אפשרי למצוא אבל זה עולה יותר חמודה
נגיד שתמצאי מחר לאנסר שנת 91 עם 80,000 ק"מ את באמת חושבת שזה יסתכם ב-25,000 ש"ח ?!?!?!?!? ממש לא נראה לי, אני בטוח שהבנאדם יבקש לפחות 30K. יש דברים בחיים שצריך להתפשר עליהם, אם תשאלי אותי אני מעדיף שהמכונית תעבור כמה ידיים ותעשה קילומטרז´ נמוך, מה עוד שהלאנסר מציעה אמינות טובה יחסית למחירה המצחיק. אל תתיאשי, לפני חודשיים ידידה שלי קנתה לאנסר כחולה (נראת כמו חדשה), יצאה עכשיו משיפוץ כללי, שנת 91 והיא מתפקדת מצויין (לא זוכר בגרוש כמה ק"מ), הנזק רק 20K ש"ח. עוד קצת סיפורים, לאבא של חברה שלי יש לאנסר 93, הוא כבר עבר את ה-180K ק"מ, בלי בעיות, היא קצת חלשה (בכל זאת היא לא חדשה) והוא קורע לה את הצורה, הם גרים בגבעת טל (קרית אתא), ד"א בגבעת טל יש את הקורבט מהאתר של מג´ישן, וכל יום לפחות פעמיים מגבעת טל לקריית חיים (הלוך חזור) ובסופי שבוע זה יכול להגיע ל5 או 6 פעמים (הלוך חזור) בשישבת, העיקרון הוא שזו מכונית טובה ולפי דעתי יותר חשוב כמה שפחות ק"מ. עכשיו שאלה, בלאנסר שדברתי עליה (180K ק"מ) כשמדליקים אותה יש רעש פשוט מחריד מהמנוע (מעין חריקה כאילו המנוע רוצה לצאת החוצה או משהו כזה), לפי דעתי זה נכנס לבעיות שמן מנוע הרי לוקח זמן עד שהשמן מגיע לכל חלקי המנוע, הרעש הזה לא חוזר יותר אחרי כמה שניות של רעש בהצתה, מה אתם חושבים ???