מה עושים בחג?

אפרסקה

New member
באפי תאמיני במה שאת אומרת../images/Emo23.gif

בעיקר בגלל שאת אדם כל כך טוב ותמיד עוזרת ומעודדת וכשאת תודיעי על הריון אני אשמח בלי אף צביטה של קנאה!!! באהבה, אפרסקה.

אפרסקה

New member
ואפרופו חלומות ופישרם- תת מודע

לי יש חלום שחוזר על עצמו כבר כמה פעמים בחודשים האחרונים שנותנים לי לשמור על תינוק
ולא אומרים לי בפירוש אבל אני יודעת שזה מבחן לראות אם אני ראויה להיות אם, ואם אני אצליח אז אני אוכל לשמור על התינוק. ובהתחלה הכל בסדר אבל בסוף אני תמיד מאבדת אותו ויודעת שפיספסתי את ההזדמנות שלי. נו, כנראה שהתת מודע שלי משתולל...

מם 1971

New member
מוכר כל כך ../images/Emo7.gif

חלמתי על כך שנותנים לי להחזיק תינוקת קטנה עם פנים קטנים וציפוריים. בחלום אני אומנם לקוחת אותה ומחזיקה אותה, אך הרגשות שלי מסוייגים. גם אני התעוררתי בתחושה שפיספסתי הזדמנות, כמעין מבחן שלא עמדתי בו. דרך אגב, גם אני מייחסת זאת לתת מודע ולא לאיזה מסר קוסמי...

פליאה 4

New member
גם אני חלמתי חלום קצת שונה והוא

בערב שבת חלמתי חלום שאני בהריון ז"א אומרת שאני כותבת לכם בפורום שיש לי בטא 400 זה קטע טוב בחלום ובהמשך אני מספרת לכם שהבטא ירדה ואולי זה הריון כימי די חלום מוזר כל החלום אני בעצם רואה את מסך המחשב מולי והודעה שכתבתי לכם ואת התמיכה שלכם אבל אני עדיין מקווה שהחג הזה יעשה לי נס ומזל טוב חלומות שווא ידברו אבל שרק החלק הראשון של החלום יתגשם ועוד חלמתי בערב שבת אולי גם זה יביא מזל טוב חג אורים שמח לכולם

חבובי

New member
אני בזמן האחרון שוב חולמת

שנולד לנו תינוק... לפעמים אני אפילו מצליחה לראות אותו (הוא חמוד...) ותמיד זה בן... (מוזר לא? ומה עם בת? אני רוצה גם בת!!!) מקווה שהחלום יתגשם במהרה........

למעלה