מה עם קצת טריידים?

Cade Foster

New member
מה עם קצת טריידים?

1. אינדיאנה - שיקאגוj
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=puapaaj
בקצרה: אינדיאנה מקבלת חיזוק לקו הקדמי שהיא נואשת לו ואפילו מתאים לאוריינטציה ההגנתית, בשיקגו הוא די מיותר. שיקאגו לעומת זאת מקבלת חיזוק של שני שחקנים בעמדת הווינג שאחד מהם הוא מחליף מעולה ואחד מהם חוזה נגמר.

2. דנבר - ברוקלין
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=o8jzx9j
בקצרה: ברוקלין, מחוסרת בחירת דראפט בקיץ הקרוב ועל כן חייבת לנסות להגיע לפלייאוף, משתמשת בחוזה הנגמר האטרקטיבי של ג׳ו ג׳ונסון ומהמרת על טיי לאוסון, ממנו דנבר מנסה להיפטר. עוד חוזה גרוע שהקיץ הזה הופך לאטרקטיבי הוא של גלינארי שיעבור גם הוא.

3. פילדלפיה - מילווקי - אינדיאנה
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=oq6pakz
בקצרה: פילדלפיה עמוסה מידי בכישרונות בקו הקדמי, ותשתמש בכמה מהם כדי להשיג בחירות סיבוב ראשון. נואל יחזק את אינדיאנה ומהינמי ישמש סנטר מחליף לאוקאפור בעונה הקרובה בהיעדרו של אמביד הפצוע, אחר כך החוזה שלו יתפנה. ואסקז יתחרה עם כנען על עמדת הפוינט הפותח וגם הוא חוזה נגמר. ועכשיו לפאנץ׳: שתי בחירות הדראפט (של אינדיאנה ומילווקי) בקיץ הבא עוברות לפילי. ומה מילווקי מרוויחה? את הזכויות על דאריו סאריץ׳ שאמור להגיע לNBA בקיץ הבא. למה זה טוב להם? כי סאריץ׳ ככל הנראה נחשב לכישרון יותר גדול מהבחירה שהם אמורים להשיג בקיץ, והוא גם נראה די מתאים למה שקיד בונה שם.

rapgamer4ever

New member
לטרייד הראשון יש בסיס מוצלח

גיבסון יהיה טוב לאינדיאנה ומיילס יהיה טוב לשיקאגו. אני חושב שהפייסרס צריכים להוסיף עוד שחקן שימושי כדי שהבולס יסכימו.
&nbsp
לגבי הטרייד השני אני יותר סקפטי. חוזים נגמרים כבר לא נחשבים לנכס בליגה. גלינארי הוא שחקן סבבה ובמקום דנבר לא הייתי מעביר אותו ללא תמורה ממשית.
&nbsp
הטרייד השלישי לא בא בחשבון. כמו שזה נראה נואל הוא חתיכה מהשלד העתידי של פילי, הוא יהפוך להיות סנטר פותח טוב ואולי אפילו מוביל. אתה לא מוסר פרוספקט כמוהו בשביל שתי בחירות אמצע סיבוב ראשון ופירורים.

Cade Foster

New member
דווקא הטריד השני נראה לי הכי מוצלח מבין השלושה

סך הכל דנבר מפנה את לאוסון ונותנת למודיאיי את הבמה ומחליפה את גלינארי בג׳ונסון שלדעתי הוא כיום שחקן טוב יותר מגלינארי (ולבטח פחות מועד לפציעות). עונה הבאה מתפנים להם 24 מיליון מהתקרה כדי להחתים שחקן משמעותי (העונה הם גם ככה לא מועמדים לפלייאוף אפילו בצחוק). ברוקלין מתחזקת בטרייד הזה (אמנם הימור לא קטן, אבל אין להם הרבה ברירות). אני חושב שזה טרייד שמתאים לשאיפות של שתי הקבוצות מהעונה הבאה.
&nbsp
לגבי הטרייד השלישי. נואל נראה כמי שאמור להתפתח לשחקן טוב. אבל מה תעשה איתו, עם אמביד (שערך הטרייד שלו כרגע נמוך בהרבה מהערך הפוטנציאלי שלו) ועם אוקאפור באותה הקבוצה? ועונה הבאה גם סאריץ׳ מצטרף. זה פשוט יותר מידי ולא נחוץ. הייתי מציע לפילי תמורה אמיתית אבל הם מעדיפים בחירות דראפט בשלב הזה, ושתי הבחירות שהם אמורים לקבל הן סבבה בסך הכל, איפשהו בין 15-20 ולא בחירות דראפט של קונטנדרית.

rapgamer4ever

New member
ג'ו ג'ונסון בן 34 ודנבר בבנייה

כך שאם הוא עוד שווה משהו בשביל קבוצה הישגית- בשביל הנאגטס הוא ממש לא שווה כלום.
לדעתי לא כדאי לדנבר להעביר את גלינארי ולא מוצדק לעשות את זה רק בשביל להעביר את לואסון. לא עד כדי כך קשה לזרוק את לואסון כמו שהמחישו לנו הלילה עם הטרייד שאכן התבצע. דנבר אפילו תקבל עבורו בחירת סוף סיבוב ראשון.
&nbsp
לגבי נואל- מבחינתי השאלה היא לא מה לעשות איתו, השחקן שהוכיח את עצמו. השאלה היא מה לעשות עם אמביד- הסיכוי שיהיה טוב לא יותר גדול מהסיכוי שיפרוש מבלי לעשות שום דבר בליגה.
נואל הוא פרוספקט טופ 5 ולא שווה להעביר אותו עבור שתי בחירות 15-20. פילדלפיה כנראה פישלה עם הבחירה באמביד אבל להכניס עוד ביצים לסל שלו (כלומר- להעביר את נואל) תהיה טעות עוד יותר גדולה.

Cade Foster

New member
הוא מתאים לבנייה שלהם כי הוא מסיים חוזה

כמובן שלא הייתי מציע אותו דבר אם הוא היה חתום לעוד 3 שנים.
מה שדנבר קיבלה זה בעצם כלום. לא יודע אם לא היה עדיף להם חוזה נגמר במקום ערימה של שחקנים שיהיו תקועים להם אחר כך כמו עצם בגרון.

rapgamer4ever

New member
אבל גם גלינארי מסיים חוזה

בוא נתחיל מההתחלה:
1. הטרייד שדנבר ביצעה בפועל העביר את לואסון בתמורה לבחירת דראפט סוף סיבוב ראשון+מספר שחקנים שוליים שעולים ביחד 9 מליון דולר. מתוך ה-9 מליון האלה רק 2.5 מיליון ימשיכו איתם לשנה הבאה: סם דקר וניק ג'ונסון.
סם דקר הוא רוקי שנבחר השנה בסיבוב הראשון. ניק ג'ונסון הוא סופמור שנבחר בשנה שעברה בסיבוב השני. שניהם שחקנים חיוביים לקבוצה בבנייה ואת שניהם דנבר תוכל לחתוך בקיץ 2017 אם תרצה.
&nbsp
2. אתה מציע לקבל חוזה נגמר טהור במחיר של להעביר את גלינארי. זה פשוט לא שווה, כי:
א. גלינארי הוא שחקן ששווה להשאיר בינתיים
ב. דנבר קיבלה practicely חוזים נגמרים, ה-2.5 מליון דולר שישארו איתם עוד שנה הם ממש לא עצם בגרון אלא נכסים עם ערך חיובי בשביל דנבר.
ג. דנבר קיבלה גם בחירת דראפט.
&nbsp
נקודות א+ב+ג משמעותיים פי כמה מה"נטל" הכלכלי של ה-2.5 מליון דולר אקסטרה שהיא לקחה על עצמה.

Cade Foster

New member
קיבלתי

picki23

New member
מסכים איתך לגבי פילי

אני אומנם לא חושב שנואל הוכיח את עצמו אבל אני חושב שאמביד מיותר במקום הזה כי הוא עדיין לא התחיל לשחק - הוא עדיין רוקי, חסר נסיון ומרובה פציעות וכמובן שיש 3 שחקנים בעמדה הזו אצל הסיקסרס.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הוא בהחלט הוכיח את עצמו הגנתית..

בחודשיים האחרונים של העונה הוא נתן ממוצעי אנתוני דיוויס בהגנה..
&nbsp
התקרה ההגנתית שלו גבוהה מאוד לדעתי(חמישית הגנה ראשונה) ..בגלל זה אני חושב שהוא פשוט מושלם לשחק לצד שחקן כמו אוקפור, שהוא שחקן התקפי מובהק, הם יכולים ליצור עם הדרכה ראויה סינכרון מדהים.
&nbsp
אני מסכים שאמביד מיותר, אבל אין לפילי' כנראה יותר מדי אופציות, אף קבוצה לא תביא עבורו משהו משמעותי שיכול לעזור לפילי' (אם בבחירות דראפט עסקינן.. לא נראה לי שיש קבוצה שתסכים להביא אפילו בחירת סוף סיבוב ראשון) ואני לא רואה את פילי צריכה כרגע לחזק את הסגל יותר מדי כי הם הולכים לשנת טבילה של הרוקיז וכמובן עוד טאנקינג..
&nbsp
אז האופציה הכי טובה שלהם? היא פשוט לחכות לראות אולי יהיה אופציה שהוא יחזור בכל זאת שחקן NBA מהפציעה הזו, ואז אפשר לתת לו לשחק קצת ולחפש לו טרייד, או לשמור אותו..
&nbsp
אבל לדעתי כרגע זה פאק אפ ואין להם יותר מדי ברירות.

picki23

New member
אתה צודק

נואל מוכח לחודשיים, אני צריך יותר מזה כדי להתלהב.

אם אתה מחשיב רק את ממוצעי AD כ"להוכיח".. על מה אנחנו דנים?

נואל הוכיח את עצמו לאורך כל העונה..
א' - הוא שיחק 75 משחקים.
ב' - הוא הראה שיפור עקבי לאורך העונה, גם בהתקפה.

אם הבנתי את ההיגיון שלך, למעשה אף רוקי לא יכול להוכיח את עצמו כי הם לא עומדים בקטגוריית הזמן שלך.
ואם מבחינת הגדרות המושג "להוכיח" עסקינן, אני מאמין שזה הלגיטמציה להיחשב כשחקן NBA, במיוחד אם אנחנו דנים ברוקי.
והוא עשה זאת, לדעתי גם מעבר לציפיות שהיו ממנו.
(סתם בשביל הקבלה, אנתוני דיוויס בעונת הרוקי: 13.5נק' 8.2ריב' 1.2חט' ו-1.8חס')

אולי הRequirements שלך קצת גבוהים? just saying :)

picki23

New member
שמע לא יודע אם אתה זוכר את אותו הדיון

שבו טענתי שמירוטיץ' יותר טוב ואתה טענת שלא.
&nbsp
בפלייאוף הוא לא היה מספיק טוב ואני הבנתי שהפרספקטיבה שלי על צורת המשחק שלו היא פרספקטיבה של פוטנציאל.
&nbsp
הרקוויירמנטס שלי לא גבוהים מדי אבל אני לא יכול להסתכל על נואל כסטופר הגנתי בלתי מעורער אם הוא לא יעשה את זה גם בשנה השניה שלו. גם טייריק בעונה הראשונה שלו היה נראה כמו ג'יימס הארדן קטן והיום הוא שחקן משלים ולא יותר מזה.
&nbsp
נואל יכול להיות סטופר הגנתי ענק, לא מגדיר אותו במונחים של AD אבל הוא בסה"כ רוקי כמו שאמרת ובגלל זה הוא לא מוכח. כמובן שלא הייתי מזיז אותו בטרייד.
&nbsp
אבל האם היית מזיז את ג'ורדן קלרקסון, אלפריד פייטון , מרקוס סמרט, ניקו מירוטיץ' ואארון גורדון (אחרי קיץ כזה) ?
&nbsp
אני לא והם עדיין לא הוכיחו לי שום דבר למרות כל כמה שאני אוהב אותם

אף אחד לא אמר שהוא סטופר הגנתי בלתי מעורר.

הוא בהחלט יכול להיות כזה. מהתגובה הראשונה "התקרה ההגנתית שלו גבוהה מאוד לדעתי".
אני מסתכל על נואל בדיוק באותה צורה שאתה הסברת שאתה מסתכל על מירוטיץ'.
&nbsp
אם כבר עכשיו כנראה אחד מהביג-מנים שחטפו הכי הרבה בליגה העונה, מבלי לבדוק, בלי כמעט ספק.
הוא הראה שיפור עקבי במשחק שלו וביעילות שלו על המגרש זה הכי חשוב, הוא התחיל את העונה עם -10נק' כשהוא על המגרש וסיים את העונה עם -1.8נק' כשהוא על המגרש.
הוא הראה פוטנציאל להיות גם אחד החוסמים הטובים בליגה.
&nbsp
ואם נוסיף לזה את העובדה שדווקא Late blooming זה מה שמאפיין את העמדות הללו, בהחלט תוך עונתיים יכול לעמוד כאן מפלצת הגנתית שיכול להיות מועמד לגיטימי לחמישיית ההגנה הראשונה, שוב חוזרים לתגובה הראשונה שלי.
&nbsp
אני חושב שהדיון היה אז לגבי Rookie of the year, ובשום מקום לא אמרתי שאני חושב שהוא יתקרב לרמה של AD, אני כן חושב שהוא יתן הגנה בהמשך הקריירה לא פחות מAD ואולי אפילו יותר, הכישרון של AD הרבה יותר מגוון ורחב ומשוייף משל נואל, ובשום שלב בקריירה אני לא חושב שהוא יתקרב לרמה הכללית של דיוויס.
&nbsp
ולסיום, אנחנו מגדירים "להוכיח" בצורה שונה, ואולי לא, וכי רוב השמות שציינת לא הוכיחו באמת שום דבר.
&nbsp
לדעתי הרוקיז היחידים ש"הוכיחו" או קיבלו ממני לגיטימיות כרגע הם וויגינס ונואל, מירוטיץ' מוטל בספק בדיוק בגלל אותה סיבה שציינת.

picki23

New member
אנחנו מדברים פה על המינוח של "מוכח"

ולהגיד שהוא proven player בליגה זה לא נכון.
&nbsp
&nbsp
He's a proven rookie and that's all I was sayin
&nbsp
כל הדיבורים מסביב על סטטיסטיקה שמחזקת את טענתכם לא רלוונטית כי היא לא מראה שהוא שחקן מוכח בליגה, אלא רוקי מוכח ויש הבדל .
&nbsp
שחקן מוכח - שחקן שעשה את מה שעשה בצורה טובה, ליותר מחודשיים/ שנת רוקי .

אחי הקטנוניות עוד תהרוג אותך.

אז תגיד מההתחלה שמבחינתך אף רוקי לא יכול להיות שחקן מוכח כי הוא לא עומדת בקטגוריית הזמן הספציפית שלך.
אני ואני מניח שגם RAP התייחנסו למילה להוכיח כ Proved he can live up with the rookie year expectations ובהקשר של לוהכיח את עצמו.
&nbsp
אתה מסובב את הדברים כרצונך אבל אף אחד לא אמר שהוא שחקן מוכח, Twisting here alot arent ya
&nbsp
אמרנו שהוא הוכיח את עצמו, ואני אפילו צמצמתי את זה להגנה בלבד.
הוא הוכיח:
- פוטנציאל הגנתי גבוה מאוד.
- עמידות יחסית מפני מפציעות So far.
- מגמת השתפרות עקבית בשנת הרוקי.
&nbsp
דבר שמעיד על אופטימיות, אלו בסופו של דבר היו הציפיות ממנו ולכן הוא בהחלט הוכיח את עצמו.
&nbsp
ברור שהוא לא יכול שחקן מוכח, כי הוא רק נכנס לשנת הסופמור שלו, אנחנו מדברים על רוקי, לא צריך להקשיח כל דבר. ובתור רוקי הוא הראה מה שרצו לראות וכנראה שאפילו יותר.
&nbsp
ואני כבר מרגיש שאנחנו טוחנים מים.

picki23

New member
אני קטנוני?

הפואנטה שלי בהתחלה לתגובה של ראפ הייתה שאמביד מיותר לא שנואל הוא לא מוכח,בסה"כ לא הסכמתי עם המינוח.
&nbsp
נכנסת איתי לסיפור הזה אז זרמתי איתך ובהחלט טחנו מים נרלנס נואל עדיין לא שחקן כ"כ מעניין בעיניי

rapgamer4ever

New member
הוא עשה עונת רוקי טובה מאוד

הוא הוכיח בעונה הראשונה את מה שאפשר להוכיח בעונה הראשונה.
זה לא אומר שהוא יהפוך לכוכב על או אפילו לאולסטאר, אבל זה אומר שהוא הראה לנו שהוא בכיוון הנכון.
על כל טייריק אוואנס אחד יש לך 10 שחקנים שעשו ענות רוקי כמוהו והפכו לכוכבים. תמיד אפשר למצוא את יוצאי הדופן. בוא נאמר שאם אתה היית פרוספקט מוביל ועשית עונת רוקי מוצלחת- רוב הסיכוי שיש לך עתיד טוב בליגה. זה המקום בו נואל נמצא כרגע.

fatnoam

Active member
יש קטע שמצפים מכל מי שנבחר טופ 5 בדראפט להיות כוכב

המציאות יותר קשורה לסט היכולות של השחקן. נואל מההתחלה היה שוט בלוקר, אתלט טוב. לא היה לו משחק גב לסל לדוגמא, ועם הגוף שלו אני בספק אם מישהו חשב או חושב שהוא יפתח כזה. נואל נבחר בגלל הפוטנציאל שלו להיות רים פרוטקטור מעולה ואולי שומר אישי מעל הממוצע. ותו לא. השאר זה בונוס. נואל בשנה הראשונה עשה צעדים גדולים בשביל להגיע לשם. אני חושב שהוא יהיה שחקן הגנה מצויין, בעיקר כי הגנה של גבוהים זה משהו שמתפתח מאוד מאוחר וקשור מאוד לנסיון ולתזמון שמתווספים במהלך הקריירה. אם כבר עכשיו הוא מראה הצלחה בתחום זה אומר שממש יש לו כשרון לזה (כמו שלדייויס יש. אולי לא אותה רמה של כשרון, אבל יכול להיות שבאותו איזור החיוג. אני חושב שגם דייויס ישתפר בזה מאוד בהמשך, אגב).
&nbsp
אני לא חושב שמתישהו נואל יהיה כוכב בליגה הזו (אלא אם אתם מאלה שמחשיבים את דיאנדרה ג׳ורדן כוכב), אבל הוא כן כנראה יגיע לאן שציפו ממנו להגיע וכנראה בגלל זה בחרו אותו בדראפט.

אני חושב שהם נדפקו עם אמביד - וגם לא מרחם עליהם...

קודם כל - על הטאנקינג המכוער הזה בהחלט מגיע להם ליפול עם אמביד. לא שיש לי משהו נגדו או משהו אישי נגדם, אבל נחמד לראות שהם לא מקבלים בונוס על ההתנהלות הזו.
תכלס נואל מתפתח לשחקן טוב. למה לוותר על שחקן שמתפתח לשחקן טוב בשביל שחקן ששיחק 0 משחקים בשנתיים?
נואל ואוקאפור אמורים להיות צמד טוב שישלים זה את זה בשני הצדדים של המגרש, נראה לי שעדיף להם לעשות טריד על אמביד אם כבר.

למעלה