מה עדיף - דירה או מלון בפראג?

YHS

New member
לדעתי אין כאן פרסומת

אני גם לא רואה מאפיינים של פרסומת. השואל לקח קטע מידע מאתר והכניס אותו לכאן כדי לשאול שאלה. ה"כשל" היחידי, אם יש כאן הוא בניסוח הלא בהיר של השאלה ואי מיקוד הציפיות.

RonspotNL14

New member
איזה ניסוח לא בהיר?

אין כאן כלום הוא לא שאל מה עדיף מבחינת מחיר או מיקום לא היתה כאן שום התלבטות בנושא כלום

michaleng

New member
זו היתה תחושת הבטן הראשונית שלי

אבל קשה להתעלם מהטענות על כך שההתלבטות היא בעצם לא התלבטות אלא הצגה של אופציה אחת בלבד. ופותח השרשור - שביקר כאן בינתיים והעיר בעניין אחר - לא ראה לנכון להוסיף מידע על אופציות פתוחות נוספות.
בקיצור: לא בטוחה אם כך או כך, וזה גם לא בוער בעצמותי. הערתי בעניין נקודתי ולפי ההמשך אולי גם זה היה מיותר.

RonspotNL14

New member
הגנת על איזו זכות בדיוק?

מה לדתיים אין את הזכות לנסוע לחו"ל ? ואין להם את הזכות לשהות במלון או דירה או אכסניה אחרת רגילים כמו כל אחד אחר שהם חייבים שיעשו הכל לפי הדרישות שלהם כמו שהם רגילים שעושים הכל לפי אורחות החיים האמונה שלהם בארץ??? הלו את נוסעת לחו"ל ? יופי יש לך התלבטות? יופי מה ההתלבטות בדיוק? האם זה בין מיקום כזה או אחר? האם זה בין מחיר כזה או אחר? לא היתה כאן שום התלבטות כזו

YHS

New member
אפשר לבקש,

להתמקד בנושא טיולים ונסיעות?

עזבו בבקשה את הלכות הרמב"ם ואת האמונות והמנהגים הדתיים של אנשים לפורומים אחרים.

תודה

RonspotNL14

New member
למה?

כי הדיעות של כמה כאן שונות משלך? יופי טופי אז יאללה שנסתום את הפה רק בגלל שYHS אמר?סלח לי אבל אתה חוצפן ממדרגה ראשונה הנושאים בשרשור עלו והם קשורים לפורום וחברים כאן השתתפו ומשתתפים בדיון מתאים לך FINE לא מתאים לך ?אל תתשתף בשרשור

לאונידס

Active member
ברגע שאישרו לרשום פרסומת בוטה הדלת פתוחה

השואל הרי לא העלה נושא עקרוני לדיון, משהו בסגנון האם ליהודים אורטודוקסים עדיף להתאכסן במלון המתנהל בצורה יהודית אורטודוקסית ובהשגחת רבנים אורטודוקסים או בדירה עלומה ברובע יהודי כי אז התשובה פשוטה, כאילו דה?
השואל סיפר לנו על נפלאות מלון ספציפי כולל מיקום גאוגרפי, קפה בחדרים, שרותי אינטרנט אלחוטי ושאר דברים שממש לא קשורים לשאלה העקרונית של שרותי כשרות ושבת.

במקרה כזה של פרסום פרוע גם אנשים אחרים יכולים להגיד את אשר על ליבם ומסתבר שיש הרבה בליבם.

רזאי

New member
דירה בטח עדיפה על מלון כזה

שאין לו אפילו תקציב לפירסום מסודר.

למעלה