מיקשה אחת? ממממ מיד מזקיר לי משהו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/06 #65 נו... נראה לך אני אתפשטת בצנטרום של הפומבי של הפרהסיה????????? זה משעמם לי מידי
י יערית New member 22/2/06 #66 בטח שלא../images/Emo70.gif ובכל זאת יש מלעיזים שמצביעים "המלך הוא עירום" {לא במיקרה שלך מותק} טפיייייייי!
בטח שלא../images/Emo70.gif ובכל זאת יש מלעיזים שמצביעים "המלך הוא עירום" {לא במיקרה שלך מותק} טפיייייייי!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/06 #74 ולפמים... הוא באמת עירום... (לא במקרה שלך מותקקקקקקקקקק)... ואז מה
א אדומהה New member 22/2/06 #109 יערית,אהבתי!../images/Emo13.gif ונסיך יש רק אחד את צודקת בהחלט! (אבל לפעמים מגיע לנו גם מלך)
י יערית New member 23/2/06 #146 לא זקוקה למלך הם בדרך כלל עבד כי ימלוך רק נסיך{בהתנהגות} מראה {פשטות} ואצילות זה נר לרגליו!
G G a v ® i e L New member 22/2/06 #36 מצטט את היצור הפרוותי והחמוד ALF לזקנים שביננו שעוד זוכרים : "אהבה היא כמו פיצה : לפעמים היא חמה ועסיסית, לפעמים היא קרה ושטוחה, בכל אופן-הסוד הוא לאכול אותה בהנאה, משולש אחר משולש ולא להתנפל ללא אבחנה" מעניין על איזה משולש הוא דיבר שם בדיוק..
מצטט את היצור הפרוותי והחמוד ALF לזקנים שביננו שעוד זוכרים : "אהבה היא כמו פיצה : לפעמים היא חמה ועסיסית, לפעמים היא קרה ושטוחה, בכל אופן-הסוד הוא לאכול אותה בהנאה, משולש אחר משולש ולא להתנפל ללא אבחנה" מעניין על איזה משולש הוא דיבר שם בדיוק..
N n o g a1 New member 22/2/06 #59 הוא דיבר , ככל הנראה... על משולש שוה שוקייםאו משולש שווה צלעות , כל האחרים לא נראים לי רלוונטיים!