מה עדיף?

d a n i e l s 5

New member
בואי מצ'ו , אני אסביר לך...

אחרי שחוותה את שני סוגי ההתאהבויות.... עכשיו בא הנסיך... והביא לה אותה באהבה מסוג שלישי.... והיא...כל מה שהיא רוצה זה רק להעביר לו ת'מסר.... שלמרות ש.... ואף על פי... היא אוהבת אותו את הנסיך. זה מה אני הבנתי...לכי תוכיחי אחרת.

מצוטטת

New member
ככה את מכירה לי...........

שאני................. איישרת למישו ת'פסים ש'תגעתי

אדומהה

New member
אהבה מהסוג השלישי

מה מאפיין אותה?
אבל באמת למרות ש ואף על פי אוהבת את הנסיך שלי.

d a n i e l s 5

New member
"מעורב ירושלמי"

ככה כתבה בהיר....גם וגם וגם וגם..... אבל אולי כדאי לחכות לנסיך....ולשמוע מה בפיו.. שהרי אם טרחת לכתוב לו כאן ....סימן שהוא נמצא כאן לא? אני וההבנות שלי.....

destiny36

New member
מסובך

בכלל מסובך להתאהב לפעמים יותר קל לאהוב להתאהב זה כיף עד שזה נגמר השאלה מה נשאר אחרי זה? לפעמים אהבה שמתפתחת אט אט יפה יותר וטובה יותר השאלה אם היא מתפתחת אצל שני הצדדים נראה כאילו אחרי אהבה יכולה לבוא ההתאהבות אבל אחרי התאהבות לא תמיד באה האהבה.

n o g a1

New member
אבל...

גם אחרי האהבה לא תמיד מתאהבים. מה שבטוח שבמקרה כזה פחות כואב... באמת מסובך!

destiny36

New member
מה שבטוח שזה בהחלט מסובך

קראתי קצת את ההמשך והסתבך לי עוד יותר... לפעמים אני חושבת שעל אהבה עדיף לא לדבר אלא לחוות גם על התאהבות אין לדבר אלא להרגיש מה שבטוח אף פעם שום דבר לא בטוח אבל מאמינה במשפט "לאט לאט ובטוח/ברור"

deerman

New member
זהו בדיוק ../images/Emo70.gif

אהבה שמתפתחת אט אט היא כמו אוכל המתבשל לאט וריחו וניחוחו ממלא את כל הבית. והתאהבות יכולה לדמות לצ'יפס,פלאפל,שווארמה,המבורגר...ושאר ג'אנק פוד. זה טעים-לא בריא. אוכלים כשרעבים או שרוצים לעשות משהו..מהר..מהר..לילדים. ואם אחרי ההתאהבות לא באה האהבה-אז כנראה גם לא היתה צריכה להגיע. אפשר להפוך אוכל טעים ובריא לג'נק או לפשטידה אבל ההיפך... אי אפשר.

maof

New member
../images/Emo51.gifמותקקקקקקקקקק../images/Emo25.gif

על השמירה של הזכויות מעוף

למעלה