גבריאל לא עדיף לאכול את החמה והעסיסית מאשר את השטוחה והקרה?
G G a v ® i e L New member 22/2/06 #95 אוכלים מה שיש ! ואם אין פיצות - שיאכלו עוגות ! סתם משפטים שאני לא מאמין בהם, מה 'כפת לך ?!
א אדומהה New member 22/2/06 #97 חשבתי אולי אתה מעדיף שטוחות (אך יפות)ואז תהיה הנסיך הבא שלי איך איך פוצצת לי את ה
G G a v ® i e L New member 22/2/06 #104 יש לך אצבע קלה על ההדק בבחירת הנסיך הבא שלך, אין לי בעיה אישית עם שטוחות, כל עוד הן לא שטחיות, כמו שאין לי בעיה עם "מלאות במקומות הנכונים", בהנחה שלא כל המקומות אצלן הם ה"מקומות הנכונים"... אאי"לד (=אם את יורדת לסוף דעתי)
יש לך אצבע קלה על ההדק בבחירת הנסיך הבא שלך, אין לי בעיה אישית עם שטוחות, כל עוד הן לא שטחיות, כמו שאין לי בעיה עם "מלאות במקומות הנכונים", בהנחה שלא כל המקומות אצלן הם ה"מקומות הנכונים"... אאי"לד (=אם את יורדת לסוף דעתי)
G G a v ® i e L New member 22/2/06 #112 לא פוליטיקאי ולא רוכב על קורקינט, ובהחלט לא נסיך ! בקושי ליצן החצר.
G G a v ® i e L New member 22/2/06 #110 אין ספק שאתה משעשע... אתה ממש כמו האיש ההוא, אשר היה כערבות הבוכיות.
M maof New member 22/2/06 #71 ת'אמת שאני מאמין.... בדברים שמגיעים לאט... קפה אמיתי על אש קטנה מגיע לשיא כשהוא נעשה באהבה חמין שמיתבשל מיום חמישי מגיע לשיא רק ביום שישי וכן הלאה.... חומוס עושים האהבה מעוף
ת'אמת שאני מאמין.... בדברים שמגיעים לאט... קפה אמיתי על אש קטנה מגיע לשיא כשהוא נעשה באהבה חמין שמיתבשל מיום חמישי מגיע לשיא רק ביום שישי וכן הלאה.... חומוס עושים האהבה מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/06 #78 אני מבינה ש... מישו למד להכין חמין... זו אינפורמציה חשובה לי... כבר מתייקת לה.
M maof New member 22/2/06 #80 ../images/Emo13.gif כומו אמרה חברה שלי רחלי... קודם כל מכינים רשימת מוצרים ורק אחר כל ניראה מעוף
M maof New member 22/2/06 #92 ../images/Emo46.gif../images/Emo52.gif כאן נאבקים על זכויות ולא מפרסמים בפרהסיה רק טיפ קטן...חמין מלא אהבה מתחילים ביום חמישי בלילה. מעוף
../images/Emo46.gif../images/Emo52.gif כאן נאבקים על זכויות ולא מפרסמים בפרהסיה רק טיפ קטן...חמין מלא אהבה מתחילים ביום חמישי בלילה. מעוף
אופק דגנית New member 22/2/06 #98 וביום שבת..קיצית.. גם אז אתה אוכל "חמין כבד שבושל מיום חמישי"... האהבה לפעמים מכבידה על הבטן..ועל הקיבה..<אולי לזה התכוון האיש מהחלום>
וביום שבת..קיצית.. גם אז אתה אוכל "חמין כבד שבושל מיום חמישי"... האהבה לפעמים מכבידה על הבטן..ועל הקיבה..<אולי לזה התכוון האיש מהחלום>
M maof New member 22/2/06 #100 מה ...../images/Emo12.gif את לא מכירה את הדרך לליבו של הגבר זה מתחיל במקום נמוך יותר ורק אחר כך עולה למעלה. מעוף
מה ...../images/Emo12.gif את לא מכירה את הדרך לליבו של הגבר זה מתחיל במקום נמוך יותר ורק אחר כך עולה למעלה. מעוף
י יערית New member 23/2/06 #148 עזוב אותך חמין-ממתי חמין עשה לך את זה?{תפסיק להיות מנומס באוכל } הדרך לליבו של הגבר,זה דרך נפשו וקיבתו ,אבל לא בלקיחת סיכון להרעלתו
עזוב אותך חמין-ממתי חמין עשה לך את זה?{תפסיק להיות מנומס באוכל } הדרך לליבו של הגבר,זה דרך נפשו וקיבתו ,אבל לא בלקיחת סיכון להרעלתו
י יערית New member 23/2/06 #147 חמין כזה מרעיל את הקיבה ביום שבת ,ואחר כך מרגישים את ההרעלה למשך שבוע ימים{אם לא יותר} מרוקאית מרוקאית-אבל עד ליציקה הרעילה הזו!
חמין כזה מרעיל את הקיבה ביום שבת ,ואחר כך מרגישים את ההרעלה למשך שבוע ימים{אם לא יותר} מרוקאית מרוקאית-אבל עד ליציקה הרעילה הזו!