מה עליי לעשות?

shira b 20 שימי לב!

אני מבין שאת חרדית.קחי עצה בעדה שלך- רק הם יבינו אותך לאשורו
ורק עצה מהם תתקבל על דעתך!!! הפורום הזה זה ?סדום ועמורה> לשמו!
שומר נפשו ירחק-ויפה שעה אחת קודם! שבת שלום לך בת ישראל !!!

קארניו

New member
החרדים לא מתחתנים

לפני גיל 18 ואפילו מקפידים על כך! אז על סמך מה החלטת שהיא חרדית?

קארניו

New member
אני מציעה

שתמשיכי לעשות ילדים כמה שיותר
ואגב,
הסיפור שלך מאד עצוב וממש נוגע ללב

ChinoShoko

New member
אין לי מטוס

ולמה מכוער? לא חשבת שאני מכוער כשניסית לבדוק אם אני פנוי או לא במסרים

ChinoShoko

New member
מאמי למה את משתוללת?

זה בטח לא חוכמה לקרוא לי מכוער פתאום , כשלך אין את האומץ להעלות תמונה של עצמך.

לא צריך להשתולל עליי רק כי לא התייחסתי אלייך במסרים.
תעלי תמונה אם את גבר. ואת יודעת שאת גבר.

ChinoShoko

New member
למה ככה?

אולי אני לא מלאך , אבל אני לא מאמין שעד כדי כך חטאתי. רעה

קארניו

New member
ובפעם הבאה כשתבוא/י עם מעשייה חמודה שכזו

תקפיד/י על כל הפרטים כמו למשל

שחיידק בשתן אינו מדבק!!! שלא לדבר על הגיל ושאר הירקות ......

אה, זה פשוט

תסעי ללדת בארץ, תריבו, אחרי חודשיים תשלימו, את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה לכם ריב גדול, אחרי חודשיים תשלימו את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה לכם ריב גדול, אחרי חודשיים תשלימו את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה לכם ריב גדול, אחרי חודשיים תשלימו את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה לכם ריב גדול, אחרי חודשיים תשלימו את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה לכם ריב גדול, אחרי חודשיים תשלימו את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. אז תבואי לארץ לעבור פה את ההריון, יהיה לכם ריב גדול, אחרי חודשיים תשלימו את תחזרי לחו"ל, תגלי שכאשר היית בארץ הוא בגד בך ואחרי כמה חודשים תכנסי להריון. להמשיך?

niva99

New member
ככה זה כשמתחתנים בגיל 16.5

ישר מביאים לעולם "שתי ילדים".

ולמה את לא רוצה להתגרש מבעל פרימיטיב אשר בוגד בך כל הזמן, שאתם לא מתקשרים ורחמנא לצלן לא היה מכחול בשפורפרת חודש שלם?!

יש משהו קריטי שאת לא מספרת לנו

ואנחנו לא יכולים לעזור לך בלי המידע.
הרי ברור לך שרוב האוכלוסיה הלא פרימיטיבית לא נשואה+3 בגיל עשרים. אז עד שתפסיקי להסתיר את הרקע שלך לא ברור לי למה את מצפה כאן.

Ricca

New member
ולמה הרקע של משנה בדיוק?

אפשר להניח שהיא מגיעה מרקע מאוד מסורתי. זה משנה משהו?
אם היא ערבייה או קווקזית או חרדית, זה אומר שהיא צריכה להישאר איתו ולסבול?

נומלה

New member
כי בלי קשר

למה שאת או אני חושבות על איך צריכים להיראות החיים, רק מעטים יעשו שינויים שיעמידו אותם בקונפליקט גדול מאוד עם סביבתם.. כאשר הרקע של האשה המדוברת הוא אחד מאלה שפירטת, הסיכוי שהיא תעזוב את הזוגיות הוא מאוד קטן. ואם תשימי לב גם הגברת שבאה לכאן לא רוצה להפרד. אין לה מספיק עוצמה אישית להתמודד עם חיים עצמאיים. חלק מזה זה רמת השכלה נמוכה שאני מהמרת גוררת רמה כלכלית ממקורות אישיים ששואפת לאפס וחלק מזה יתכן שזה מחסור בסביבה תומכת.

למעלה