מה צפוי לנו הלילה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה צפוי לנו הלילה...

3:00 - מיאמי ביתרון 2:1 תארח את אטלנטה שלא ניצחה משחק פלייאוף בחוץ כבר איזה 47 שנים בערך. 3:30 - ניו אורלינס תארח את דנבר שמובילה 2:1 בסידרה. 5:30 - הלייקרס ישחקו ביוטה וינסו לסגור את הסיפור ובלי אוקור זה אשכרה להרוג טורקי ולנוח

Orenseg

New member
כנראה שהמשחק של ג'אז@לייקרס לפרוטוקול בלבד

זה בLA, לא ביוטה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן, אני כל הזמן שוכח

שבסיבובים האלה זה זה לא 2:3:2 כמו בגמר.

rapgamer4ever

New member
כמו שאמר אורן, המשחק בסטייפלס

וסביר מאוד להניח שהוא ישלח את הלייקרס לסיבוב הבא. אם כי לדעתי יהיה משחק לא כזה קל. מיאמי צריכה לעשות את הצעד הנוסף הלילה, אם היא תפסיד את המשחק ותאבד את המומנטום המצב יהיה לא פשוט בכלל. וההורנטס חייבים נצחון כדי לשרוד. הייתי מתעורר למשחק הזה אם לא הייתי ממש עייף.

תום116

New member
פשוט לא ייאמן מה שהולך בניו אורלינס

95-53 לדנבר!!! פאקינג 42 הפרש מטורףףףףף! כרמלו עם 26 ו-7 אס'! צו'נסי 17 ו-8 אס'. כריס פול עם אחד המשחקים החלשים שזכורים לי ממנו בשנתיים האחרונות. באמת שאין לי מילים, הזוי. יאללה LA.

go lakers go

New member
נגמר 58 הפרש לדנבר בחוץ !!!

ידעתי שניו אורלינס הכי חלשים במערב , ידעתי שכל מי שתקבל אותה זה יהיה באנקר , הימרתי על דנבר ב5 משחקים , אבל 58 הפרש בבית ?!? שערורייה .

OrEl74

Well-known member
מנהל
58 הפרש!!! 121:63!! דאםםםםםםם!!!

שווה בדיקה אבל לדעתי זאת השחיטה הגדולה בתולדות הפלייאוף.

go lakers go

New member
58 הפרש שווה שיא NBA משנת 1956

בפעם האחרונה שקבוצה ניצחה ב58 הפרש זה היה בשנת 1956 ( ככה אמר השדר במשחק של הלייקרס ). פאקינג שווה שיא של 53 שנה !!! מישהו צריך לקבל מכתב פיטורים שם בניו אורלינס . מחצית בLA . הלייקרס מובילים 56 - 43 . קובי ולאמאר עם 16 , ביוטה קירילנקו עם 12 ודרון עם 9 נקודות ו 6 אסיסטים

Or Amit

New member
הרבה תלוי באיך שהם יסיימו את הסדרה

אם הם יצליחו לנצח עוד משחק אחד או לפחות להיות צמודים - יכול להיות שהוא יישאר אם לא - אני צופה שם חריש עמוק בקיץ (גם בשל המצב הכלכלי) שתכלול לצד ניעור של הסגל גם פרידה מהמאמן

וואו

שווה שיא NBA, כשמיניסוטה לייקרס ניצחו את סנט לואיס הוקס 133-75. פשוט מדהים. ניו אורלינס עם רבעים של 15, 24, 11 ו13 נקודות. אפילו בגארבג' הם לא הצליחו לקלוע. 26 איבודים לעומת 11 בלבד של דנבר, 31% מהשדה, לעומת 56% של דנבר. פול עם 4 נקודות, 6 אסיסטים ו6 איבודים. לא היה לו משחק של פחות מ14 נקודות בפלייאוף עד עתה.

King LBJ

New member
DAMNNNN

58 הפרש?!?! בחיים שלי לא ראיתי תבוסה כזאת! ועוד בבית של ניו אורלינס.. מסכן כריס פול אני מרחם עליו..

OrEl74

Well-known member
מנהל
אטלנטה מנצחת במיאמי 81:71

כשקבוצה מקבלת מהספסל 2 נק' בלבד היא לא תנצח בחיים האלה! 2:2 בסידרה, הפלייאוף במזרח ממש צמוד השנה!\

rapgamer4ever

New member
התוצאה המשמעותית של הלילה

חוסר היציבות בעליל של שתי הקבוצות האלה מדהים. מיאמי עם תצוגה התקפית מעליבה בפעם השנייה. הסדרה הזאת הכי פתוחה שיכולה להיות. זאזא פאקינג פאצ'וליה נותן את משחק חייו- 12 נקודות ו-18 ריבאונדים.

King LBJ

New member
בנתיים זה הולך לפי ההימור שלי

שכל קבוצה תגנוב משחק חוץ ובסוף יגמר ב7 משחקים לטובת ההוקס. אבל האמת שכבר שיניתי את דעתי באמצע הסידרה.. היום חשבתי שמיאמי יקחו..

OrEl74

Well-known member
מנהל
מחצית ב-LA, עוד 24 דקות יוטה חוזרים הביתה

ולא בשביל המשחק השישי. 56:43 ללייקרס קובי ואודום מפרקים את הג'אז עם 16 נק' כל אחד.

go lakers go

New member
לא כל כך מהר . מ22 הפרש נהיה רק 6 ללייקרס

וכדור של יוטה , 3 דקות לסוף . מה יהיה עם הלייקרס האלה ? כל משחק אותו סיפור

למעלה