מה עדיף?

אדומהה

New member
../images/Emo62.gif

האם העניין הזה שאנחנו גרושים,מביא אותנו להתאהבות מסוג אחר?התאהבות שכלתנית יותר?זהירה? פה הדילמה. אין לי דילמה אחרת.

מצוטטת

New member
את

מצד אחד נקטת עמדה {את עמדתו של ה
שלך} מצד שני חוותי את שתי התחושות וידעת יפה להבחין בשוני בינהן לפי תאורך..... ועדיין את מתארת שאת בדילמה.... אז או שזו אני........{וזה מאד יתכן
} כי אני אישית כפי שכבר הגבתי{ברצינות!} בתגובתי הראשונה , כנראה פיספסתי משו כנראה [רק] אני.....

לדעתי, לא ../images/Emo141.gif

מי שהייתה דרמה קווין בתור רווקה, תהיה דרמה קווין גם בתור נשואה וגם בתור גרושה. זה לא עובר עם הגיל, וגם לא עם הסטטוס.

אדומהה

New member
שושן,אבל

כל אהבה היא אחרת,לא? זה לא קשור בכלל לאופי,אני חושבת. אנחנו עוברים דברים בחיים, האם גם האהבה אופיה משתנה בהתאם למה שחווינו עד עתה?

מצוטטת

New member
אם

הבהפוכה שלו הינה כומו שלי והבנתי לו נכונה..... אז דרכי ההתייחסות לא משתנים האוטוסטרדה היא אותה אוטוסטרדה! אנו נוהגים "באותו נתיב"/מסלול באותה "המהירות" הדבר היחיד מה יכול להשתנות זהו דגם/סוג ה
לי לפחות זה ברור
תמיד היה !!!

לדעתי, לא ../images/Emo141.gif

לדעתי, ואני יודע שהיא לא מקובלת, יש רק אהבה אחת: הרגש שאתה מרגיש כשאתה רואה באמת את האדם שמולך, רואה כמה הוא נפלא ומחליט שאתה רוצה אותו בחיים שלך. כל הדברים האחרים שקוראים להם "אהבה", יש להם שמות אחרים אצלי.

מה עדיף?

התאהבות אהבה אהבתי אהבת אהבנו וכל הנגזר מאותיות אלה כל השאר,לא באמת משנה. הכל עטיפה ורודה,המתנה בפנים.

למעלה