מה עליי לעשות?

shira b 20

New member
מה עליי לעשות?

שלום,
אני בת 20 ,נשואה 3 וחצי שנים, אמא לשתי ילדים (2 ועשרה חודשים) (שנה ושבעה חודשים) והשלישי בדרך (יוולד בסוף אוקטובר) ואני גרה בחו"ל (עקב עבודה של הבעל) .
לפני הנישואים היחסים ביינינו היו סבירים, הוא היה בחו"ל ואני בארץ.
היינו מדברים בטלפון שעות, בעלי דיי פרימיטיבי, הוא מקנא שאני מדברת עם בני דודים או עם גברים אחרים.
הוא לא מרשה שיהיו לי ידידים, לי אישית זה לא מפריע.
אחרי הנישואים נכנסתי ישר להריון, עזבתי את הארץ ישר אחרי החתונה. (המשפחה שלי נמצאת בארץ, רק ההורים שלו פה איתנו. )
בחודש חמישי להריון הגעתי לארץ לבדיקות, היתה לנו מריבה ענקית, הוא נסע בחזרה הבייתה ואני נשארתי אצל ההורים.
חודשיים אחרי שילדתי השלמנו, חזרתי הביתה, היחסים בינינו היה שוב סבירים.
גיליתי שהוא בוגד בי לפני שהגעתי לארץ, ושוב גיליתי שהוא בוגד אחרי שחזרתי (הפעם עם בחורה אחרת)
הבעל היה מרים עליי יד לפעמים, נכנסתי למין דיכאון, הרגשתי בודדה.
אחרי כמה חודשים שוב נכנסתי להריון, נסעתי לארץ לעבור את מהלך ההריון שם (הרפואה פה גרועה!!)
הוא היה בא לבקר לפעמים, היינו מדברים בטלפון, הלכתי לייעוץ אישי שדיי עזר לי לצאת מהדיכאון.
ילדתי ושוב אחרי חודשיים חזרתי הביתה. (המשפחה שלו חיה איתנו) שוב גיליתי שהוא בוגד בי , היו לנו מריבות, המשפחה שלו תמכה בו שוב אני נשארתי בודדה.
אחרי כמה חודשים המשפחה שלו עברה לדירה אחרת, היחסים בינינו השפתפרו, יש לי עוזרת בבית שיוצאת איתי, ושומרת על הילדים שאנחנו יוצאים.
הינו יוצאים פעם בשבוע למסעדה או סרט.
שוב נכנסתי להריון נסענו לארץ לסקירת מערכות ובדיקות, גילו אצלי חיידק בשתן (הוא הגיע ממנו ) ומאז אנחנו בכלל לא שוכבים, רק מדי פעם עם קונדומים.
אני כל היום בבית עם הילדים. הוא בעבודה מהבוקר עד 9 או 10 בערב, לפעמים הוא יוצא עם חברים וחוזר מאוחר.
לי אין חברות. עם אמא אני לא מדברת על זה כי זה סתם מכאיב לה ומכניס אותה לדכאונות... וכשבעלי מגיע הביתה הוא עסוק בפאלפון.
אנחנו בקושי מתקשרים והפעם האחרונה ששכבנו הייתה לפני חודש.
אנחנו רבים מלא! ואני מרגישה בודדה, ואין כם מי לדבר, הוא אישית לא מבין אותי ואומר שאלו סתם הורמונים של ההריון ושזה יעבור.

אני ממש לא רוצה להתגרש!!

V i n a

New member
היי שירה

בחיי, ריטואל מוזר..

כל פעם שאת מגלה שהוא בוגד בך, את נכנסת להריון..
מהרושם שקיבלתי מבעלך, בקצב הזה תמצאי את עצמך מגדלת שבט קטן של Wife Beaters לפני שתספיקי להבין מה קרה.

את ההריונות שלך את מעבירה בארץ (אם הבנתי נכון), ואז את חוזרת לבעל מכה, בוגדני, קנאי ברמות חולניות (בני דודים? wtf) שלא רואה אותך ממטר.
את חסרת מעגל תמיכה משלך, בודדה במאבק מולו ומול משפחתו, והדבר הכי טוב שקרה לך לאחרונה זה שנדבקת בחיידק בשתן. (סופסוף קונדומים).

יקירתי, דבר ראשון ולפני הכל - את חייבת להפנים. תינוקות לא מהווים פתרון לזוגיות חולה. חסל סדר בגידה=הריון.

דבר שני ולא פחות חשוב - את מוכרחה להתייעץ עם הגורמים המתאימים ולנטוש בדחיפות את הניאנדרטל החשוך שאת נשואה לו.

אני לא מבינה בענייני גירושין, את זה אשאיר למבינים. מה שאני ממליצה לך לעשות כצעד ראשון זה לארוז את הפקלעות שלך (הריונית או לא)
ולצאת משם. חזרי הביתה להורים, ומשם תתחילי לתכנן את שארית חייך וחיי ילדייך.

בהצלחה.

ChinoShoko

New member
ומה עם טיפול?

זה נראה שאתם תמיד מציעים לאנשים טיפול , והיא נשמעת כמו מישהי שבאמת צריכה את זה. או שלא?

V i n a

New member
נתון לויכוח.

במצב בו היא נמצאת כרגע, לראות עיניי - טיפול זה השלב האחרון ברשימה.
קודם נראה אם הילדה היולדת יכולה לעצור את קצב ההשרצות, להבין שהבעל שנישאה לו בגיל הטיפשעשרה לא משחק יפה, ולשבור את הכלים.
נתקדם משם.

Ricca

New member
היא לא צריכה טיפול,

היא צריכה עו"ד ומרשם לגלולות.

המציאות שלה מחרידה, והיא כל כך צעירה.

shira b 20

New member
היי וינה

ותודה על התגובה.
ההריון הראשון היה רצוי, השני היה לא רצוי והייתי עם טבעת ובכל זאת לא עזר.
והשלישי היה הזוי הייתי אחרי כריתת חצוצרה והרופאים אישרו שיהיה לי בעיות להיכנס להריון מינימום שלוש שנים.
אחרי שהטבעת נפלה נכנסתי ישר להריון.
מה שבטוח הפלה לא מקובלת בשום פנים ואופן.
רשמתי כבר שבהריון הראשון הייתי אצל ההורים, והיה לי דיי רע שם קשה לפרנס שלושה ילדים, והרגשתי דיי נטושה, היה לי קשה לראות את האחים שלי עם הנשים שלהם ורק אני לבד.
בגלל זה אני לא רוצה להתגרש. אני לא ישקר, יש לנו גם ימים יפים. הוא אבא טוב, הוא אוהב את הילדים.
מי יאהב את הילדים שלי כמוהו?

קארניו

New member
קשקוש בלבוש - הריון אחרי כריתת חצוצרה

זמן ההמתנה נע בין חודש לחצי שנה כשהמומלץ הוא 3 חודשים אחרי הניתוח ולא 3 שנים (ועוד במינימום) כמו שכתבת!!!

וואי , גם הטבעת נפלה , כריתת חצוצרה, פורייה כמו חתולה ולקינוח גם חיידק בשתן ......

V i n a

New member
חמודה, תירוצים לא כאן.

אני מבינה שהתחתנת צעירה, אבל אם את לא מצליחה לעשות סקס בלי להכנס להריון - פשוט סגרי את הרגליים.
ולשאלתך, את תאהבי את הילדים שלך.. אבל גם אני מתחילה לקבל את הרושם שמשהו כאן לא אותנטי.

איפה בעולם אתם גרים?

נומלה

New member
מי יאהב את הילדים שלי כמוהו?

אני רק שאלה:
מתי בדיוק יש לו זמן לילדים אם הוא בעבודה כל יום עד 9-10 ולפעמים יוצא עם חברים? הוא יודע איך קוראים לילדים?

shira b 20

New member
מאכזב!

ממש ממש מאכזב מה שהולך פה.
במקום לעזור לבן אדם בצרה אתם כולם מנסים להיות חכמים גדולים ולנסות למצוא מה לא הגיוני בסיפור.
אם רשמתי שהרופאה אמרה 3 שנים מינימום, אז הרופא אמר ואני דיי מסתמכת על זה.
שמתי גם טבעת והיא נפלה אחרי שישה חודשים.
וכן מה לעשות פוריה כמו חתולה, עובדה ישר אחרי הפעם הראשונה ששכבנו נכנסתי להריון...
ואפשר להיכנס להריון עם חיידק בשתן, עובדה בהריון השני נכנסתי והיו תאומים אחד ברחם ואחד לא , בגלל זה עברתי כריתת חצוצרה. וההריון מחוץ לרחם נגרם בשל בחיידק !
ברור שאני יאהב את הילדים אבל זה לא מספיק!
הילדים קמים בתשע בבוקר, הוא יוצא ב 10 וחצי.
יש את השבת שהוא איתם!
מספיק זמן כדי שהוא ילמד את השמות שלהם?

פורום הזוי, אנשים הזוים!

קארניו

New member
אולי מספיק עם השטויות?

הרופאה לא אמרה לך 3 שנים ואני בטוחה בכך

-ואני לא אמרתי שאי אפשר להיכנס להריון עם חיידק בדרכי השתן ! אין קשר !
-והריון מחוץ לרחם לא נגרם בגלל חיידק בדרכי השתן כמו שצפצפת ! שטות מוחלטת ! הריון
מחוץ לרחם יכול להיגרם בגלל דלקות חוזרות בחצוצרות ו/או זיהומים
חוזרים
באגן.
-ואת החיידק בדרכי השתן לא קיבלת מבעלך כי זה חיידק שאינו מדבק , אלא אם כן הוא הדביק אותך
במחלת מין !
אז נא להפסיק לבלבל !

shira b 20

New member
ואווו אמא

איך עלית על השקרים שלי?
אני ממש בשוק ממך את כל כך חכמה !!!
לכי חפשי מותק,בחורה בת 36 חסרת חיים שכל היום בפורום ומנסה להיות צודקת.
את לא רופאה רק סתם מעפנה שמסתמכת על מה שרשום בגוגל.

chenby

New member
מה את מחפשת לשמוע כאן?

רק שיגידו לך שאת צודקת ומסכנה והחיים רעים אלייך?

V i n a

New member
לא עם הגרזן..

ילדונת, אם תקחי רבע מהכעס הזה ותפני אותו למקום הנכון - אולי תצליחי ליצור תמונת חיים הרבה פחות עגומה מהנוכחית שלך.
תראי כמה אנרגיה ועצבים את משקיעה כדי להוכיח אותנו, להתנגח איתנו, לנזוף בנו.. יש לך בעיות הרבה יותר גדולות מאיתנו כרגע.

באופן אישי, אותי לא מעניין אם הטבעת נפלה אחרי חודשיים או אחרי שעתיים, ולא אם הרופאה כן או לא אמרה, ואם החיידקים מדבקים או לא.
אותי מעניין דבר אחד.. המשפט שעליו את חוזרת בתוקף. "אני לא רוצה להתגרש".

כשאת מספרת לנו על נישואי בגיל 16.5, בגידות חוזרות ונשנות, הריונות חוזרים ונשנים, קנאה מטורפת ואפילו מכות, ואז אומרת שאת לא רוצה להתגרש..
את סוגרת לי, באופן אישי, את הדלת לעזור לך.. מבזק חדשות: אנשים מבוגרים לוקחים אחריות על הבחירות וההחלטות שלהם.
החלטת לא להתגרש? לא צריך, את לא חייבת.

תמשיכי להמליט ולקבל מכות, תמשיכי לאכול חרא ולבקש תוספת ושיהיה לך לבריאות.

קארניו

New member
חתולה, לא לשרוט !

אל תשכחי שלא החיים שלי עומדים על הפרק אלא שלך ! ואני לא צריכה להיות רופאה כדי
להבחין בטעויות שהעלית כאן בדיוק כמו שאני לא צריכה להיות פסיכולוגית ויועצת נישואים כדי
לראות שהנישואים שלך בזבל ואת לא יותר מאשר חתולה עלובה ונבגדת שממליטה בלי הפסקה .

shira b 20

New member
מאכזב!

ממש ממש מאכזב מה שהולך פה.
במקום לעזור לבן אדם בצרה אתם כולם מנסים להיות חכמים גדולים ולנסות למצוא מה לא הגיוני בסיפור.
אם רשמתי שהרופאה אמרה 3 שנים מינימום, אז הרופא אמר ואני דיי מסתמכת על זה.
שמתי גם טבעת והיא נפלה אחרי שישה חודשים.
וכן מה לעשות פוריה כמו חתולה, עובדה ישר אחרי הפעם הראשונה ששכבנו נכנסתי להריון...
ואפשר להיכנס להריון עם חיידק בשתן, עובדה בהריון השני נכנסתי והיו תאומים אחד ברחם ואחד לא , בגלל זה עברתי כריתת חצוצרה. וההריון מחוץ לרחם נגרם בשל בחיידק !
ברור שאני יאהב את הילדים אבל זה לא מספיק!
הילדים קמים בתשע בבוקר, הוא יוצא ב 10 וחצי.
יש את השבת שהוא איתם!
מספיק זמן כדי שהוא ילמד את השמות שלהם?

פורום הזוי, אנשים הזוים!

למעלה