מה עדיף - דירה או מלון בפראג?

Jupiter30

New member
מה עדיף - דירה או מלון בפראג?

לציבור הדתי, שומר הכשרות - מה עדיף ? דירה ברובע היהודי או מלון KING DAVID *5 בפראג?

מלון המלך דוד בפראג הינו מלון בוטיק 5 כוכבים כשר למהדרין מן המהדרין במשך כל השנה. המלון ממוקם במרכז פראג (פראג 1) מרחק דקות הליכה מהעיר העתיקה, הרובע היהודי, השעון האסטרונומי. המלון מציע חדרי אירוח מודרניים חדשניים ומרווחים, סוויטות וחדרי מנהלים. כל חדר מצויד במפתח שבת, כספת, ערכת קפה כסטנדרט. המלון מצויד באינטרנט חיבור מהיר WIFI חינם בכל המלון לנוחות האורחים. בנוסף למעלית הרגילה, מותקנת גם מעלית שבת. ישנו בית כנסת הבנוי בסטנדרט גבוה וספרי תורה מהודרים. ניתן לבחור בחבילות אירוח שונות הכוללות ארוחות בוקר בסגנון בופה כשרה למהדרין (חלב ישראל), קפיטריה חלבית הפועלת בכל שעות היום. לבחירה ניתן להזמין ארוחות בשריות חצי פנסיון או פנסיון מלא, וכן ארוחות שבת וחגים. בהשגחה מלאה של משגיח כשרות הנמצא במקום באופן קבוע. למלון תעודת כשרות למהדרין מן המהדרין (KE KASHRUT EUROPE). כשרות אירופאית ע"י ועידת רבני אירופה CER בנשיאות הגאון הרב פנחס גולדשמיט שליט"א.

yossialef

New member
כמה פרסומת יכולה לרדת כל כך נמוך - יש למחוק

נו.... המרחק בין שאלה תמימה לפרסומת סמויה הנכתבת בפורום מדי פעם והמקרה הזה, הוא כמרחק פראג מירושלים.
מה שנעשה במקרה הזה זו רמאות לשמה !! תוך ניצול ציני של הפורום. החברה מהמלון שהוא בהכשר למהדרין מיוצגים במקרה הזה במלוא הכיעור.

ט.ל.ח

Jupiter30

New member
לא מדובר בפרסומת

קרובי משפחה הם שומרי כשרות ומתלבטים בין דירה למלון. איך הגעת למסקנה שמדובר בפרסומת?

anaty69

New member
נראה לחלוטין פרסומת

או שהעתקת את מה שכתוב באתר של המלון עצמו.

yossialef

New member
נו באמת ?? ספר לנו מה ההתלבטות

או מה יש בדירה שאין במלון ולכן אתה מתלבט. די מספיק עם ההיתממות הזו.
זו פרסומת למלון ויש להסירה מיידית מהפורום הזה.

RonspotNL14

New member
אם ישארו במלון הם ידרשו מהמלון

שיהיה כולו כשר במיוחד בשבילהם ולפי הדרישות ההזויות שלהם ( הם ישכחו שהם בחו"ל ולא בישראל)בדירה בטח יחפשו שבעל הבית יסדר בשבילם מעלית שבת במיוחד בשבילם מה לא ?

YHS

New member
די בבקשה.

אתה לא חייב לענות. כל אחד בוחר את הדרכים שלו לבלות וזה לא מעניינו של הפורום.
תודה.

RonspotNL14

New member
סליחה?ברור שלא חייבים לענות

אז אל תענה אם זה לא נראה לך .... מה הבעיה? זה פותח השרשור פתח את השרשור בנושא הציבור הדתי ואני אמרתי את מה שהיה לי להגיד בנושא אתה רוצה תסכים עם דבריי ואתה יכול שגם לא להסכים עם איתם...

איך ציבור דתי ?

הרי מי שעוזב את ארץ ישראל מפר את מצוות יישוב הארץ, ודינו כדין עובד עבודה זרה. (את זה אמר הרמב"מ, לא אני)
אז מה הענין עם כשרות ?
דו פרצופיות של ממש.

moco10

New member
לא אתה ולא הרמב"ם קובעים למישהו אם הוא דתי

כל אחד בוחר את האמונות שלו ואת המצוות שהוא רוצה לקיים.
גם דתיים רוצים לטייל.

RonspotNL14

New member
שיטיילו בישראל

רק בישראל הם יכולים להכריח את מי שלא חי כמוהם לאכול כשר לא לנסוע בשבת אה ולהתחתן בחתונה דתית בלבד מצטער כשאתה נוסע לחו"ל אתה צריך להתנהג אחרת

moco10

New member
וואו, בכלל לא הגזמת

מישהו פה רוצה להכריח מישהו אחר לאכול כשר?
סה"כ התענינות לגיטימית של מי שרוצה לאכול בעצמו כשר.

RonspotNL14

New member
אתה נוסע לחו"ל ? יופי

שם אין את הכפייה הדתית שיש בישראל תתנהג בהתאם נקודה אתה לא נוסע לבני ברק אלא לחו"ל

moco10

New member
מסכים, אך מה זה קשור פה בכלל?

אף אחד פה בשרשור לא ביקש לכפות על אף אחד אחר שום דבר. לא בפראג ולא בארץ.
אתה כל כך שש אלי קרב, שאתה לא שם לב שאין מולך אף אחד.

RonspotNL14

New member
בטח שבארץ יש כפייה דתית

אחרת היתה תחבורה ציבורית בארץ ( גם בשבת) אנשים היו יכולים לקנות מה שהם רוצים בסופר ( חזיר למשל) ולהתחתן בחתונה אזרחית אבל הדתיים כמו תמיד רוצים שיתחשבו רק בדרך החיים שלהם אבל סלח לי אתה נוסע לחו"ל? תתנהג בהתאם למקום ולא כמו בבני ברק

moco10

New member
תגיד, אתה קורא בכלל או רק כותב?

אני מתנתק מהשיחה. חטפת את השרשור לנושא לא קשור.

למעלה