מה עושים בחג?

נועם@בת

New member
אני דוקא ירדתי בזמן הטיפולים

עד לא מזמן הייתי שחיפית למדי. בזמן הטיפולים אמנם התנפחה לי הבטן אבל בחודש הפסקה היא היתה יורדת. במאי עברתי את הטיפול האחרון שאחריו יצאתי להפסקה עד להודעה חדשה. לאט לאט שמתי לב שעל הבטן צמח לו איזה פאוץ קטן של שומן
. ומאחורה מישהו הדביק לי תחת במידה גדולה משלי, שלא נדבר על הירכיים שתפסו עמדה. למען האמת זה נראה לא רע הקימורים האלה, רק שהפאוץ' על הבטן נהיה כבר צ'ימדן
ושום בגד לא נסגר עלי. בקיץ הקודם חזרתי מחו"ל עם גרדרובה לא רעה, רוב הדברים לא עולים עלי, ואלה שכן עולים לא נסגרים. כנראה הדרך היחידה להוריד את זה היא לחזור לטיפולים
. נועם ~שקנתה היום בקרייזי ליין מכנסים מספר 42 במקו0 38-40~

חבובי

New member
אני עליתי 2-3 ק"ג....

האמת שאני נלחמת להוריד אותם (פוליציסטית שחייבת לרזות...), ובכל פעם שאני מצליחה הם עולים בחזרה. האמת שאני לא שמנה, (מידה 38-40) אבל הבטן... אני פוחדת שישאלו אותי... ולי אין את ההורמונים להאשים (לפחות לא כרגע...) ובזמן האחרון גם לא הגעתי לשיעורי ההתעמלות, אז בכלל מצבי רע...

אפרסקה

New member
בחגים בבית הכנסת חטפתי התכוצות שריר

התכווצות שרירים בבטן, מרוב שפחדתי שישאלו אותי אם אני בהריון... זו הייתה סיטואציה מצחיקה ומוזרה. הייתי בבית הכנסת של הורים שלי (ברוב ימות השנה אני לא הולכת) ראיתי בנות שלא ראיתי לפחות מראש השנה שעברה חלק בכלל לא ידעתי שהתחתנו כולן אבל כוווללןןן היו או עם תינוק או עם בטן ענקית אני הייתי עם הבטן הקטנה שלי (לא מטיפולים... משוקולדים) והרגשתי מיליון עיניים סורקות לי אותה ומצקצקות... יותר טוב מכל שיעור אירובי, תאמינו לי, איזה שרירי בטן נהיו לי

מם 1971

New member
../images/Emo3.gifמכירה את שריר הבטן היטב

תמיד כאשר אני סביב אנשים מצפים (תאמינו לי אני יותר) אני מכניסה את הבטן היטב היטב כי כבר כל כך הרבה איחולים קיבלתי וכל איחול כזה צובט עמוק בפנים.

צוקה1

New member
חמודה שלי vif ,ההודעה שלך גורמת לי

לשילוב מוזר של צחוק ודקירה חדה.הצחוק שלי אולי בגלל האופן שבו את מציגה את הדברים ועל זה כבר מגיע לך כל הכבוד .כבר קרה לי מקרה דומה שהייתי באיזה שהוא אירוע וקרובת משפחה שאלה אם אני בהריון (הייתי אז שמנה ובמצב רוח על הפנים אז ממש הייתי צריכה אותה על הראש ) . ..וככה ביני לבין עצמי אני תוהה מה זו ההתנהגות הזו של האנשים? באמת באמת שאין לי ספק שתגובת השמחה הייתה אמיתית והגיעה ממקום טוב ונקי יחד עם זאת יש מה שנקרא כישורים חברתיים ורגישות חברתית שלא תמיד אנשים מצטיינים בהם גם אנשים שברגיל הם נחמדים בעליל . צוקה שנואמת היום משום מה?

פליאה 4

New member
לא השמנתי אבל יש לי שאלה

אני שוקלת בסביבות 52-54 ויש לי קצת בטן קטנה שמאוד מפריע לי לפני החתונה תמיד הקפדתי ללכת עם הבטן בפנים ועכשו שאנו מנסים להכנס להריון אני לא עושה זאת יש לי כל הזמן תחושה שזה גורם לכיווץ הרחם ואמא שלי כל הזמן אומרת לי שאני צריכה לעשות ספורט כדי להרחיב את מקום הרחם שככה אני אקלט טוב לאמא שלי יש תאוריה שבגלל שאני רזה אני לא מצליחה להכנס להריון ואמרו לי זאת עוד כמה אנשים אבל שאלתי רופא והוא אמר שאין שום קשר יש בנות יותר רזות ממנו שנקלטו. חג אורים שמח!

vif

New member
|גם לי אמרו שאני רזה מידי אז השמנתי

ועדיין אני לא בהריון

7נתי7

New member
אני שמנתי וגם התנפחתי מהאיקקקלומין

ומהזריקות וזה די מתסכל האמת... מעולם לא היתה לי בטן ועכשיו יש ואני לא אכלתי כמעט יותר מהרגיל מה גם שאני אוכלת די בריא ולא ממש מתה על גאנקפוד אין מה לעשות זה מנפח גם אם אין תאבון אבל אחכ תבוא הבטן הענקית ממנה יצא תינוק חמדמוד או חמדמודה ונשכח הההההכל נתי

vif

New member
בשבוע ה8 היתה לי בטן וציצי של חודש

5 וזה פשוט לא יורד בבטן בציצי כמובן ירד ..ההיפך היה נחמד..הנפיחוות בבטן לא שיכת להריון או להפלה...חשבתי שאחרי ההפלה זה יעלם לאט לאט אבל בנתיים זה לא קרה למרות שאני לא זוללת בכלל והתחלתי ללכת לצחוק לנשום לקפוץ על במפרים להתעטש להרים דברים כבדים לקיים יחסי מין ...כל הדברים שלא עשיתי קודם כי או שחיכיתי או שהייתי.... בחיים לא היתה לי בטן וזה מה זה מוזר ..אבל לא אכפת לי רק שתגדל עוד ועוד

פינקי33

New member
אתמול, תוך חצי שעה, נשאלתי פעמיים

מה עם הריון, פעם אחת ממישהי מהעבודה שאמרה ש"בטח יש לכם בעיה אם לא נכנסת עד עכשיו להריון" (נשואים 10 חודשים) ופעם שניה מהפדיקוריסטית שלי... קצת פרמיטיבית... שאלה אותי " מה, את לא רוצה ילד?" חזרתי ממש בדיכאון הביתה, איזו חוצפה יש לאנשים, איזה חוסר טאקט, אני לא רוצה ילד? מאיפה הבאת את זה, מה נראה לך? נמאס לי, פשוט נמאס לי מהשאלות והחטטנות וחוסר הטאקט של האנשים.

../images/Emo46.gifמה דעתכן על כך

שבת דודה שלי מתחתנת חודש הבא והיא בחודש חמישי . אני לא יודעת בדיוק איך אעבור ארוע משפחתי , עם כל העיניים הנועצות מבטים בבטני , השואלות " יש משהו .."? , בארוע בו אני נשואה כמעט 3 שנים עם כלום והכלה כבר בחודש חמישי
. אני מתפוצצת

דנדוש, מבינה אותך...

גיסתי התחתנה שנה אחרי בערך כשהיא בחודש שלישי, בתקופה זו הייתי בסוף "שמירה" בגלולות.. וחשבתי לעצמי תקופה קצרה אח"כ אולי אחרי שהיא תלד, למרות שהתחתנה אחרי (הרי אני שמרתי שנה) אני אכנס להריון.... בינתיים גיסתי אחרי 2 ילדים ושוב עכשיו היא בחודש שלישי (כן לילד השלישי שלה)!!

bapi

New member
../images/Emo41.gif קראתי את כל השרשור

בתחושות מעורבות של צחוק
ובכי
אני בכלל קמתי היום כנראה בצד הלא נכון
אז אני חייבת לשתף אתכן בחלום שהיה לי בלילה
לא כל הפרטים חשובים אז אני אגיע ישר לנקודה המרכזית בחלום והיא שכולם סביבי בהריון
בחלום אני מספרת לחברה על עוד משהי שבהריון ואז היא מתייעצת עם מישהי נוספת ואומרת שכן, גם היא יכולה כבר לספר שהיא ....נחשו.... לא טעיתם - בהריון
אז אולי זה היה מנחם אותי קצת לדעת שזה היה רק חלום
אך מה מעיק העניין שזוהי בעצם המציאות שלי
ולהלן הרשימה החלקית של ההריוניות סביבי (שאני חייבת להוסיף שאני אוהבת את כולן מאוד מאוד
):
אחותי הגדולה (מס' 4 שלה)
גיסה א' (מס' 1 שלה)
גיסה ב' (מס' 2 שלה)
בת דודה (מס' 2 שלה)
חברת ילדות א' (מס' 1 ו- 2 שלה)
חברת ילדות ב' - ילדה לפני שבוע וחצי את מס' 2 שלה
חברת ילדות ג' - ילדה לפני חודש את מס' 2 שלה והיד עוד נטויה אבל לא אלאה אתכן ביותר מזה ותודה למי ששרדה עד כה בשלום
. אז לכל חברותיי היקרות פה בפורום
אין לי יותר מה להוסיף חוץ משיבוא יום וגם אנחנו נשתייך אליהן
~אמרה באפי שכרגע קצת קשה לה להאמין במה שהיא אומרת~

באפי, לא מזמן גם לי היה חלום משהו

בסגנון, לא זוכרת כל כך, כי אני כבר לא מייחסת חשיבות לחלומות הריון וזה בגלל שכבר חלמתי שאמא שלי בהריון (ואם אני זוכרת נכון שסבתא שלי בהריון) וכל מיני דברים מוזרים כאלה... וגם מבינה את רשימת ההריון שלך... וכמובן שאנחנו נשתייך להריון!!! מאחלת לך ולכולם המון המון המון המון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם יהיו פה ניסי חנוכה רבים
מקווה ומקווה

למעלה