אם יהיה צורך (ובקצב הנוכחי, אני מניחה שיהיה), אחפור לכם כאן על זכויות יוצרים וקניין רוחני. לא כדאי לכם, זה ממש משעמם וסתם יגזול מקום בפורום לשרשור הרבה יותר מעניין. אז, נסכם בקצרה? הודעות על הורדות לא חוקיות – לא כאן. לא על גבי הפורום. וכן, זה כולל עידוד לדבר עבירה (כגון: אתרים שמכילים קישורים חיצוניים להורדות לא חוקיות או תרגומים וכד'). שקלתי אם להסיר גם את ההודעה "האמת עצה שלי תוריד מהאינטרנט", אבל היא גבולית, אז חננתי אותה. בפעם הבאה, כנראה שגם תכנים בסגנון יושמדו, אז פשוט תמנעו מזה. AKECHETA, סביר להניח שגלי עונה על שאלות שיש לה תשובות בטוחות לגביהן. מקסימום, נסה בפעם הבאה שהפינה תעלה (בשבוע הקרוב). בנוסף, כפי שציינתי, במקרים בהולים תמיד ניתן לפנות ישירות אליהם (שתיאופציות).
לא את כל השרשור, אלא רק מהתגובה השנייה (מההודעה שלך, בעצם). אבל אין לי כוח לעשות "קופי־פייסט" לתגובה החפרנית שלי שם למעלה. נו, ניחא, בפעם הבאה (אבל לא תהיה אחת כזו, נכון? יופי, שמחה שהבהרנו את העניין).~ P-:
איזה יופי, לא ידעתי שאתה גולש כאן. כעת אוכל להשליט עליך אימה וטרור.~ P-: (תחזור עם התחכומים האלה שלך אל 907, כדי שאטיח בך שם מנה הגונה של נרות ועגבניות וכאלה.)