם אומרים יוסטון הכי קשה לליקרס כי יש להם כלים הגנתיים טובים מול קובי ( ארטסט ובאטייר ) . בינתיים עוד לא ראיתי את קובי מתקשה מולם , ואילו מצד שני ראיתי את פורטלנד מנצחת את הלייקרס 8 פעמים רצוף בלי למצמץ . מעדיף את יוסטון על פורטלנד בלי לחשוב פעמיים . יוסטון לא עברו שלב בפלייאוף איזה 100 שנה , אז פתאום הם ינצחו את LA בסדרה של 7 משחקים וללא ביתיות ? לא לא לא . תהיה רגוע מיוסטון . זה ייגמר ב 5 או 6 משחקים .

העונה הרגילה לא אומרת יותר מידי

קליבלנד הפסידו ללייקרס פעמיים ושארלוט ניצחו את הלייקרס פעמיים אבל אני בטוח שאם אני מציע לך עכשיו בגמר לפגוש את שארלוט במקום את קליבלנד אתה לוקח את ההצעה שלי בשתי הידיים... ובכל זאת, המפגשי עונה חייבים להגיד משהו, כי סה"כ זה אותו משחק כדורסל פחות או יותר, והלייקרס גם לדעתי לוקחים את יוסטון במקסימום 6 משחקים, אבל אתה אף פעם לא יכול לדעת בפלייאוף, האינטינסיביות הרבה יותר מוגברת, המשחקי חוץ הרבה יותר רועשים ולחלק מהשחקנים קליעות פשוט לא נכנסות... (אני ממש לא אוהב את הנימוק הזה, אבל בפלייאוף הכל יכול לקרות...)

Oxycodone

New member
יששששששששש

סוף סוף אטלנטה ניצחו משחק חוץ ! ראיתי רק את המחצית הראשונה......אטלנטה עשו הגנה אדירה על וויד שקלע רק 2 מ10 והובילו כבר ב22 הפרש ! הכל בזכות גוש סמית שפשוט חדר לסל והוציא עברות כל הזמן והגנת ברזל על מיאמי...וגם בזכות זה שגונסון נשמר בשמירה כפולה וחילק אסיסטים...אבל אז 4 דקות לסוף החצי השני היו כמה דברים הזויים 2 עברות תוקף על מייק ביבי שהשאירו כדור אצל מיאמי.......ואז איזה שחקן שלהם שלא יודע מה שמו אפילו עשה 2 מהלכים של 8 נק מהירות..שלשה + עברה ! שאחת מהם לא הייתה בכלל. ואז ההוקס ננכסו להלם ולא שיחקו טוב בלי גוש סמית ופצוליה...וויד תפר כמה שלשות והחצי נגמר רק ב4 הפרש בלבד והלכתי לישון..עם חשש שמיאמי ינצחו בעזרת השופטים אבל איזה כיף לקום ולראות שההוקס ניצחו משחק חוץ ! לדעתי זה ייגמר ב6 משחקים לטובת אטלנטה. וככה תהיה סדרה יותר מעניינת מול לברון אני רוצה לראות את אטלנטה גוררים את לברון ל7 משחקים קשים ופיזיים.

ThEgReEnKiNg

New member
סליחה על התגובה הפאקצית אבל

OMG!!!!!!!1111 דנבר !!!!11 מאז שכרמלו בא לליגה אני מחכה כבר שדנבר יעברו איזה סדרת פליאוף , והם נראים בדרך הנכונה , בגלל שגארנט פצוע וטורונטו לא בפליאוף דנבר היא הקבוצה שלי! , לא יאמן מה שחקן אחד עושה. דנבר הייתה נראה לי קבוצת ההגנה הכי גרועה בשנה שעברה , ועכשיו הם באמת יכולים לעשות סטופים חשובים בהגנה , בהתקפה יש כמויות כשרון ענקיות. הם באמת יכולים לעשות דברים גדולים , למרות שהלייקרס לדעתי גדולים עליהם , מי לעזאזל אמור לשמור על קובי? . בכל מקרה , דאלאס ככל הנראה תתמודד נגד דנבר , באמת שהכול יכול לקרות . אבל אני חושב שדנבר צריכים לעבור וזה תלוי יותר בהם , הם קבוצה יותר טוב מדאלאס אבל עם פחות ניסיון. כרמלו צריך אבל להתפוצץ בנתיים יש לו משחקים סבירים , ובילאפס התפוצץ כבר פעמים עם תצוגת התקפיות נדירות , מקווה שגם זמנו של כרמלו יגיע והוא ימטיר על הג'רמנייטור איזה 40 נקודות.

Or Amit

New member
הוא נתן הלילה

26 6 7 2 2 ב-35 דקות. מה עוד הוא צריך לעשות?

Oxycodone

New member
דנוור מעולים

לדעתי הם יעברו את דאלאס בזכות הביתיות ובילאפס עכשיו נגד הלייקרס מה שהם צריכים לעשות זה לתת לקובי לשחק חופשי ולהגביל את שאר השחקנים וככה הם ינצחו

rapgamer4ever

New member
איזה יופי, ככל הנראה ההתערבות שלי עם השליח

כן תצא לפועל בסופו של דבר. הימרתי על דנבר, הוא הימר על דאלאס, בסוף הן לא נפגשו בסיבוב הראשון אלא בשני (דנבר כבר שם, דאלאס כמעט בטוח).

go lakers go

New member
חח. מה זה כל ה 11111 ?

את ה !!!!!!!! ואת ה OMG הבנתי . מה זה ה 11111 ? דנבר אחלה קבוצה . אם יהיה גמר מערב לייקרס V דנבר זו תהיה יופי של סדרה עם סקור גבוה כל משחק .

yoavj1

New member
כתיב פקאצי

במקלדת כדי לכתוב ! צריך ללחוץ על 1 + SHIFT. לפעמים כשכותבים הרבה סימני קריאה משחררים את ה SHIFT קודם, ויוצא: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 כמובן בהמשך זה הפך ל: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111oneoneone ודברים בסגנון.

למעלה