מה צפוי לנו הלילה...

תום116

New member
רשמי 4-1 ללייקרס

ברבע הרביעי היו עוד כמה שניות של מתח, כרגיל אחרי שנתנו לג'אז לחזור מאיזה 22 או משהו כזה. בסוף זה נגמר ב-9. לא הכל מושלם ויש עוד לא מעט נקודות מדאיגות(בעיקר בעיות מהספסל וברוטאציה של פיל), אבל בסופו של דבר נראינו טוב בסדרה הזאת. לאמאר אודום, הצליח לשנות את דעתי עליו ובגדול. איזה שינוי הוא עבר ב-3-4 חודשים האחרונים. היום עם משחק ענק סגר סדרה פנטסטית שלו, הלוואי שימשיך כך. קובי רושם יופי של סדרה, פרט למשחק 1(הראשון בסולט לייק). יוסטון ככל הנראה NEXT. קבוצה יותר איכותית מיוטה לטעמי וגם נמצאת בכושר הרבה יותר טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון זאת הקבוצה הכי מפחידה מבחינת הלייקרס

אם יש קבוצה במערב שתעשה ללייקרס בעיות זאת יוסטון והאמת שגם פורטלנד (אם יקרה נס והם יעברו את יוסטון) יכולה לעשות צרות למרות שבפלייאוף הזה הם לא מרשימים במיוחד. שאר הקבוצות במערב לא מהוות אתגר ללייקרס ובגמר המערב הם לא אמורים להתקל בבעיות מיוחדות לדעתי.

go lakers go

New member
לדעתי עדיף את יוסטון מפורטלנד

בפורטלנד ללייקרס יש 8 הפסדים רצופים . ליוסטון הלייקרס נתנו סוויפ 4 - 0 העונה . לייקרס ב6 משחקים מול יוסטון נראה לי סביר .

OrEl74

Well-known member
מנהל
נכון אבל בכל זאת

פורטלנד קבוצה צעירה ולא מנוסה ואנחנו גם רואים את זה בסידרה מול יוסטון. לעומתם החבר'ה של יוסטון כבר לא ילדים ולמרות שהם לא עברו סיבוב בפלייאוף בערך מתקופת בית שני עדיין מדובר על שחקנים עם נסיון. מעבר לכך, ליוסטון יש את באטיה וארטסט שבטח לא יעשו חיים קלים לקובי. אם הייתי לייקרס הייתי מעדיף את פורטלנד על יוסטון.

rapgamer4ever

New member
גם אני, בלי להתלבט לרגע

יוסטון הכי קשה ללייקרס במערב. אם ארטסט יהיה אגרסיבי מההתחלה לדעתי אפילו יהיה סיכוי להגיע למשחק 7. ארחיב על סדרה כזאת כשיהיה רלבנטי יותר.

Or Amit

New member
אני ממש לא בטוח במה שאתה אומר

לדנבר יש מצ'אפ קשה מול הלייקרס. אני לא רואה איך אריזה - בעיקר עם קרסול נקוע - עוצר את מלו בסדרה של הטוב מ-7. גם בילאפס יקשה מאד על הלייקרס. תסגור אותו עם קובי - יש לך את ג'יי אר על הראש. אמנם הוא לא ממש יציב, אבל יש את קלייז'ה גם. לדאלאס יש את קיד וטרי בקו האחורי. קיד אמנם לא ינצח אף אחד לבדו, אבל לא הייתי מהמר על זה שישימו עליו את פישר. גם טרי יכול לעשות צרות ללייקרס (למרות סדרה רעה). את ג'וש יהיה להם יותר קל לסגור מאשר את מלו, אבל הוא גם יכול לעשות להם צרות. לשתי הקבוצות גם יש לא מעט מאסה בפנים. ננה וקיי מארט בצד אחד, דאמפייר ונוביצקי (שהוא לא ממש בפנים, אבל הוא בהחלט איום) בצד השני. מולם אני לא בטוח שמצ' אפ של אודום וגאסול יספיק. אולי מול דאלאס יהיה להם יותר קל. מבין שלוש העולות המסתמנות הרוקטס היא הכי מפחידה, אח"כ גם דנבר יכולה לעשות בעיות רציניות, דאלאס הוא המצ'אפ הכי נוח שהלייקרס יכולים לבקש, אבל אני לא חושב שזה יהיה קל כמו יוטה. אני לא אומר שיוסטון או דנבר עדיפות על הלייקרס, אבל אני גם לא חושב שאפשר לבטל את דנבר או דאלאס כ'ללא בעיות מיוחדות'

OrEl74

Well-known member
מנהל
את דאלאס אני מבטל די בקלות מול הלייקרס

דנבר נראית מצויין ובטח שאני לא מזלזל בהם אבל אני בכל זאת חושב שהלייקרס עדיפים וצריכים לעבור אותם בלי בעיות מיוחדת. אל תשכח שליוסטון יש כלים הגנתיים שלדנבר אין. יכול להיות שננה ומרטין יעשו צרות לפאו מתחת לסלים אבל בשמירה על קובי אין להם מה למכור אלה אם כרמלו יחליט לשמור.

Or Amit

New member
אתה שמת לב לתגובות מהמשחק הלילה?

נכון שזה היה משהו נדיר, אבל ההגנה של הנאגטס מפרקת את ניו אורלינס בסדרה הזו. אם קובי יהיה היחיד שיצליח לעשות משהו מול הנאגטס הלייקרס בבעיות. אני פשוט מאמין שפיל וקובי יותר חכמים מזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תסכים איתי שניו אורלינס זאת לא הלייקרס

כמו שההורנטס נראים גם אני והחבר'ה שלי מהשכונה היינו מפרקים אותם בהגנה. יש לדנבר שומרים טובים ואם כרמלו מחליט לשמור הם אפילו קבוצת הגנה טובה מאוד כשהם רוצים אבל אני לא יודע כמה זה יספיק להם מול הלייקרס. ומהצד השני בכושר הנוכחי של צ'ונסי סביר להניח שהוא יפרק את הלייקרס בהתקפה. בוא נסכם שזה יהיה מעניין לעקוב אחרי סידרה כזאת אם וכאשר היא תהיה

Or Amit

New member
קל מאד לזלזל בהן

והשאלה - שכנראה נדע לענות עליה בעוד כמה ימים - היא האם ההורנטס (ואתה יכול להכניס כאן גם את יוטה, דטרויט וסן אנטוניו) נראים ככה בגלל שהם באמת גרועים או בגלל שהקבוצה שמולם (דנבר, במקרה הזה) גורמת להם להראות ככה. לדעתי זה הרבה יותר האופציה השניה מאשר הראשונה. סה"כ דיוויד ווסט (לדוגמה) סיים את אפריל עם 24.5 נקודות בממוצע ב52% מהשדה. בפלייאוף הוא עם 16.5 ב-37.5 אחוזים. כנראה שזה גם וגם. ואין ספק שזו סדרה שאני מחכה לה, אולי מלו יוריד סוף סוף את הקוף של הלוזריות מהגב שלו.

rapgamer4ever

New member
לדעתי ניו אורלינס וסאן אנטוניו פשוט חלשות

דטרויט חלשה כבר כל העונה. יוטה לא כזאת רעה, הלייקרס פשוט טובים.

go lakers go

New member
אריזה בריא.וולטון עם נקע בקרסול לשבוע בחוץ

לפחות . אריזה נתן היום עוד משחק גדול . חבל שהיתה לו בעיית עבירות כבר בתחילת החצי השני ( 4 עבירות ) , אחרת היה משחק יותר דקות ומשפר עוד יותר את המספרים האישים שלו היום . בגדול לדעתי, במערב הכל תלוי בלייקרס . אם הם ישחקו טוב אף אחת לא תעצור אותה .בהנחה שהלייקרס יגיעו לגמר מול קליבלנד זה כבר סיפור אחר . אתה מתמודד מול קליבלנד עם יתרון ביתיות , ומול לברון המפלצת . שם קובי וחבורתו יצטרכו להתעלות על עצמם כדי לנצח בלי ביתיות את קליבלנד.

Or Amit

New member
זה משלשום

"Trevor Ariza is more likely to play in Monday's Game 5 than Luke Walton, as both players deal with sprained ankles." וכתבתי - זה לא שאני חושב שהליייקרס לא פייבוריטים, אבל דנבר ויוסטון (וגם דאלאס, אם כי פחות) יעשו להם לא מעט בלאגן.

NadavG

New member
באמת צריך לרפא כמה חוליים

במיוחד החלק המנטלי של איך לשמור על יתרון גדול. במיוחד בסדרה הזו בלטה התופעה שבה LA מגיעים לשיא יכולת ושיא הפרש איפשהו ברבע שלישי או רביעי, והולכים לישון. וכשאני אומר לישון הכוונה משני צידי המגרש. התקפית פתאום בקושי יש תנועה, והרבה פחות הנעת כדור לפני זריקה לסל. הגנתית בעיקר מאפשרים חדירות קלות, כאילו אוטוטו פורשים שטיח אדום ומסמנים בחץ את הסל. לגבי קובי, משחק טוב בסה"כ אבל לא יציב. היו תקופות שבהם שיחק מצוין, והיו תקופות במשחק שאיבד מס' כדורים ברצף או לקח החלטות לא טובות בלשון המעטה. אמנם היה לו יותר טוב מרע, אבל עוד יותר מדאיג הוא עד כמה הקבוצה כולה "חיקתה" את רמתו של קובי במהלך המשחק. כשהוא היה טוב, כל הקבוצה תפקדה מצוין. בתקופות שהוא לקח חופשה - כולם הפסיקו לשחק. לקראת הסיום, בריצה של יוטה, LA פשוט קפאו, לא היה מי שייתן סל עד שקובי עלה וקלע אחרי ריצה של 13-0 ליוטה. עוד בעיה - גאסול. אמנם עושה את המספרים שלו בערך, אבל זה רק כי משתדלים להכניס אותו למשחק. יש הרבה אספקטים במשחק שלו שבמהלך רוב הסדרה לא באו לידי ביטוי. למשל, הוא כמעט שלא לוקח ג'אמפים מחוץ לבקבוק, ודאי הרבה פחות מאשר במהלך העונה הסדירה. בנוסף הוא לא התמודד מול הגבוהים של יוטה בצורה טובה, התקשה לסיים מהלכים בהתקפה (שלא לדבר על כך שבקושי ראינו את ההוקשוט המוכר שלו), ובהגנה לקחו עליו לא מעט ריב' שבמצב נורמלי היה לוקח. הוא פשוט נראה רך מדי (יותר מבדרך כלל:)). מזל שיש את אודום בעוד משחק נהדר, עם שליטה מוחלטת בריב', ואגרסיביות התקפית. אגב קובי פתח עם 3-8 מהשדה, השתפר מאוד עד כדי 9-16, ואז התאזן לכדי 10-20. מזל שלא החטיא עוד זריקה אחרת התאוריה שלי (LA מנצחים כשהוא עם 50%+ ומפסידים בשאר) היתה מתנפצת.

go lakers go

New member
ובמשחק 2 היה לקובי 8 מ 17 .

נראה לי שגם ב48 אחוז קובי ינצח משחקים .

תיאוריה חלשה :)

בעיקר בהתחשב בעובדה שלקובי יש ממוצע קריירה של משהו כמו 45% מהשדה נראלי והוא בעיקר מנצח...

NadavG

New member
אתם לוקחים אותי יותר מדי ברצינות :)

ומן הסתם התכוונתי רק לחודשים האחרונים ולא לקריירה... סה"כ עם סטייה קטנה לפה או לשם, זה מאוד קרוב למציאות. בימים שקובי חלש, נניח 40% מהשדה, הוא גם לוקח זריקות שגויות, מאבד יותר, והקבוצה כמעט תמיד נסחפת אחריו למשחק רע. ולהיפך. אגב אני בכל אופן לא ראיתי את הזריקה ה-21 שלו הבוקר:/ סתם ממציאים שם סטאטס שלא היו. יכול להיות שהם מחשיבים זריקה עם דיפלקשן מתחת לסל, אבל זו היתה חסימה מבחינתי. חוץ מזה, זה קרה בשניות הסיום אחרי שהנצחון הובטח. זריקות בגארבג' אני לא מחשיב:) (אלא אם כן הן נכנסות)

go lakers go

New member
לייקרס 107 - יוטה 96 . תוצאה סופית

אפשר לסמן V מספר 4 , נשארו רק עוד 12 . קובי עם 31 נקודות ב50 אחוז , 4 אסיסטים , 4 חטיפות ו 2 בורדס , אבל גם 5 איבודי כדור . לאמאר עם משחק נפלא של 26 נקודות ו15 בורדס , גאסול עם 17 ו 11 , אריזה 12 נקודות 7 בורדס 4 אסיסט וחטיפה . 2 נקודות שמדאיגות אותי קצת - 1. ביינום בכלל לא היה פקטור בסדרה . היום ב12 דקות 2 נקודות . מדאיג קצת לקראת ההמשך . 2.נפילת מתח כל משחק . היום מ22 הפרש באמצע רבע 4 , ירד ל 6 בשלוש דקות . זה חייב להיפסק ! יום עצמאות שמח לכולם !

תום116

New member
ויש כבר כתבות על להעיף אותו

ביל אינגרם, עם הכתבה הזאת, חושב שצריך לעשות טרייד על ביינום. http://www.hoopsworld.com/Chat.asp?CHAT_TOPICS_ID=253 לדעתי זאת הגזמה פרועה שנוכל להצטער עלייה עוד, אם בכלל יש מחשבות כאלו אצל מיצ' ופיל. אנדרו כבר הוכיח מה הוא שווה שהוא בכושר וכשירות מלאה- והוא שווה הרבה מאוד! ושלא נקלע לבעיית עבירות, הוא פותר לנו הרבה מהצרות בצבע מבחינה הגנתית. אני בטוח שהוא עוד יהיה פקטור רציני בפליאוף הזה. אם רק אחרי העונה הבאה, אנדרו ימשיך באופן קבוע להיעדר בגלל פציעות תקופות ארוכות, אז אולי יכולות להיות מחשבות על איזה גריינג'ר או משהו. אור, דעתך על לאמאר החדש? תענוג לראות אותו. מפרחח חסר תועלת הפך לשחקן המשמעותי ביותר שלנו יחד עם קובי ופאו.

למעלה