מה עם קצת טריידים?

צל ענן מה המכוער בטאנקינג

רק בטאנקינג מגיעים למשהו

עוד עשר קבוצות חרה עשו טאנקינג

הטאנקינג של פילי יביא אותם למשהו אחר וטוב
פילי אימפריה שתחזור מהר לצמרת

picki23

New member
מילווקי - החידה הגדולה הבאה של הכדורסל

להלן רשימת שחקנים של מילווקי : ואסקז,קרטרוויליאמס,ביילס,אניס,מרשל,גוטיירז,וון,מאיו,פארקר,מידלטון,אינגליס,יאניס,הנסון,אוברייאנט,מונרו .

מהי החמישייה הכי טובה שלהם ?

לדעתי : ואסקז, מאיו, מידלטון, פארקר ויאניס.
הם יכולים לשחק כל סגנון של משחק, כרגע אחת מהקבוצות הורסטיליות ב NBA וכל זה הודות ללא אחר מאשר The Greek Freak.

הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא ואסקז, הוא לא מספיק טוב להיות פותח וגם לא קארטרוויליאמס.

ועל כן הטרייד הבא :
[URL]http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=o348cvf[/URL]

מילווקי - מעיפים את הנגר בכדי לקבל רכז צלף, אחרי עונה לא רעה בכלל. קוליסון יקבל את המפתחות לנהל את ההתקפה הכי יפה במזרח.
יוטה - זה לא סוד, שדאנטה אקזום השתפר וטריי ברק נדחק לפינה. הוא לא ייתן להם את מה שהוא צריך לתת להם בתור מחליף רק מהבאסה של המצב, עדיף ללכת עם מישהו עם קבלות.
סקרמנטו - היא המרעננת במערב, זאתי שאולי תפתיע את כולם, לא יכולה לשחק עם שחקן חסר מוטיבציה כמו קוליסון כשהוא מפנה את מקומו לרודן הגדול מבוסטון הנושנה. היא מקבל רכז, שאפשר לעשות איתו משהו בעתיד, כשרונדו יקבל חוזה גדול יותר.

הטרייד הזה פותר בעיות מוטיבציה ולדעתי הופך את מילווקי לטופ 4 במזרח.

יאניס לא יכול לשחק סנטר. ההרכב הזה יכול לרוץ

אולי כמה דקות למשחק אבל עונה שלמה בסנטר תהרוג את הבחור.
&nbsp
קוליסון קלעי יותר טוב מקארטר וויליאמס (מה שאפשר להגיד על כמעט כל הליגה) אבל הבחור רחוק מלהיות צלף, הוא שוטר נחמד ולא מעבר. חוצמזה מילווקי הרגע לקחו את קארטר וויליאמס בטרייד על נייט למרות שיכלו לחתוך את פילי מהטרייד ולקבל את הבחירה של הלייקרס, מוגנת טופ 3 בדראפט הקרוב שזה נראה כמו נכס מעולה. הם לא עשו את זה. הם אוהבים את קארטר וויליאמס ומחשיבים אותו כרגע כחלק מעתיד המועדון. אולי בדיעבד החלפה שלו בקוליסון תהיה טובה אבל זה לא מהלך שהם שוקלים לעשות.

picki23

New member
אני צופה לו טרייד

הוא חייב לעוף, הם הופכים להיות קבוצת קליעה.
&nbsp
אגב אני חושב שיאניס יכול להיות סנטר לפחות ל20 דק' במשחק

Cade Foster

New member
קוליסון כרגע הרכז הכי טוב מבין השלושה

אבל יש לו את התקרה הכי נמוכה. מילווקי צעירה וגם ככה לא קונטנדרית. אני בספק אם הם מוכנים להקריב עתיד טוב בשביל הווה קצת יותר טוב.

צחקתי הרבה

קוליסון ישפר אותם? קוליסון? קרטר וויליאמס אמנם לא הראה שום יכולת קליעה בשנתיים הראשונות שלו בליגה, אבל הפוטנציאל שלו עדיין גבוה. שומר מעולה, ארוך מאוד, ומנהל משחק הרבה יותר טוב מקוליסון. הוא גם מתאים הרבה יותר לפילוספיה שלהם שבה הם רוצים אורך בכל עמדה. קוליסון נחות פיזית לעומת רוב הרכזים בליגה.

היה להם את ברנדון נייט שטוב בהרבה מקוליסון והעדיפו את MCW, אני בספק אם יוותרו עליו בשביל קוליסון.

חוץ מזה, איפה גרג מונרו בכל הסיפור? סתם נתנו לו מקס? ממתי יאניס סנטר?

picki23

New member
ברור שזו יציאה מוזרה

אני חושב שבהתאם למה שקורה פה בליגה עם הווריורס ואיך שהגמר נראה, הקבוצות יצטרכו להתאים את עצמם לריווח מאשר לגודל פיזי.
&nbsp
&nbsp
קרטר וויליאמס זה מכת בכורות ואני לא רואה שום סיבה להחליף את ברנדון נייט, אלא אם כן היה ידוע שלא ירצה להמשיך במילווקי.
&nbsp
לגבי גרג מונרו אני חושב שהוא פשוט לא מתאים

מילווקי למדו מהווריירס

את החילופים האוטמטיים בהגנה ובשביל זה גודל פיזי חשוב יותר מריווח.

ברנדון נייט לא רכז. הוא קומבו גארד. קיד רצה רכז. בו נגיד שאתה ומילווקי לא חולקים חזון. אני נוטה יותר לכיוון שלהם.

ברוקלין החליפה הכל בפרימטר תחת ג'ייסון קיד

לפני שהווריורס עשו את זה. שלא במקרה, שון ליוינגסטון הוא רכז בגובה של סווינגמן ושיחק בשתי הקבוצות ושתי הקבוצות הרבו לשחק סמול בול. קיד בעצמו גם הרבה לשמור על שחקני כנף במהלך הקריירה שלו, כולל פוזשנים על לברון ג'יימס בגמר של 2011.
&nbsp
בכל מקרה, הפואנטה היא שלווריורס מגיע קרדיט אבל הם לא המציאו את הגלגל.

ופיניקס לא המציאה את ההתקפה המהירה

דון נלסון היה שם הרבה לפני. העניין הוא שכדי שהשיטה תקבל תוקף, צריכה להגיע קבוצה שתצליח איתה. נלסון לא הצליח, ולכן כמעט לא זוכרים אותו למרות שאת RUN TMC זוכרים. פיניקס ודאנטוני מקבלים את הקרדיט כי בשיטה הזו הם הצליחו תקופה לא קצרה.

אותו דבר עם החילופים על כל דבר. הווריירס זכו ככה באליפות עם ההגנה הכי טובה בליגה, ולכן יזכרו את זה להם, למרות שקיד עשה את זה קודם. ברוקלין בקושי הגיעה לסיבוב השני עם עונה חצי זוועתית.

קיד אימן בברוקלין ב-2013/14 בשיטה הזאת

לפני שגולדן עשתה את זה. שנה אחר כך, לפני שגולדן סטייט לקחו את האליפות קיד המשיך לאמן ככה במילווקי. קיד מתכנן להמשיך לאמן ככה בשנים הבאות. אתה באמת מאמין שזה בגלל האליפות של גולדן סטייט?

אתה כתבת - "מילווקי למדו מהווריורס". אתה עומד מאחורי זה? אין לי בעיה עם הטענה שגולדן סטייט עשו את זה יותר טוב ממילווקי וברוקלין או שבעוד 20 שנה אנשים ידברו על שיטת החילופים של קר ויישכחו את קיד. אבל אנחנו לא בעוד 20 שנה וגם אז זאת תהיה טעות. בתאכלס, להציג את זה כאילו מילווקי (קיד) העתיקו את השיטה של גולדן סטייט זאת פשוט טעות כשהאמת יותר קרובה לטענה ההפוכה.

מילווקי למדו מהווריירס שזה עובד

fatnoam

Active member
קיד אוהב את קרטר-וויליאמס

לא סתם הוא הביא אותו. רכז גבוה, אולאראונד משהו ומוגבל בקליעה. קיד ילמד אותו איך להיות קיד2.
&nbsp
יאניס בסנטר זה לא פתרון טוב. הם ישחקו עם מונרו ב-5 לדעתי ועם קרטר-וויליאמס, יאנס, מידלטון ופארקר. חסרון הגובה והכח שלהם בעמדה 4 יפוצה ע״י הגודל בכנף (נניח ופארקר 4, אז יאניס ומידלטון די גדולים). וחוץ מזה תמיד אפשר להזיז את מונרו ל-4 ולשחק עם הנסון ב-5, שמביא למגרש את כל מה שמונרו לא - הגנה על הטבעת, ריבאונד ודאנקים.
&nbsp
אני גם פוסל את הטרייד הזה על מה שאמרו. הם כנראה בונים על קרטר ווילאמס, אחרת לא היו נפטרים מנייט בשביל קוליסון. וגם אם יוותרו עליו, עדיין הם ינסו לתת לו את העונה המלאה הזו כצ׳אנס.
&nbsp
כל השאר שם הם פילרים לדעתי, ובעיקר וטרנים שיחנכו צעירים וחומר לטריידים.

picki23

New member
הכוונה הייתה

שיאניס לא ישחק סנטר בפוסט - זה באמת לא פתרון טוב (זה לא חלק מהסקילסט שלו)
&nbsp
הכוונה שיאניס יהיה רים פרוטקטור בהגנה ושחקן מחוץ לקשת בהתקפה.
&nbsp
לגבי קרטר וויליאמס - קיד אוהב אותו כי הוא פרויקט, כי הוא באמת מוסר טוב וכי הוא יכול להתמודד פיזית עם שחקנים בעמדה מס' 3.
בסופו של דבר כשנותנים לרכז שלך לזרוק חופשי הוא לא יכול לפתוח וג'יירד ביילס ישחק במקומו

OrEl74

Well-known member
מנהל
טרייד אחד שבאמת קרה הלילה

דנבר שולחים את לאוסן ליוסטון תמורת בחירת סיבוב ראשון מוגנת ועוד כמה שחקנים חסרי משמעות

rapgamer4ever

New member
גניבה של יוסטון. כל הכבוד להם

לואסון אמנם לא perfect fit לצד הארדן אבל במחיר כזה אתה לא שואל שאלות. אם הוא יתאושש ויחזור לעצמו הוא מוסיף להם גם עומק וגם איכות.

Cade Foster

New member
ואם לא?

זה הימור שאני לא יודע אם סגנית אלופת המערב אמורה לקחת.

rapgamer4ever

New member
אם לא אז הם הפסידו מעט מאוד

הם לא העבירו בטרייד אף שחקן משמעותי מבחינתם.
&nbsp
התואר "סגנית אלופת המערב" לא משקף את המעמד שלהם בקונפרנס. הם לא הקבוצה השנייה או השלישית הכי טובה. יכול מאוד להיות שגם לא הרביעית.

Cade Foster

New member
השאלה היא לא מה הם נתנו, אלא מה הם קיבלו

אני לא חושב שלאוסון והארדן יכולים להצליח ביחד, לפחות לא כל עוד אי אפשר לשחק כדורסל עם 2 כדורים. אחד מהם יצטרך לקחת צעד אחורה (והאחד הזה יהיה לאוסון כמובן) והשאלה איך הוא יגיב לזה. תסתכל מה עשה לאנס סטיבנסון לקבוצה שהגיעה לפלייאוף לפניו. גם הם בסוף לא הפסידו שום נכס... חוץ מאת חדר ההלבשה שלהם.

rapgamer4ever

New member
כל הסיפור של לאנס סטיבנסון יצא מכל פרופורציה

כן, האפקט שלו בשארלוט היה שלילי. הוא לא החריב את חדר ההלבשה אלא פשוט שיחק כדורסל לא טוב. זה לא אומר שכל שחקן שהוא סימן שאלה מבחינת ההתאמה=לאנס סטיבנסון=אסון מהלך. סטיבנסון עצמו היה אחת הסיבות לכך שאינדיאנה ניצחה 56 משחקים בעונה שעברה לעומת 38 השנה.
&nbsp
סביר שלהניח שלואסון לא ימשיך להחזיק בכדור רוב הזמן אבל זה לא אומר שאי אפשר לנצח גם עם כדור אחד. כמו שוויד ולברון, קיירי ולברון, ווסטברוק ודוראנט משיגים תוצאות יפות גם עם כדור אחד.
לואסון קולע מבחוץ, מה שאומר שהוא לא בעייתי off the ball כמו סטיבנסון.
תוסיף את העניין שליוסטון חסרים שחקנים יוצרים- משבצת שלואסון יוכל למלא כשהארדן נח. לדעתי הוא יכול להוסיף להם.

למעלה