אחרי שחוותה את שני סוגי ההתאהבויות.... עכשיו בא הנסיך... והביא לה אותה באהבה מסוג שלישי.... והיא...כל מה שהיא רוצה זה רק להעביר לו ת'מסר.... שלמרות ש.... ואף על פי... היא אוהבת אותו את הנסיך. זה מה אני הבנתי...לכי תוכיחי אחרת.
ככה כתבה בהיר....גם וגם וגם וגם..... אבל אולי כדאי לחכות לנסיך....ולשמוע מה בפיו.. שהרי אם טרחת לכתוב לו כאן ....סימן שהוא נמצא כאן לא? אני וההבנות שלי.....
בכלל מסובך להתאהב לפעמים יותר קל לאהוב להתאהב זה כיף עד שזה נגמר השאלה מה נשאר אחרי זה? לפעמים אהבה שמתפתחת אט אט יפה יותר וטובה יותר השאלה אם היא מתפתחת אצל שני הצדדים נראה כאילו אחרי אהבה יכולה לבוא ההתאהבות אבל אחרי התאהבות לא תמיד באה האהבה.
קראתי קצת את ההמשך והסתבך לי עוד יותר... לפעמים אני חושבת שעל אהבה עדיף לא לדבר אלא לחוות גם על התאהבות אין לדבר אלא להרגיש מה שבטוח אף פעם שום דבר לא בטוח אבל מאמינה במשפט "לאט לאט ובטוח/ברור"
אהבה שמתפתחת אט אט היא כמו אוכל המתבשל לאט וריחו וניחוחו ממלא את כל הבית. והתאהבות יכולה לדמות לצ'יפס,פלאפל,שווארמה,המבורגר...ושאר ג'אנק פוד. זה טעים-לא בריא. אוכלים כשרעבים או שרוצים לעשות משהו..מהר..מהר..לילדים. ואם אחרי ההתאהבות לא באה האהבה-אז כנראה גם לא היתה צריכה להגיע. אפשר להפוך אוכל טעים ובריא לג'נק או לפשטידה אבל ההיפך... אי אפשר.