מה עם פולסא דנורא

מה עם פולסא דנורא

אני יודע חלק די גדול איך עושים את זה. אבל אם פרט הכי קטן לא נכון הכל פארש

RainBird

New member
ולא נגיד שזו קללה מוצלחת חס ושלום. קללות שגורמות לחרקים לצמוח מתחת לעור או לפחד הכי גדול של האדם להתממש מולו בצורה אשלייתית או מלאה, או סתם לשלוח נשמות לבור של ייאוש וצער מחזורי יותר יעילות מהקללה הפרימטיבית הזו לדעתי. ארדן.

ToryMaster

New member
אשליה עוד בסדר

אבל לוידעת, נורא קשה לי לחשוב על פגיעה ממשית במישהו

RainBird

New member
אני תמיד אוהב שיש לחשים כאלו בהישג ידי. למרות שהשימוש בהם מוגבל. אני לא שונא אף אחד מספיק בשביל להטיל עליו משהו כזה.

neophile

New member
לא היה לך מזה כבר מספיק?

למה בכלל להתמקד במטרות נוראיות כלכך? כדור הארץ , אמא אדמה עומדת בפני סכנת השמדה , אז איך אפשר בכלל לחשוב על דברים כאלה? חשבתי שאתה וויקאן

RainBird

New member
למה אתה מסיק שאני וויקאן? אימא אדמה לא בסכנה, המין האנושי אולי כן. ואם תשים לב לטבע, אכזריות ואלימות הם חלק ממנו בדיוק כמו אור ואהבה. יש להם את אותה לגיטימציה טבעית. אותה לגיטימציה לאהוב כמו לשנוא. ללדת כמו להרוג וכולי, השיפוט היחיד הוא המוסר האנושי שאין לו שום קשר לאנרגיה טהורה או מאגיה. ארדן.

neophile

New member
לא המוצר הסופי

זה מעבר למין האנושי, הכוכב עצמו בסכנה נדמה לי שאנחנו מעדיפים להשמיד את עצמנו לפני שכוח אחר ישמיד אותנו במין התאבדות קולקטיבית. הטבע זה הישרדות כן, הטבע זה גם אבולוציה האם הטבע זה גם מוות? לי נראה שרק בני האנוש מוטרדים מהמוות אמא אדמה לא מתה ,חיות נלחמות כדי להתקיים רק בני האנוש נלחמים כדי להשמיד את עצמם , כאילו האחריות שמוטלת עלינו גדולה מדי אז אנחנו מעדיפים לוותר מראש. להקים עוד מפעל נשק בתירוץ שהוא יספק מקומות עבודה רק בגלל שכל העולם הזה בטריפ לא אומר שזה לגיטימי אנחנו לא התוצר הסופי , אלה רק שלב ביניים.

RainBird

New member
המין האנושי בא והולך ידידי. כמו הדינוזאורים. יש לנו את התקופה שלנו וגם היא תחלוף. נשק גרעיני? מספיק שהג'וקים וחיידקים ישרדו. החיים ישנו צורה שנית. אין תוצר סופי- יש רק חיים שמשנים צורה. ועדיין לא אמרת לי מדוע הסקת שאני וויקאן.

neophile

New member
חיידקים גם יש במאדים

וכפי שאתה רואה מהתמונות אין שם חיי חברה מרגשים במיוחד... זה שג'וקים וחיידים ישרדו יהיה ההפך מאבולוציה , כי הגענו לשלב שהגוף הפיסי הוא לא העיקר אלה התודעה אני מדבר על אבולוציה של התודעה לא של הגוף הפיסי עובדה שהדינוזאורים היו הרבה יותר מפותחים פיסית מאיתנו אבולוציה של להתעלות על התלת מימד למה הסקתי שאתה וויקאן? זה הרושם שלי מהפעם היחידה שראיתי אותך בקיטארו וזה שאתה ויעל מסתדרים או לפחות פגאני

RainBird

New member
החיים מוצאים דרך. והם תמיד מרגשים. ואת השאר אני הבנתי אבל אני חושב שזה קישקוש מוחלט. ואני ויעל מסתדרים? LOL שמעת יעל? אני מסתדר איתך!

neophile

New member
אופטימי אה?

"החיים מוצאים דרך והם תמיד מרגשים" למצוא תדרך הזאת יכול לקחת כמה מליוני שנים שבזמן הזה לא יקרה שום דבר מרגש , ממש כלום .

ToryMaster

New member
חמוד ../images/Emo6.gif

עצם היות האדם פאגאני לא אומר כלום, אני בטוחה שאם תיתן לנו עשר דקות תקבל מהאנשים פה מספר שמות של דתות פאגאניות שבהחלט "פגעו" באנשים [קורבנות אדם, לדוגמה
]. אני עוד לא הבנתי למה אתה חושב שאימא אדמה בסכנה, באמת. אני חושבת שאימא אדמה בסדר גמור, אולי קצת כועסת ועצבנית [כי בני אדם מתנהגים כמו טיפשים גמורים], ואולי יש לה שיטות הרסניות להגן על עצמה, אבל בסכנה? אני חושבת שזה אנוכי מצידנו להאמין שרק בגלל שיש תופעות טבע שמעמידות אותנו בסכנה חמורה, זה אומר שכל גאיה בסכנה. ארדן, אתה יכול למצוא לו את המאמר של כרמית על הצונאמי? לי הוא שינה לחלוטיןאת הפרספקטיבה. [ומסתדרים? בוא נגיד שאני וארדן זה כמו עוגת שוקולד נורא יפה אבל רוחשת נמלים
]. נ.ב. סליחה, עוגת היער השחור, או איזו עוגה מגעילה שארדן לא יבחר.

neophile

New member
עד האונס הבא

למה את חושבת שאמא אדמה מספקת אותנו כלכך הרבה זמן אם אין לה תוכנית בשבילנו? את יודעת היא לא רק נותנת, היא גם מקבלת והיא ממש לא רוצה להאנס עוד הפעם זה מאוד לא אנוכי,אנוכי זה לזלזל בעצמנו בטענה שאנחנו "בסך הכל..." זה קצת מעציב אותי שאת מזלזלת בבני האנוש כלכך למה אני חושב שהיא בסכנה? כי המשך הקיום שלה תלוי בנו בבחירות ובמעשים אפשר להמשיך בגישה של "אנחנו בסך הכל בני אנוש מסכנים" ואפשר לשאוף לעבר מלוא מיצוי הפוטנציאל שלנו

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

כן, כי אנחנו היצורים החיים היחידים על כדור הארץ, וכל כדור הארץ והטבע סובבים סבינו. |מצנזרת|

RainBird

New member
אתה שוכח שמיליון שנה זה אפילו לא מיצמוץ קוסמי אחד. זמן הוא לא פאקטור פה. בסופו של דבר אתה תצורת אנרגיה. התצורה תשתנה אבל האנרגיה נצחית כי הטבע זה משהו שמוצא ביטוי כל עוד האנרגיה משתנה. זו ההגדרה של חיים. אין מה לדאוג לאימא אדמה. אולי לבני האנוש יש מה לדאוג, כי אורך החיים שלהם משנה את הטבע בצורה שלא בריאה *להם* אבל זה כבר סיפור אחר. ארדן.

neophile

New member
איזה כיף להיות סלע

"כן, כי אנחנו היצורים החיים היחידים על כדור הארץ, וכל כדור הארץ והטבע סובבים סבינו." אנחנו לא החיים היחידים על כדור הארץ וגם לא החיים היחידים מסביבו אנחנו הכי מפותחים ,שאר החיים כאן באים לעזרתנו , אחרת לא היינו שורדים אז התלהבנו מהעזרה והתחלנו להתייחס לחיות בתור משאבים תנסי לחשוב על סיבה אחת שחיות יסכימו למה שאנחנו עושים להם, סיבה אחת "אתה שוכח שמיליון שנה זה אפילו לא מיצמוץ קוסמי אחד. זמן הוא לא פאקטור פה " ואתה שוכח למה בחרת לחיות בעולם תלת מימדי ,עם זמן מוגדר, עם מוות. האנרגיה ניצחית כן...ממש כיף להתקיים בתור סלע שמשייט בחלל עם חוסר יכולת מוחלט לקבוע את הגורל שלך על כדור הארץ אתה יכול לעבור לארץ אחרת , בחלל אין לך את האופציה הזאת I Tell You: One must still have chaos in one to give birth to a dancing star! -Nietzsche

RainBird

New member
שיעמום זה מושג אנושי. כשאתה אנרגיית סלע אתה לא משועמם כי התודעה שלך לא תופסת את המושג הזה, או כל מילה אחת.

imdark

New member
באמת?

מאיפו אתה כל כך בטוח במשהו כזה? לא הייתה אנרגית סלע במקרה נכון? אתה גם לא ממש מומחה לפיסכולוגיה? כל דבר שאדם עושה בסופו של דבר קשור לטבע הבעיה היחידה של המין האנושי היא שהם מסונוורים ע"י הכאב של אצמם והמחשבות של אצמם אנו מאמינים במשהו ומלמדים את הילדים שלנו את המשהו הזה רק לגלות שזה היה שטות בני האדם חיים על פי "בחירה" במשהו כאשר המקור של אותה בחירה הוא הטבע זה המקור של הפסיכולוגיה הרקע משפיע על היחיד אנחנו בוחרים להרוס את העולם בגלל שאותו הרס יכול לספק חיים נכון שזו אשליה? כלומר בזה שאנחנו נלחמים נגד החידקים בעזרת תרופות אנחנו עוצרים את המערכות הפיזיות שלנו מלהיתפתח אנחנו "מצילים" חיים כדי בסך הכל למות מאוחר יותר המוח האנושי הוא כלום גדול חכם ככל שאני יהיה ומאג גדול ככל שאני יהיה אני לא יכול לחיות לנצח ולא יכול למלות את מלוא היכולת של המוח שלי ולכן אין לו משמעות בסופו של דבר כל מה שישאר מהמין האנושי ה"מפואר" שלנו זה רק גזע קטן מלא באשליות עם מוח גדול ואצבע זהו לא יכולת מדהימה לא שליטה על העולם ולא כוח אלא רק אשליות זה כל מה שאנחנו שווים ועם נימצא חיים בחלל? אז אתם חושבים שנימצע משמעות לחיים שלנו? אין סיכוי כל המסעות של ההרס והשליטה בעולם לא משנים כלום ולא שווים כלום וזה בגלל שאפילו השליטים הגדולים מתים תבין כל מה שאתה כתבתה אך ורק בה מנקודת המבט של בני האדם אותם בני אדם אשר הרסו אחד את השני יצרו לאצמם את המציאות שלהם ולאט גם הרסו את הכוכב שבו הם חיים

אורי רז

New member
כמה שאלות מתוך סקרנות

"כלומר בזה שאנחנו נלחמים נגד החידקים בעזרת תרופות אנחנו עוצרים את המערכות הפיזיות שלנו מלהיתפתח אנחנו "מצילים" חיים כדי בסך הכל למות מאוחר יותר" א. איך תרופות עוצרות את המערכות הפיזיות של האדם מלהתפתח ? ב. ב'אנחנו "מצילים" חיים כדי בסך הכל למות מאוחר יותר' אני מניח שאתה מתכוון שאין הבדל בין למות כפעוט בגיל שנתיים ובין למות אחרי גיל הפנסיה, וכל מה שבאמצע זה לא חיים ולא משהו שמוצל ? "אני לא יכול לחיות לנצח ולא יכול למלות את מלוא היכולת של המוח שלי ולכן אין לו משמעות" ז"א רק מה שניתן למצות עד תום הוא בעל משמעות, בעוד מה שאי-אפשר למצותו עד תום הוא חסר משמעות ? לדוגמא מחשבון כיס שאפשר להבין אותו במלואו עד תום הוא דבר בעל משמעות, בעוד אדם על מוחו וכל מה שבו הוא חסר משמעות ? עם מה היית מעדיף להעביר את חייך - ערימה של מחשבוני כיס בעלי משמעות או בני אדם עם מוחות חסרי משמעות ?

למעלה