deerman מטאפורה נפלאה ואני בעד החושניות של לערבב מין שאינו במינו (כלומר אוכל וסקס)
א אדומהה New member 22/2/06 #96 deerman מטאפורה נפלאה ואני בעד החושניות של לערבב מין שאינו במינו (כלומר אוכל וסקס )
י יערית New member 22/2/06 #20 עדיף לחיות את כל אותם הרגעים שציינת,אהבה לא תמיד שואלת אותך "איך את מעוניינת לתפוס אותי הפעם"? ונסיך יש רק אחד
עדיף לחיות את כל אותם הרגעים שציינת,אהבה לא תמיד שואלת אותך "איך את מעוניינת לתפוס אותי הפעם"? ונסיך יש רק אחד
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/06 #22 ../images/Emo47.gif../images/Emo27.gif1../images/Emo27.gif../images/Emo45.gif
י יערית New member 22/2/06 #35 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo133.gif=> זה זמן הקוקיה../images/Emo6.gif
י יערית New member 22/2/06 #52 הוא תמיד רואה אותנו בהכללה כאחד אבל אין כמו מורה דרך מהימן לשם {קוקו תפתחי ת'שערים}
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/06 #61 ../images/Emo123.gif קוקו דורשת שיסתכל לה קודם בלבן שמחורי האישוניות! וההיא מה בקשה להתנצל בשמה,מוסרת... אנחנו לא מוקש...אופססססס...מיקשה אחת.
../images/Emo123.gif קוקו דורשת שיסתכל לה קודם בלבן שמחורי האישוניות! וההיא מה בקשה להתנצל בשמה,מוסרת... אנחנו לא מוקש...אופססססס...מיקשה אחת.