מה עליי לעשות?

אתה מבלבל אבא'לה

בין הסיפור המקורי לבין סיפורי אלף לילה ולילה האחרים שהובאו בהמשך.

אבל אם צריך כאן לרחם על מישהו באופן בהול, אני כאן בעיקר עם חסרי הישע המסכונים
.

Ricca

New member
האמת, אני מסכימה איתך במאה אחוז.

אני ממש לא חושבת שהיא צריכה לברוח ולהתגרש, על אחת כמה וכמה שהיא לא מעוניינת.
אבל בהחלט צריך לעודד אותה למצוא את המקום שלה בתוך הקשר, ולהתפתח בתוכו, ואולי לתת כמה עצות, ולא לקרוא לה "מתקרבנת" במקרה הטוב, או "שקרנית" במקרה הרע.

גם אם יש סיכוי סביר שהסיפור מצוץ מהאצבע, עדיין יש סיכוי שהוא לא.
הבחורה במצוקה, ולא יקרה כלום אם מי שחושב שהיא מטומטמת וצריכה לקחת אחריות על המעשים שלה בגיל טיפש-עשרה, ישמור את זה לעצמו.

תראי, זו שאלה ערכית

האם לתת מקום לביטויי כלבת נמוכה וחסרת כל חן בפורום. זה נכון שלפעמים אנחנו נסחפים כאן לתדרים קשוחים <כשצריך>, אבל בשום פורום בתפוז לא היו נותנים מקלט קבע לתופעה
כמו קארניו, שגם כשהיא כבר לא מזבלת
את הפורום בשרשורי סרק גם אז היא מבלבלת בין מראה נוקבת שהאינטליגנטים אוהבים להציב כאן לבין השתלחות ארסית ואגרסיבית בבאים בשערי הפורום בחולשתם. לאפשר אלימות מילולית טהורה זה כבר לגמרי עניין של ניהול
.

תודה באמת!

כבר התחלתי לחשוב שאתם רגילים לזה ואין כאן שום חוקים.... ואני רואה שכולם שותקים לה משום מה.

פשוט לפני שבאת

והתחלת להזין את ה
מדי יום כמו טאמאגוצ'י, נבוט זעיר בראש פעם בתקופה היה מספיק כדי לרסן את הדבר הזה.
אבל עכשיו ספק אם אפשר יהיה לדחוף את הג'יני חזרה לבקבוק בלי הליתיום
.

זה
זה

אם זה מקלל כמו טרול, רע לב כמו טרול, זה כנראה טרול. ואני לא יודעת מה החוקים שלכם אבל בדרך כלל יש כאן כל כך הרבה סובלנות לטרולים מצד המנהלים?

V i n a

New member
כפרע

מארק טוויין אמר את זה הכי יפה..

“Dont argue with an Idiot.. they drag you down to their level and beat you with experience.”

קארניו

New member
מעניין מאיפה לקחת או הבנת שמישהו חושב

שהיא צריכה לקחת אחריות על המעשים שלה בגיל טיפש-עשרה .....
אף אחד לא טען את זה בשרשור הזה (וגם לא אני!) אז למה סתם לפרש דברים בצורה לא נכונה ?

קארניו

New member
תרגעי מהר את וחברותייך הצדקניות!!!

כל הבוקר כולל את ירדתן על הבחורה וצחקתן ממנה
ועכשיו את מעיזה לפתוח את הפה שלך
עליי?
קחי מרחק ממני, שכונה שכמותך ! לא חייבת לא לך ולא לאף אחד כאן שום הסבר
ותכניסי את זה היטב למוח הציפור שלך .

את מפרשת את זה כירידות

כי את לא מספיק חכמה להבדיל בין ירידות, לאנשים שכן מעוניינים לעזור לה ומנסים להעיר אותה בדרכם ולא מתחילים לתקוף אותה בטענות שהסיפור שלה לא אמיתי והיא שקרנית, בדיוק כמו שעשית לאישה שכתבה כאן על החבר שלה שכבר לא מתייחס אליה. וגם זה נוח לך לפרש את זה כירידות כי אז את נותנת לעצמך לגיטימציה להתחיל לתקוף ולקלל כמו משוגעת

Aski7

New member
גם את

והרכיבה (למען גב בשבילך) הבלתי פוסקת על סיכסוכים בין ותיקי הפורום לא הופכת אותך לצדקת.

אלא לפתטית.
והרי טפילה שכמותך זיהתה שעדיף וכדאי להתלקק ולהתחנף אחרי ״זקנות״ הפורום על מנת לזכות באהדתן ותמיכתן שהרי נאמר : אויבו של אויבי הוא חברי. וכן לשכפל תגובותיהן בשרשורים על מנת להישמע כמותן (ומכאן ומחוסר הכשרון שלך ניחר השכתוב הזול והעלוב או שכמו שאייבורי אמר - קלישאתי!)
אממן אינן שמה לב שאת רק כלי ותו לא.
אני מציע שאמרי פעם אחת את הנושא וחדלי.

קארניו

New member
עזבי , אל תעני לה

חבל שהיא תתחיל לקרצץ גם לך . הרי כשהיא מתאהבת או שונאת קשה לעלוקה
הזו להרפות .

למעלה