מה צופן העתיד ל C# ?

משורה

Member
עוד יותר מעניין לראות את הפילוח לפי מדינות

למשל בהודו #C יורדת. אבל בארה"ב היא שומרת על יציבות, וספציפית בקליפורניה היא אפילו קצת עולה.
ועוד יותר מעניין להסתכל על 4 שפות הפיתוח המרכזיות (ככה נראה לי) במקביל בעולם ובארץ. עושה רושם שבזירה המקומית טרנדים משתנים בתדירות גבוהה יחסית, מה שעוד יותר מקשה על ניבוי העתיד פה.

rj111

New member
מעניין

הקפיצה הגדולה בגרף העולמי נראית כמו באג בטרנדס כנראה בגלל שהשבוע בדגימה האחרונה עדיין לא נגמר והנתונים משוערכים רק לפי החלק העמוס של השבוע.
קפיצה קטנה ניתנת להסבר ע"י תחילת שנת הלימודים.
מעניין גם שהמשקל של ג'אווה בעולם גדול משמעותית מהמשקל שלה בישראל.
יכול להיות שבגלל שבישראל כמות הדגימות קטנה יותר, סטיית התקן גדולה יותר ולכן הנתונים יותר "קופצים".

S h a r k 1 8

New member
וואו... מדהים

בחו"ל יש נוק-אאוק ל Java, בעוד שבארץ Java מנהלת קרב קשה עם פייתון ועם C#.
&nbsp

zaske

New member
ולכן המסקנה המתבקשת היא - Java

הרי הטרנד בקרב ה"עמך" הוא להמשיך להצביע לסגול השיער והגועליציה שלו בעוד על מנת לחיות חיים נורמטיבים ושפויים סביר להניח שתאלץ להגר.

תמיד תשמור לעצמך קלפים של "פתח מילוט".
זו הסיבה שבגללה למשל עשיתי תואר ראשון, למרות שאחרי השירות הצבאי תאורטית מייד יכולתי לעבוד במקצוע, בסופו של דבר התואר הראשון נתן לי ניקוד להגירה לאוסטרליה וכך מצאתי את עצמי בארץ המובטחת בזמן שאתה עדיין בארצו של בנט.

BravoMan

Active member
כאילו לא מספיק גועל שעסקו בשרשור הזה ב-NET.

ו-Windows Server עכשיו גם צריך להכניס לפה את ביבי וחברים???
כמה זוועה בשרשור אחד? זה הייטק בכלל???

zaske

New member
העתיד למי שמסתכל על שפה בלבד לא טוב

הייתי ממליץ למהנדסי תוכנה עוד להכיר כלים נוספים.
פעם היו מתלהבים שאני יודע "מסביב" באש ולינוקס ואומרים לי שחבל שיש לא מעט מפתחי java שיודעים רק java ודטה בייסים.

היום אני מוסיף לי לכלים כל מיני דברים שאולי בחלק מהארגונים dev ops היו עושים.

ipv6

Member

זה באמת להיות hands on וזה נורא עוזר במשימות שוטפות.
יש המון מהנדסים שמכירים טוב את הדומיין שלהם (השפה והחלק שלהם במערכת) אבל חסרי אונים כשנדרש מהם לכתוב סקריפט קטן שיבחר לוגים לפי קריטריון מסוים ויפרסר את הלוגים האלה.

למעלה