מה עושים עם הדירה ?

משלוח ימי - בהחלט ../images/Emo70.gif

מיכל, מסכימה איתך בכל ליבי. כך עשינו במעבר לקנדה וכשהגיע המשלוח, לא היה אפילו פריט אחד שחשבתי אותו כמיותר. זהו מהלך עליו אני ממליצה מאד. לדעתי, יש בזה גם מן החסכון הכספי, שכן גראז' סאיילס עדיין לא כל כך פופולריים בארץ ולכן, למעט לתת/למסור את הרכוש שלך כמעט ולא ניתן לממש את ערכו הכספי ועל כן כבר עדיף לקחת איתך ולהנות ממנו. ויותר מזה: במיוחד כשיש ילדים, הפריטים המוכרים מן הבית עושים הבדל גדול לילדים שצריכים להסתגל לכל כך הרבה חידושים. למעט פריטי ענק, אני שלחתי במשלוח הימי את כל הצעצועים והספרים של הילדים שלי - לא היה גבול לשמחה שלהם, כשהגיע המשלוח! וזה לא שווה...????!!!

babajos

New member
עשירים זה יחסי

היי הייתי רוצה להעיר הערה קטנטונת למחשבה את אמרת שאתם תגיעו עשירים ואת יודעת זה מאוד יחסי דירה זה אחלה נכס אבל לא הייתי אומר שזה יכניס אותך לקטגוריית עשירים בקנדה מאחר ומחירי הנדלן פה עלו מאוד, לא שאני לא אומר שזה לא השקעה טובה אבל כבר לא כל כך זול ואם תקני פה איזה בית ותרהטי אותו ותקנו איזה מיניבן משפחתי נחמד מהר תראי שהמושג עשיר הוא זמני בלבד אלא אם את יודעת ששניכם תתסדרו עם עבודה מהר ולא תצטרכו "לטחון" את יתרת כספכם שזה קורה מהר אם לא שומרים בשישים עיניים. למחשה יוסי

morhan

New member
ל babajos: אתה צודק ../images/Emo45.gif

תודה על ההערה. הכוונה שלי היתה, שאם נמכור את הדירה, נהיה עשירים יותר מאשר אם לא נמכור אותה. אני חושבת שאנחנו (גם אם נמכור) רחוקים מהגדרת העושר בקנדה, כי אני יודעת שהכסף נוזל בהתחלה כמו מים: חינוך לילדים, בריאות, אוטו, שכ"ד וכו', ובהתחלה לא כ"כ קל למצוא עבודה. נשתדל ל"שמור עליו בשישים עיניים"... מורן

Go West

New member
מיניוואן זה איכס ../images/Emo3.gif

אם חייבים יותר מקום ממכונית סדאן אז רק SUV! ואגב, לכל הטורונטואים, אתם יודעים שמתקיימת עכשיו תערוכת הרכב הגדולה של קנדה? יש עוד כמה ימים, אם עדיין לא ראיתם, זה מאד מומלץ.

Go West

New member
לא הבנתי את הנקודה שלך

הוויכוח הזה ישן ככמעט כמו ימי המכונית הממונעת. לעצם העניין כאן, למיניוואן יש את כל החסרונות של SUV בלי רוב היתרונות.

michalbc

New member
לא מסכימה עם דעתך

האם קראת את כל הכתבה ? זה נורא פשוט: SUV זולל דלק והוא לא כל כך בטיחותי כמה שחושבים. בנוסף לזה במיניואן נכסים שבעה איש בכיף הוא עושה פחות רעש ויושב יותר טוב על הכביש. SUV זה ענין של תדמית .... אישית אני מעדיפה שהאויר שהילדים של ינשמו איור יותר נקי ולכן אי גם טורחת להביע את דעתי

למעלה