מה עדיף?

maof

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

ביקשת רשות
מעוף

n o g a1

New member
אבל...

מה עדיף טעים או בריא? לפעמים נשארים עם הבריא בציפיה שיהיה טעים בעתיד , והטעים לא מגיע, ומחכים ומחכים.... וזה כל כך בריא שכואב לוותר ואז מתפשרים ואז מתגרשים.

מצוטטת

New member
../images/Emo128.gif

זה או משתלב יחד{תוך כדי בישול| הטעמים ניספגים או שלא
כל עוד ובתנאי שזה לא בישול בסיר לחץ

ב ה י ר

New member
אני בעד מעורב ירושלמי

כבד, ריאות, טחול, לבבות עם הרבה חומוס וחריף בפיתה... מי אמר שאי אפשר גם וגם?

deerman

New member
לא הבעתי דעה..הזמן והמקום משתנים

ואיתם הצרכים והרצונות והמאווים. כך שהבחירות שלנו באהבה או התאהבות,בג'אנק או באוכל,בחפוז או בתפוז תלויים ומשתנים. ולך בהיר אם תאכלי הכל בפיתה..לאורך זמן..את עלולה למצוא עצמך רזה וגבוהה ועם קיבה..פחות בריאה. אבל אם את כל אלה תשימי בצלחת ותאכלי בנחת תהיי בריאה יותר אולי פחות רזה אבל בריאה. בריאות היא לאורך זמן וכן גם האהבה. התאהבות היא פרק הזמן הנדרש לנו כדי להבין עד כמה נוכל לאהוב וברגע שחדלה ההתאהבות ואחריה אין אהבה זה סימן להגיד לעצמנו נעבור לפיתה הבאה.

ב ה י ר

New member
מי אמר שאני אוכלת כל יום בפיתה?

רק בארוחה "המותרת"...... אחרת לא הייתי רזה ובריאה (טפווווו
)

deerman

New member
מצטער מראש..גבירתי השופטת..

אוכל הוא מזון לגוף הפיזי ואהבה היא מזון לנשמה. כל חיה בעולם זקוקה לאהבה אולי עבורך זו פנטזיה אבל עבור שאר העולם זו המציאות. אנו זקוקים ומתייחסים לאהבה כאל צורך קיומי. צורך קיומי של הנשמה של הרוח של הנפש. לטעום מדי פעם אהבה אבל לא בצורה מסודרת וקבועה עושה לנו "באלאגן" בנשמה כמו שאוכל לא אוכלים בצורה מסודרת,מזיק לקיבה. הרגשה של רעב לאוכל היא כמו הרגשה של רעב לאהבה. וזו הסיבה שכשאנחנו מאוהבים או שבורים מאהבה הדבר משפיע על הרעב שלנו ועל הקיבה. כבוד השופטת

כמי שקורא לעצמו..

איש החלומות..יש לך חלום יפה.. תגיד.. עצירות..מה היא מסמלת.. ושילשולים.. וסתימה במעי הגס.. וכיס המרה.. ושלפוחית השתן..<אופס זה לא שייך למערכת העיכול>.. והטחול.. איבר הכרחי או לא..?

deerman

New member
דגניתי../images/Emo124.gif..מה יהיה עם האנגלית

שלך
בילבלת קצת...לא? כמדומני... תיקראי שוב את הניק...

למעלה