מה עליי לעשות?

Aski7

New member
אני עונה לה

כי אני מרגישה כשאני קוראת שרשורים וביניהם תגובותיה שהיא פשוט חסרת מודעות עצמית לחלוטין.
אני משייכת זאת לטיפשות וקשה לי להיות סלחנית לטיפשות.

קארניו

New member
טפשות זו מחלה חשוכת מרפא

איינשטיין כתב עליה: "יש רק שני דברים אינסופיים: היקום והטיפשות האנושית. לגבי
הראשון אני מסופק."

אין דבר היא עושה לכל הצדקניות המניפולטיביות את העבודה השחורה . בעיקר למפלצת
שמתמרנת אותה ביעילות אבל ללא תוחלת כי אני מכאן לא מתכוונת ללכת למגינת ליבה של
המפלצת ולמרות כל המאמצים שהיא עושה כדי שאלך אני נשארת!

Aski7

New member
כן את צודקת

להתחתן בגיל כל כך מוקדם זה באמת ״נורא״ נכון?
וה״סיבות המיוחדות״ הם לדוגמא ילד לא מתוכנן?
אני מאמינה שגם אחרי זה אפשר למצאו גבר ראוי!
והילדה אם רק תרצה יכולה להלחם על ההשכלה הזו! זה תלוי בה!!
לא מסכימה איתי?

אני מריחה פה הזדהות מצידך.

כבר כתבתי

ולא אחזור על זה שוב - אני מתדיינת רק עם אנשים שיש להם אג'נדה עניינית ועצמיות מגובשת

Aski7

New member
או יקירתי

הבנת יפה מאוד שאני לא מנסה להתדיין איתך.
ההקדמה של שאלות והמסקנות בתגובתי הם רק תפאורה למסקנה האמיתית: אני מריחה פה הזדהות!!
ולפי תגובתך קלעתי בול.

נו באמת

חצי מהעצות לא רלוונטיות למגזרים מסויימים.
מה, נולדת אתמול?
לא רוצה לייעץ לאף אחת משהו שעלול להרחיק אותה מהמשפחה שלה ומהקהילה שלה בלי לפחות לגרום לה לחשוב היטב על ההשלכות.

אייבורי

New member
בעיה

מערכת המשוואות שלי לא מתקיימת במימד החמישי

ואיננה יכולה לאבחן בעיות מדע בידיוני

nirity1

New member
וואי נרשמת לתפוז

במיוחד כדי לספר את המעשיה הזו ? נשמע כמו סרט מצרי ליום שישי ( אם משהו כאן מבוגר מספיק כדי לזכור את זה.... )

למה את לא רוצה להתגרש?

אם הסיפור שלך אמיתי, איזה סיבה יש לך להתעקש שאת לא רוצה להתגרש? ולמה את לא עונה כששואלים אותך איפה אתם גרים, אולי יהיה קל יותר להבין את הסיפור שלך אם תתני רקע. וכמו שאמרו לך חבל שאת משקיעה אנרגיות בלתקוף כאן אנשים במקום לפרט יותר את הבעיה שלך ולקבל עזרה.

מסובכת

New member
במידה והסיפור אמיתי אז תסבלי בשקט

את כותבת שאינך רוצה להתגרש בכדי לא להיות בודדה כי משפחתך
כולם במערכת זוגית, אז בגלל סיבה זו את לא רוצה להתגרש, אז מה שנשאר זה להישאר ולסבול ולהישאר מסכנה.

כי אחרת, אני לא רואה אופציה אחרת לקשר המת הזה.
איזה גיל הוא בעלך (אם בכלל אפשר לקרוא לו בעל, אולי ג׳גולו)? 46?

את לא למדת בחייך? משפחה דתית?
אומנם מקובל במגזר הדתי אבל עדיין שום דבר לא מצדיק חיים כמו שלך.
עדיף לגדל ילדים לבד מאשר לחיות עם ״משפחה״ שכזו.
ועל הדרך לקבל שלל ״קינוחים״ כגון: דיכאון, מחלה נפשית, ועוד מחלות מדבקות וילדים שילמדו להרביץ כי אין להם מושג מה זה כבוד ועוד ועוד.

אז בהצלחה לך בחיים שבחרת (בחרת לא להתגרש).

Aski7

New member
אני מכירה מישהי

ושמה שירה,
התאהבה בערבי ישראלי..
רק שהם כיום לא גרים בחו״ל אלא בכפר.
מה שכן אביה מתכחש לה ואמה בוכה בכל שיחה.
ושירה? שירה בחרה איפה ועם מי היא רוצה לחיות.
עם סוחר נשק ערבי שהוא גידל מאז שהיתה בת 16.5 והוא היה בן 28 (אולי 27)

מעולם לא ריחמתי עליה.

Aski7

New member
ביותר

בחורה יפיפייה שפשוט ״התאהבה״ בצורה אובססיבית והבחור דאג לבגוד בה על ימין ועל שמאל
עניין הילדים לא ידוע לי (ירדתי מהארץ)

Aski7

New member
וזו הסיבה שאיני מרגישה רחמים

הבחור ישב בכלא בגד בה והיא בעקשות טיפשית הסתכסכה עם כולם והגנה עליו בזמן שהוא התבדח מאחורי גבה (לפחות איפה שעבדתי) עליה בלי רחמים.

קארניו

New member
תשמעי

גם אם זו לא אותה בחורה אני לא מרחמת עליה. אבל אין לי שום התנגדות
שכל יפות הנפש מהפורום פחחחחח ידאגו לה .

את העניין הזה של צאטים

למטרות סקס אני עוד יכולה להבין. יש כאלה שזה לא כיף להם לאונן מול סתם סרט לבד בדד, אז הם מייצרים 'אינטראקציה' עם עוד שחקנים.
אבל לאונן מול פורום שלם דינמיקות של ערוץ ויוה
? ואת אשכרה מגיעה מזה
?

אבל במה אנחנו פשענו, ריבונו של אלחנדרו?

אם רק אייבורי היה עושה את העבודה שלו כל זה לא היה קורה!

Aski7

New member
תראי

סיינטולוגיה היא תורה רוחנית עיונית ומעשית, אשר נוסדה ופותחה על ידי ל. רון האברד. השם "סיינטולוגיה" משמש גם שם כללי לרשת בינלאומית של ארגונים שהקים האברד כדי להפיץ את התורה, שאותה הגדיר כדת. סביב תורת הסיינטולוגיה והתנועה יש מחלוקות ופולמוסים רבים בכל רחבי העולם.
הסיינטולוגיה מציעה שיטות טיפול שונות, המכוונות לשפר את היכולות הרוחניות והפיזיות של בני־אדם, לסייע להם בהתמודדות עם מחלות פסיכוסומטיות ולהגיע לצלילות תודעתית. טענות אלו לא זכו עד כה לגיבוי מחקרי בלתי-תלוי. תחקירים ופרסומים בכלי תקשורת‏[1] ובירורים שנערכו על-ידי ועדות חקירה במדינות שונות, ובהן אוסטרליה,‏[2], ישראל‏[3] וצרפת,‏[4] דחו את הטענה ליסוד מדעי איתן לסיינטולוגיה, והגדירו אותה כת. ועדות החקירה והתחקירים אף הצביעו על שימוש בשיטות של מניפולציה פסיכולוגית בסיינטולוגיה. הסיינטולוגיה הוכרה באופן רשמי כמוסד דתי או כמוסד ללא כוונת רווח על ידי ממשלות ובתי משפט במדינות רבות ובהן ארצות הברית, גרמניה, רוסיה, איטליה, ספרד, פורטוגל, הונגריה, שבדיה, הודו ,דרום אפריקה ואוסטרליה.‏[5] דו"ח תעסה-גלזר בישראל הגדיר את הסיינטולוגיה ככת, אך ההגדרה לא הובילה לפעולות מעשיות רשמיות כלשהן כנגדה.‏[6]

אבל מה לעזאזל הקשר????

למעלה