מה עם פולסא דנורא

PurpleFilth

New member
על זה אמר פעם איש חכם:

"what gives man kind the right to kill, at will? -i'll tell you what. guns. big f*cking guns with giant f*cking bullets". (Dennis Leary)

imdark

New member
באמת?

העם הטבע הורג מנקמה? המין האנושי? חה שילך קיבינימת המין האנושי כן אמרתי את זה בני אדם הם ריקים הם מתפתחים כמו חידקים רק שהם הורגים גם את אצמם איך שלו הכישוף ינסה שום מכשף בעולם לא יכול לתקן את האפלה שקיימת אני כל כך הרבה פעמים מיסתקל על מה שאנחנו אושים ואומר לאצמי שאני מוכן למות לתת כל דבר שיש לי כדי לתקן את האבל שבני האדם אשו בין עם זה יהיה גם לקחת את חיי וכל דבר שיקר לי תבין המין האנושי הוא לא מרושע ולא רע הוא איוור והוא מעוור את אצמו המדע נותן לאנשים את הכוח להרוג? העם הכראה נותנת לאנשים לקחת חיים? ומה שווים החיים עם קימים אנשים שמאומנים לקחת אותם

RainBird

New member
הטבע הורג. הסיבות שלו יכולות להיות מורכבות יותר או פחות משל האדם אבל הוא הורג בכל מקרה. המוות קיים, החיים קיימים- והטוב והרע אלו מושגים שהאדם הטמיע. ארדן.

imdark

New member
כמו שאמרתי

הטבע לא הורג בגלל שהוא אומן לכך הטבע לא הורג בשביל פרס הטבע לא הורג בשביל לנקום הטבע הורג כדי לשרוד הטבע הורג מתוך פחד (שהוא מן מערכת הזעקה) הטבע הורג שדי להישאר כדי להיות קיים ולהמשיך את אצמו

RainBird

New member
באמת? אז איך אתה קורא לארס? או שרירים? לא אומן? פרס? הפרס הוא מזון. הפרס הוא המשכיות גנטית. נקמה? יצר אנושי אבל כל מה שאנושי גם קיים בטבע. אתה יצור טבעי. בקיצור, זכר הורג זכר ומזדווג עם נקבה. שני ערסים נלחמים בפאב על פאקצה. נראה מוכר? האיד לא לומד. האיד רוצה ודורש, והדרישות לא משתנות בין אם אתה חיה כמו שימפנזה או חיה כמו אדם. ארדן.

RainBird

New member
סתם סקרנות: יש אשכרה נקמה? אני מתכוון נקמנות מרירה אחרי זמן רב אצל בעלי חיים?

האמת, בשביל זה לא צריך ללמוד

בקורס. מספיק שיהיה בע"ח בבית. חתולים וכלבים בהחלט מפגינים התנהגות שאפשר לפרש אותה כנקמנות. תפגע בכלב של השכנים - הוא יזכור לך את זה, ויכול להיות שמתישהו הוא יביא לך איזה ביס.

imdark

New member
אני בן אדם מאוד מאושר

אבל אני לא רוצה הרס אותו הרס קורה כל יום אנשים מתים והורגים ומחפשים סיבה להצדיק את זה מי אומר שזה לא יקרה לך או למישהו שאתה מכיר ואוהב מחר?

neophile

New member
peace

אנשים גם ימשיכו להרוג הלוואי שימציאו מגן גוף שאפשר לחדור אותו רק עם כלי נשק כמו חרבות ,סכינים וכאלה(כמו בחולית) שמתי שאנשים נלחמים הם ממש יצטרכו לנעוץ אחד בשני דברים חדים ולראות את הבעות הייגון על פני האוייבים שלהם , בלי לירות אחד על השני מרחוק זה לא שווה... זה כנראה חלק מהייעוד שלנו , אבל נשק אטומי? חרבות רק הורגות נשק אטומי משמיד את המרקם העדין שחיים מתבססים עליו הרי מה הטעם בלכבוש ארץ אחרת? בשביל שהצאצים של הכובשים יוכלו להעביד את העם המשועבד אבל נשק אטומי? מה הטעם?

imdark

New member
רצח קל ונוח

ומהיר מגן שכזה יחזיר אותנו כמה שנים אחורה וזה לא בהחרך משהו טוב חוץ מזה שבאצם בני האדם הורגים כאשר הם מוצאים סיבה כל סיבה ושם הבעיה בני אדם צריכים להבין את האמת שאחורי מה שהם אושים

ToryMaster

New member
חשבתם על האפשרות

[זו תיאוריה שצצה לי במוח ברגע זה, אני לא ידועת אם אני מסכימה איתה או לא] בעלי חיים הורגים כדי לשרוד, כדי לפנות שטח, בשביל להמשיך להתרבות. מה אם רצח הוא הדרך של הטבע לגרום לנו לפנות מקום וחמצן? כתבתי פעם הודעה על זה שכל כך הרבה אנשים מתים לאחרונה, וזה הכל מתקשר לצפיפות האוכלוסין, לרעב באפריקה, לצונאמי באסיה, להוריקנים בארה"ב. מה לכל אלו יש מטרה יותר עמוקה מסתם להרוג? מה אם כשאנחנו מנסים לעצור את אסונות הטבע האלו, אנחנו בעצם בוגדים בטבע, באלים, במה שהם מנסים להעביר לנו? מה אם במקום זה אנחנו צריכים לכבד את זכר המתים, אבל לא למנוע את האסונות? [אייקון של ויקי שאין לה משוג על מה היא מדברת]

RainBird

New member
אני אקח את זה הלאה. מה אם אסון טבע שנמנע היה אמור להמנע עוד מההתחלה (בדרך הקרמתית של היקום)? מה אם מי שמת- אמור למות ומי שחי אמור לחיות?

ToryMaster

New member
יפה לך.

נשאיר את הנקודה שלך כחידון?

למעלה