מה עם המגן??

MarcoCohen

New member
האמת עצה שלי תוריד מהאינטרנט

הסידרה ממש טובה לא סתם זוכת אוסקר

AKECHETA

New member
כן, אבל אין תרגום בעברית

מה יש לגלי? היא בכוונה מדלגת על זה?!

Witchcrafts

New member
וואו, פעם שנייה תוך שבוע.

אם יהיה צורך (ובקצב הנוכחי, אני מניחה שיהיה), אחפור לכם כאן על זכויות יוצרים וקניין רוחני. לא כדאי לכם, זה ממש משעמם וסתם יגזול מקום בפורום לשרשור הרבה יותר מעניין. אז, נסכם בקצרה? הודעות על הורדות לא חוקיות – לא כאן. לא על גבי הפורום. וכן, זה כולל עידוד לדבר עבירה (כגון: אתרים שמכילים קישורים חיצוניים להורדות לא חוקיות או תרגומים וכד'). שקלתי אם להסיר גם את ההודעה "האמת עצה שלי תוריד מהאינטרנט", אבל היא גבולית, אז חננתי אותה. בפעם הבאה, כנראה שגם תכנים בסגנון יושמדו, אז פשוט תמנעו מזה. AKECHETA, סביר להניח שגלי עונה על שאלות שיש לה תשובות בטוחות לגביהן. מקסימום, נסה בפעם הבאה שהפינה תעלה (בשבוע הקרוב). בנוסף, כפי שציינתי, במקרים בהולים תמיד ניתן לפנות ישירות אליהם (שתי אופציות).

MarcoCohen

New member
../images/Emo6.gif

עד שתמחקי את כל השירשור

Witchcrafts

New member
ךםך, האמת ששקלתי את זה.

לא את כל השרשור, אלא רק מהתגובה השנייה (מההודעה שלך, בעצם). אבל אין לי כוח לעשות "קופי־פייסט" לתגובה החפרנית שלי שם למעלה. נו, ניחא, בפעם הבאה (אבל לא תהיה אחת כזו, נכון? יופי, שמחה שהבהרנו את העניין).~ P-:

AKECHETA

New member
סליחה בלי נדר

וזה היה מעצבן שהיא לא התייחסה פעמיים וגם אם היא לא בטוחה אז שתגיד תודה וסליחה

ענתר

New member
מבינה את התחושה

גם לי זה קרה בפעם השלישית קיבלתי תשובה

Witchcrafts

New member
Long time no see, מה שלומך?

איזה יופי, לא ידעתי שאתה גולש כאן. כעת אוכל להשליט עליך אימה וטרור.~ P-: (תחזור עם התחכומים האלה שלך אל 907, כדי שאטיח בך שם מנה הגונה של נרות ועגבניות וכאלה.)

MetalSlider

New member
אני ו907 ברוגז מזמן../images/Emo3.gif

מה חדש? אני וAXN בקשר טוב מה קרה לך

Witchcrafts

New member
תשחד את דודו זר, אולי הוא יסדר לך את נולי.

שלחתי מסר, אמשיך שם.

למעלה