בנוגע ל-FEELER
אינני יודע את שמו העיברי המדוייק (חכה שניה, אני מרים טלפון לאליעזר בן-יהודה, חברש´לי מהפלמ"ח
) אבל בעבר יצא לי לקנות אחד עבור חבר טוב ובחנות "טמבור" מצאתי את זה... ביקשתי "FEELER", הוא כבר ידע על מה אני מדבר (יש באינצ´ים ויש במילימטרים). לפי המידות שרשומות לך בספר (היינס וכו´) תקנה את הפילר המתאים (אינץ´/מילימטרים). לפי מספר אתרי אינטרנט ראיתי קיים "פילר" נפוץ ("רגיל") וקיים "פילר" שנקרא "WIRE FEELER GUAGE" שהוא בעצם "חוט" ולא "משטח" בעובי מסויים - טוענים (באינטרנט) שזו "טעות נפוצה" לבדוק מרווח אלקטרודות עם FEELER רגיל ולא WIRE FEELER...אינני יודע עד כמה זה נכון, אבל אם אין באפשרותך למצוא WIRE FEELER, עדיך לכייל עם ה FEELER הרגיל מאשר בכלל לא. אם המרווח גדול מידי, מה שאתה צריך לעשות הוא ללחוץ את האלקטרודה הצידית כנגד משטח ישר ונקי בעדינות ולמדוד שוב . בתמונה המצורפת ניתן לראות פתיחה של מרווח האלקטרודה בעזרת WIRE FEELER שאליו מחובר חלק מיוחד שמיועד לפתיחת מרווח האלקטרודה (לפי הנתונים שנמצאים ברשת). טרם ניסיתי לחפש את ה WIRE FEELER. בסובארו הישנות מרווח האלקטרודה הוא בד"כ 0.8 מ"מ . קבל קישור בנוגע לכיול מרווח הלאקטרודה. איציק - ששמח לעבור למרווח אלקטרודה של 1.1 מ"מ
אינני יודע את שמו העיברי המדוייק (חכה שניה, אני מרים טלפון לאליעזר בן-יהודה, חברש´לי מהפלמ"ח